ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ: Μπορεί να (σε) κερδίσει το After Dark - ''Ακραία φαινόμενα''...μια από τα ίδια - Η μαγκιά του ΑΝΤ1 - Το STAR...τους γλεντάει όλους -H έκπληξη του Open - Άφαντη από τον ALPHA!

17

ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ και σήμερα (τελικά). Μπορεί να σας έδωσα ραντεβού για την επόμενη Τρίτη, αλλά με τόσα που είδαν τα μάτια μου ,δεν μπορούσα να μη ρίξω τις μπαλοθιές μου!
Ελπίζω να περάσατε όμορφα το τριήμερο, αλλά τώρα τα κεφάλια μέσα...





#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_πρώτη: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ (ΣΕ) ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ AFTER DARK 


Ξεκίνησε την Παρασκευή τα μεσάνυχτα το τοκ σόου του Θέμη Γεωργαντά, και παράλληλα έγινε και το βάπτισμα του πυρός του σταθμού σε τέτοιου είδους εκπομπές. Ο ίδιος ήταν κάτι παραπάνω από άνετος και χαλαρός, κάτι που δεν συνηθίζεται σε μια πρεμιέρα, ενώ γενικότερα το αποτέλεσμα σε επίπεδο εικόνας ήταν καθ' όλα άψογο, με ένα ατμοσφαιρικό και καλοδουλεμένο στούντιο και προσεγμένα γραφικά-νομίζω είναι μακράν τα καλύτερα από ό,τι έχουμε δει φέτος.  Το κόνσεπτ που κλήθηκε να υπηρετήσει ο Θέμης είναι...παλιά του τέχνη κόσκινο και νομίζω μπορεί να δώσει τη χαλαρή διάθεσή του στο κοινό, και η επιλογή του καναλιού να του το αναθέσει, μάλλον είναι ιδανική.

Μπορεί βέβαια να είναι ακόμη ένα late night talk show ,αλλά με πολύ ενδιαφέρουσες και έξυπνες ''στιγμές''. Η πρόσκληση, λόγου χάριν, κάθε φορά σε έναν άνθρωπο από το περιβάλλον του καλεσμένου ο οποίος θα ρθει σαν ''έκπληξη'' στο πλατό να μιλήσει γι' αυτόν, απολύτως εύστοχη και διαφορετική .Επίσης, η παρουσία του σεφ που παράλληλα με τη συνέντευξη περιποιείται τον συνεντευξιαζόμενο ,πολύ καλή ιδέα που δίνει έναν ακόμη πιο οικείο τόνο στο όλο κόνσεπτ.  

Ωστόσο, υπάρχουν και αδυναμίες. Δεν μπορώ να καταλάβω,ας πούμε, γιατί πρέπει ο σεφ να είναι συνέχεια μες στο στούντιο και από αμηχανία να μην ξέρει σε ποιο σημείο του πάγκου να κάτσει, και να περιφέρεται ή να κοιτά την κάμερα ''τύπου πείτε μου πού να πάω, τέλειωσα το μαγείρεμα''. Α! Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω γιατί ο τηλεθεατής έπρεπε ανά 5 λεπτά να ακούει τον Ρέμο να λέει πόσο καλές εκπομπές κάνει ο Θέμης.Υποθέτω θα κάνει ,διαφορετικά δεν θα του έδινε εκπομπή ο σταθμός. Αν πάλι όχι, άσε να το κρίνει το κοινό, βρε Αντώνη μου. Ο Ρέμος ,πλην αξιοπρεπής, ήταν εντελώς άστοχη επιλογή. Θέλω να πω πως, αν θέλαμε γλείψιμο, θα βάζαμε ΕΡΤ. Πολύ κουραστικό επίσης να σπάει η ροή και να πέφτει σφήνα η καρτέλα για το τι θα δούμε σε λίγο. Αυτές τις υποτιθέμενες εναλλακτικές πινελιές δεν τις κατανόησα ποτέ. Κάνει κοιλιά, δεν βοηθά στη συνοχή ,κι ο κόσμος (θα) αλλάζει κανάλι.  

Το σόου πάντως εν συνόλω μπορεί να κρατήσει πολύ χαλαρή συντροφιά στο κοινό, και είναι μαζί με τα άλλα δύο σε ΑΝΤ1 κι ALPHΑ μια ευχάριστη επιλογή ,αλλά...με δυνατότητα βελτιώσεων. Άλλωστε, πάντα ένα τοκ σόου είναι, αν στηθεί σωστά, όαση στη μικρή οθόνη και ένα πολύ καλό σημείο για κάθε κανάλι .Κι εδώ πέρα, αν σου αρέσει και η ''πικάντικη'' ματιά που θα φέρει ο Θέμης (αν και στο πλαίσιο της μανιέρας βέβαια πια), κι αν σου αρέσει να χαλαρώνεις ακούγοντας γενικώς τις ιστορίες του εγχώριου καλλιτεχνικού δυναμικού, που έχει όρεξη να μιλήσει κι άλλοτε και να εκτεθεί, τότε το ''After Dark'' μπορεί να (σε) κερδίσει.  

Υ.Γ.1: Πάντως, με Γερμανού και Ρέμο, αλλά και με τόση αναμονή, το 11% δεν δικαιολογείται... 

     Υ.Γ.2:  Η έναρξη με τη Φαίη Σκορδά, ήταν ωραία έκπληξη! Για τον ΑΝΤ1 πάλι δεν ξέρω...





#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_δεύτερη: ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Πρεμιέρα έκανε και η άλλη νέα(!) εκπομπή του Σκάι, ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Τι άλλαξε από το ΑΚΡΑΙΩΣ; Θα σας πω εγώ: το επίρρημα ,''Ακραίως'' ,έγινε επίθετο ,μπήκαν δίπλα τα ''φαινόμενα'', και ήρθε στο πλατό ο Δημήτρης Καμπουράκης! Δεν λέω, το δίδυμο δείχνει να ταιριάζει και βρίσκω έξυπνο το πάντρεμα δύο αρκετά ριζοσπαστικών ,ή ,έστω, εύστροφων δημοσιογράφων , αλλά μέχρι εκεί . 

Αυτό που βγάζετε εκπομπές απλά αλλάζοντας κανα σκαμπό ή κανα γραφικό, και παραλλάσσετε τον τίτλο, να το κοιτάξουμε λίγο. Να με συγχωρείτε.  Κι αυτό που ,εντελώς παρεμπιπτόντως, έχετε ένα στούντιο για εκπομπές, δελτία, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, πάλι να το κοιτάξουμε λίγο. Περιφερειακός σταθμός έχει στανταράκι 2-3 να συχναλλάζει. ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...μια από τα ίδια!  

Κι ας περάσουμε και σήμερα στις mini μπαλοθιές μας...

#1 Βγήκε στη Μελέτη ο Γεωργίου να ξεκαθαρίσει το τοπίο .Εντάξει, καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο τα επικοινωνιακά θέματα, αλλά όχι και δεν έχετε γκρίζα σύννεφα στη σχέση σας με τον σταθμό. Νεροποντή σου λέει...

#2 Πάντως, κι εκείνη με τη σειρά της το 'πε: να είστε λέει και του χρόνου εδώ και να βγαίνετε πριν από από εμάς, για να χαμογελάμε .Τουτ' έστιν: να μη χάσει το lead in τής σειράς του! Λογικό...

#3 Έδωσε ρεσιτάλ ο Μουτσινάς στον Γρηγόρη, ρίχνοντας ουκ ολίγα βέλη στον ΑΝΤ1. Η είδηση πάντως δεν είναι αυτή, αλλά το ότι ο σταθμός ΔΕΝ έκοψε τίποτα από αυτά. Αυτό θα πει μαγκιά...

#4 Το Survivor φέτος μόνο survivor δεν είναι πια. Τι να κάνουν, όμως, κι από τον ΣΚΑΪ, είπαν να στείλουν Δελτίο Τύπου και να δείξουν και τα νούμερα. Τι το θέλατε...

#5 Κι έβαλα προχθές κατά λάθος το PoL. Πάνε κι έρχονται από καναπέ σε καναπέ, χαϊδεύουν τα μαλλιά τους ,χαχανίζουν ,και παράλληλα διαφημίζουν και κανα μπισκότο. Τι πλήξη...

#6 Το STAR ,λοιπόν, τους γλεντάει όλους. Η πρωτιά σταθεροποιείται, θυμίζοντάς μας τις χρυσές μέρες του ΣΚΑΪ . Τα αντίποινα είναι...αλλά για πόσο;

#7 Στο OPEN δεν πρέπει να χαίρονται μόνο για Μαυραγάνη-Μουτσινά ,άντε και για Καινούργιου. Το πρώτο ενημερωτικό τους δίδυμο ( Κάτζου – Γιακουμής ) ξεπερνά ΑΝΤ1 -ΣΚΑΪ , και είναι σίγουρα η έκπληξη του Open μετά τον Μουτσινά . Ποιος να τους το 'λεγε!

#8 Τη γυναίκα είπε να τιμήσει ο ALPHA στις 8 Μαρτίου ,με ένα σπέσιαλ βιντεάκι με τις γυναικείες φιγούρες του σταθμού. Μαντέψτε ποια ήταν ...εμφανώς άφαντη!
Θεσσαλονίκη μου, μεγάλη φτωχομάνα...

#9 Κοίταζα προχθές τα νούμερα της Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ. Μα...0,9 στο νεανικό κοινό; Τζάμπα τη μετράνε!

#10 Έφερε κι ο ΑΝΤ1 τον ''Shooter'', και έγινε το 5...7! Αν δεν υπάρχει φαντασία...


Αυτά είχε και για σήμερα η ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ  του tvnea! 

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το σχόλιο για το survivor είναι εντελώς άστοχο "Το Survivor φέτος μόνο survivor δεν είναι πια" το survivor είναι ίδιο λίγο reality και πολλά αγωνίσματα δεν έχει αλλάξει κάτι.Σε όποιον αρέσουν τα αγωνίσματα το βλέπει σε όποιον δεν αρέσει δεν το βλέπει.Αν και την Κυριακή το YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR έκνε 23,2% και το SURVIVOR 20,1% δεν το λες και τεράστια διαφορά.
    Ναι μπορεί να είναι πρώτο το yfsf αλλά δεν μπορείτε να ακυρώνετε ένα προγραμμα όταν το βλέπει τόσος κόσμος μόνο και μόνο επειδή το yfsf το βλέπουν λίγες χιλλιάδες άτομα παραπάνω. Δεν μου αρέσει αυτή η ισοπέδωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ survivor είναι πολύ χάλια και αυτά φαίνεται γιατί σε κάτι τέταρτα τρώει κάτι 28ρια 29ρια και 30ρια από το YFSF κι εκείνο βγάζει μόνο 11-12-14%.Αυτή ναι είναι τεράστια Διαφορά.
    Πέτρε δεν είναι άστοχο αυτό που έγραψε όλο το παιχνίδι στα τέταρτα γίνεται.

    Καλημέρα και καλή Σαρακοστή να έχουμε!
    Μανώλη όπως πάντα είσαι ωραίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα αυτό λέω και εγώ μπορεί να μην το βλέπουν όσοι το έβλεπαν. Αλλά δεν είναι χάλια η εκμπομπή μην τρελαθούμε τώρα. Απο θέμα παραγωγής είναι άψογο. Δεν έχει αλάξει κάτι. Αυτό εννοώ ότι είναι ισοπέδωση επειδή δεν το βλέπουν όλοι είναι χάλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέτρο το FAMILIAR έκανε 23,1 και το SURVIVOR 16.7. Το μεγαλύτερο τέταρτο του ήταν σε διάλειμμα του FAMILIAR που έκανε 21,4. Δεν μπορώ να καταλάβω τον πανικό να δείξουμε κάτι άλλο από αυτό που ισχύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως η επιτυχία του yfsf είναι δεδομένη άλλα θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε την δυναμική του αν είχε και κάποιο ανταγωνισμό ένα xfctor...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμενα παντως ο Γεωργαντας δεν μου λεει και πολλα σαν παρουσιαστης (εννοω δηλαδη σαν πρωτο ονομα). Πολυ δυσκολα θα κανει στους καλεσμενους δυσκολες ερωτησεις και θα βγαλει ειδησεις. Απο την αλλη βεβαια εχει πολλες γνωριμιες και καλες δημοσιες σχεσεις, επομενως θα μπορεσει να φερει αρκετους απο αυτους στην εκπομπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως αν λετε οτι λειπει η Χατζηβασιλειου απο το βιντεακι του αλφα για την ημερα της γυναικας κανετε λαθος. Ειναι τριτη στη σειρα η Χατζηβασιλειου.Αν εννοειται αυτο πρεπει να το διορθωσετε και οχι να αφηνετε υπονοουμενα χωρις λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12:16 μ.μ. δες το πάλι λίγο πιο ψύχραιμα... Θα καταλάβεις ότι υπάρχουν κι άλλες από Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα συμφωνήσω με τον 12:13. Ο Γεωργαντάς κάνει κυρίως δημόσιες σχέσεις και λιγότερο ενδιαφέρεται για την είδηση. Από Θεσσαλονίκη είναι και η Τσολακη. Δεν έχω δει το βίντεο. Μαντεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Survivor απλά είναι το πιο αποτυχημένο πρόγραμμα για φέτος. Περαστικά στον ΣΚΑΙ, αλλά καλά να πάθει.
    Τελικά πάει γρουσουζιά όσοι βάζουν το σήμερα δεξιά αχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραία και σήμερα η ενοτητα. Συγχαρητήρια. Ο Γεωργαντάς είναι κρύος σαν παρουσιαστής,δημοσιοσχετιστας και η εκπομπή του χωρίς ενδιαφέρον . Όσον αφορά το Ρέμο και από τότε που ήταν σε επιτροπές είχα πει ότι καλύτερα να τραγουδάει παρά να μιλαει. Το your face σε σημείο με μεγάλο ανταγωνισμό με το survivor νομίζω έκανε 30αρι και 29αρι και σε μέρα που πολλοί λείπαμε λόγω αποκριων. Η Τσολάκη δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσει τουλάχιστον ως κεντρικια. Έχω την εντύπωση πως διαβάζοντας αυτό που λέει ο συντάκτης δεν εννοεί ότι εκμηδενίζει το προϊόν αλλά εγώ τουλάχιστον το κατάλαβα ότι δεν είναι το προϊόν που ξέρουμε. Όσον αφορά τον Αντ1 εγώ θεωρώ λάθος που δεν έκανε το celebrity big brother. Θα έπαιζε στην ώρα του shooter και θα έκανε ένα ικανοποιητικό ή έστω μέτριο μέσο όρο και θα είχε και το live Σάββατο που δεν έχει πρόγραμμα. Έτσι έχει παραδώσει τα όπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @steve13 και γενικά σε πολλά άτομα που λένε κατα καιρούς πως κακώς ο αντ1 δεν έκανε το big brother . Βρε παιδιά ειναι δυνατόν να έκανε ενα τοσο ακριβό παιχνίδι απλα για να ..βουλώσει τρυπες ;;; Και να πηγαίνει απλα μέτρια για να κανει δηψιφια στο 11-12; Το πρότζεκτ αυτο ειναι φτιαγμένο για πρωταγωνιστικό ρόλο στην πραιμ ταιμ κ όχι για να κανει 15% τηλεθέαση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γνώμες είναι αυτές. Εγώ πιστεύω ότι θα πήγαινε καλα. Γιατί να βουλώσει τρύπες ?Από τις δέκα και μισή μέχρι τις δώδεκα δεν έχει πρόγραμμα και Δευτέρα Τρίτη δεν έχει ούτε late night. Ο Γρηγόρης παίρνει 5 lead in. Έχει ζώνες που θέλουν πρόγραμμα και είπα τη γνώμη μου. Μιας και είχε ακουστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ας παρει το Open τσαπανιδου για ενημερωτικο 1-3 του χρονου για πασα στον νικολα αν ισχυει αυτο με λιαγκα 8-11 κλπ.τον γεωργαντα δεν τον ειδα ειναι η αληθεια και δεν εχω αποψη.απο τα late night ωραια προσεγγιση στους καλεσμενους η μελετη και το βινυλιο που παρουσιαζει κατι διαφορετικο στην ελληνικη τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάντως για το big brother που λέτε είναι και θέμα προφίλ. Ο Αντ1 κάνει μια προσπάθεια να το γυρίσει στη μυθοπλασία σε ένα χωρίς ριάλιτι πρόγραμμα. Το να έβγαζε το big brother ξαφνικά δεν θα βοηθούσε ιδιαίτερα στο να φτιάξει το προφίλ του και να ξαναποκτήσει το κοινό του. Τουλάχιστον έτσι τι βλέπω εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και συμφωνώ και διαφωνώ. Ο Ant1 θέλει να το γυρίσει. Αλλά δεν είναι θέμα προφίλ. Είναι θέμα μπάτζετ. Είναι ένα κανάλι που απευθύνεται σε 10 εκατομμύρια τηλεθεατές. Είμαστε μικρό χωριό και δεν μπορεί ένα κανάλι, όχι μόνο ο Ant1, όλα, να επενδύσει σημαντικά ποσά σε όλων των ειδών τις παραγωγές. Το προσπάθησε με realities, δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τότε τον Σκαι και το γύρισε αλλού. Το μεγαλύτερο κανάλι της Αμερικής, το CBS παίζει το Big Brother, αλλά μόνο για 3 ώρες την εβδομάδα. Το προφίλ του είναι μια χαρά, γιατί πέρα από αυτό έχει και υπερπαραγωγές σε σειρές, talk shows κλπ. Όλα χωράνε αρκεί να έχεις χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 24,8 με 17,2 αυτη ηταν τα καθαρα νουμερα με το survivor να παιζει και 45 λεπτα μες την νυχτα μονο του.οκ πετρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !