Ποια σειρά του ALPHA πέτυχε παγκόσμια διάκριση;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Σημαντική διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο έχει πετύχει η σειρά «ΦΑΜΙΛΙΑ» του ALPHA Κύπρου στην οποία πρωταγωνιστούν οι Χριστόδουλος Μαρτάς και Πέννυ Φοινίρη. Συγκεκριμένα η «ΦΑΜΙΛΙΑ» του ALPHA Κύπρου έχει επιλεχθεί από την επιτροπή των βραβείων “International Format Awards 2019” ως φιναλίστ στην κατηγορία Best Scripted Series με άλλες 5 υποψηφιότητες! Η κωμική σειρά «Η ΦΑΜΙΛΙΑ» έχει ξεχωρίσει ανάμεσα σε 270 formats σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι μεγάλοι νικητές θα ανακοινωθούν στο Gala Dinner του “International Format Awards”, που θα πραγματοποιηθεί στο “ClubC21” το Σάββατο 6 Απριλίου κατά τη διάρκεια των MipFormats. Η επιλογή των ηθοποιών, το υψηλό επίπεδο παραγωγής, η επιτυχημένη προσαρμογή των διαλόγων αλλά και η πλήρης συμμόρφωση των συντελεστών της παραγωγής βάσει των οδηγιών της “Armoza” ήταν οι βασικοί παράγοντες για την διάκριση της σειράς.

Στα ίδια βραβεία που διοργανώνονται από τις εταιρείες: C21 Media, FRAPA, EMC και MipFormats, υποψηφιότητες έχουν επίσης το BBC, Netflix, CBS, FOX, iTV, NBC και άλλα τηλεοπτικά δίκτυα παγκόσμιας εμβέλειας.

Το σενάριο της σειράς «Η ΦΑΜΙΛΙΑ» υπογράφουν οι: Ανδρέας Βασιλείου, Μιχάλης Αργυρού και Αντρέας Αριστοτέλους, ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια της παραγωγής έχει ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Τηλεοπτικών Προγραμμάτων του ALPHA Κύπρου κ. Κλείτος Κλείτου.

Αναφερόμενος στην σημαντική αυτή διάκριση ο Επικεφαλής των τηλεοπτικών παραγωγών του ALPHA Κύπρου κ. Αντρέας Βασιλείου είπε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή την τιμητική διάκριση που εξασφάλισε ο ALPHA Κύπρου. Το να βρισκόμαστε στην ίδια λίστα με τα μεγαλύτερα κανάλια του κόσμου, που λειτουργούν με τεράστια budget σε σχέση με την Κυπριακή αγορά, αποδεικνύει ότι με θέληση, όρεξη και το κυριότερο, με δυνατή ομάδα οι Κυπριακές παραγωγές μπορούν να λάμψουν και να ξεχωρίσουν!»

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αυτα να τα βλεπουν οι καναλαρχες οι παραγωγοι κι οι ποφαντηδες που εχουν λυσσαξει με τα ξενα φορματ αντί να παράγουν πρωτότυπα πράγματα. ισπανικες αηδιες, ο πλουσιος που εγινε φτωχος, οι φριτέζες οι κληρονομοι που πρεπει να συνυπάρξουν ενω μισιουνται, όλα ηλιθια κατασκευάσματα. Τα οποια κ δεν ξεπερνάνε καν το 17%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμε 9:59
    Πόσο δίκιο έχεις...

    ...αλλά ουπς! Για δες εδώ:

    Ο Alpha Κύπρου σε συνεργασία με την Armoza Formats και τα United Studios of Israel παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία “Η Φαμίλια” βασισμένο στο Ισραηλινό φορμάτ “La Famiglia”.

    Χαχαχαχαχαχαχχαχααααααα!!!! Ο, μι, τζι που λέει και μια γνωστή μου που από πλούσια έγινε πτωχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν ειναι βασισμενο σε αλλο φορματ πως παει σε διαγωνισμο για πρωτοτυπα φορματ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμε 3.50 Αν είχες διαβάσει το άρθρο δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσεις.

    Δες στην αρχή του κειμένου...

    "Συγκεκριμένα η «ΦΑΜΙΛΙΑ» του ALPHA Κύπρου έχει επιλεχθεί από την επιτροπή των βραβείων “International Format Awards 2019” ως φιναλίστ στην κατηγορία Best Scripted Series με άλλες 5 υποψηφιότητες!"

    International Format Awards 2019 είναι ο διαγωνισμός... Υποθέτω ότι βραβεύονται οι σειρές που παίχτηκαν διασκευασμένες σε διαφορετικές χώρες (άρα αποτελούν πια format).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !