ΑΝΤ1: Η στρατηγική που τον έφερε ξανά στα ψηλά

6

Τα προηγούμενα χρόνια στον ΑΝΤ1 επικρατούσε κατήφεια. Καμία από τις τηλεοπτικές «συνταγές»
δεν είχε αποτέλεσμα. Τη σεζόν 2018 – 2019 «γύρισε το χαρτί». Σε μια τηλεοπτική αγορά όπου τα περισσότερα από τα αδειοδοτημένα κανάλια είναι ισχυροί παίκτες στο παιχνίδι της τηλεθέασης και σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία το τηλεοπτικό περιβάλλον είναι πιο ανταγωνιστικό, στα 30 χρόνια της ιστορίας του ο ΑΝΤ1 κάνει φέτος την ανατροπή αλλάζοντας στρατηγική.

Ο ΑΝΤ1 στήριξε τις επιλογές του και απέφυγε συνειδητά να μετακινήσει προγράμματα από τις ώρες που είχαν επιλεγεί εξ αρχής για την προβολή τους. Αυτό συνέβαλε στην εδραίωση μιας –όσο ποτέ άλλοτε– ισχυρής σχέσης μεταξύ του καναλιού και του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, αν δεν είχε προβάλει τον δεύτερο κύκλο του «Nomads» θα ήταν σε ακόμη καλύτερη κατάσταση και από οικονομικής πλευράς. 

Στην prime time ζώνη της Κυριακής ο ΑΝΤ1 όλα αυτά τα χρόνια έχει επενδύσει σε νέα προγράμματα και έχει βγει νικητής. Φέτος επίλεξε το «Your Face Sounds Familiar», το οποίο παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, και κερδίζει ξανά. Μέχρι στιγμής το «Your Face Sounds Familiar» –το οποίο γυρίζεται στο Στούντιο ΚΑΠΑ 2, το πιο προηγμένο τεχνολογικά στην Ευρώπη– έχουν παρακολουθήσει κατά μέσο όρο 1.134.270 τηλεθεατές.

Εξ άλλου η μυθοπλασία επέστρεψε με αξιοσημείωτη τηλεθέαση. Η καθημερινή δραματική σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» και τον μήνα Φεβρουάριο τερμάτισε πρώτη με μερίδιο τηλεθέασης 21,4% στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Επίσης, σημαντική άνοδο συνεχίζει να καταγράφει και «Η Επιστροφή», έχοντας τον Φεβρουάριο μερίδιο τηλεθέασης 20,6%. Η κωμική σειρά ,«Πέτα τη Φριτέζα», καταγράφει σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος 2018 – Φεβρουάριος 2019) μερίδιο τηλεθέασης 19,4% στο κοινό 18 – 54. Την ίδια στιγμή η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Μην Ψαρώνεις», από την πρώτη ημέρα προβολής της τον περασμένο Ιανουάριο σημειώνει κατά μέσο όρο τηλεθέαση 18,6%.

Typologies

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βέβαια τις τελευταίες μέρες έπεσε στην τρίτη θέση. Αλλά όντως είναι αξιοσημείωτο από εκεί που είχε πατωσει και στήριξε τις δυνάμεις του στο game of love και στο 3 με 4 να ανεβαίνει στο 15 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ψηλά πως το εννοείτε; Με μέσο ορο 15 με σκοτωμενο ανταγωνισμο ειδικά απο πεμπτη κ μετά που τα καναλια ειναι σε υπνωση; δευτερα τριτη τεταρη καθε μερα εχει 11-12 % στο πραιμ ταιμ με αλφα και στα στο 20 και 18 αντίστοιχα. Εσείς τα ποστάρετε και καλα κάνετε, αλλα μη λεμε κι οτι θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ψηλα το εννοουν με την απλη μαθηματικη εννοια.δεν σου αρκει?χρειαζεσαι αλλη μεθοδο?ηταν πρωτος πριν το μαστερ και τωρα ειναι συνηθως δευτερος.ουτε αυτο ειναι οκ?ηταν τεταρτος πριν?αρα ?ανεβηκε...απλο δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Αν δεν υπήρχε μάστερ δηλαδή θα έκανε η κάθε σειρά 25-30%??????????????
    Αν πάει έτσι τότε και ο Άλφα θα είχε 30ρια.
    Για να μην τρελαθούμε~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @9:03 εσύ ή είσαι εγκάθετος ή δεν έχει ιδέα τι γίνεται στη τηλεοπτική πιάτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αντ1 απεδειξε οτι ειναι νούμερο Ένα..... εχει μια συνεχή άνοδο, και μην ξεγελιεστε, οταν ακούτε 16.1 το πρώτο καναλι με το δευτερρ 15.8 αρα νικησε το πρωτο.....κανείς δεν μπορεί με τοση μκκρη διαφορά να μετρησει πιο κανάλι βλεπει ο περισσοτερος κοσμος....Ειναι μουφα ολα αυτα........Εδω κ οι δημοσκοπησεις πεφτουν εξω., ποσο μαλλον τα μηχανακια που ειναι σε δεκα σπιτια αμφιβολου ελεγχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !