Τα νούμερα(18/54) τηλεθέασης σε μεσημβρινή και απογευματινή ζώνη

14
%252C.%252C.%252C.%252C21739969_1663008363740249_6249208457657498777_%252C.%252Cn
Τι επιλέγει να δει το  κοινό, τα  Σάββατα μεσημεριανή αλλά και την απογευματινή ζώνη; Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Αναλυτικά:

Πρόγραμμα- 18/54

ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ 5,1

REVENGE BODY  5,3
MEREDA MANIA ΑΝΤ1 13,8 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (Ε) 13,3
ΕΚΕΙΝΕΣ ΚΙ ΕΓΩ (Ε) 11,5

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ (Ε)  10,2
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ 19,7
STARS SYSTEM 8,7
GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ 8,2
ΟΙ ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ 7,0

HAPPY TRAVELLER 9,6
DOT. 8,9

FOOD N FRIENDS 12,0
OPEN SPORT  7,7
KITCHEN LAB 16,1


*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΟΛΑ ...ΠΑΤΟΣ χειρότερα κι απο Τζωρτζελα.
    Ναταλια ξεκάθαρα νικητρια της σεζόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βούτυρο στο ψωμί της Ναταλίας ο Πέτρος. Πιο πολύ την δυσκολεύουν οι επαναλήψεις του ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε νομίζω ότι τη Ναταλία τη δυσκολεύει πλέον το Κωνσταντίνου κι Ελένης .η Ναταλία έκανε χθες σχεδόν 20αρι ενώ το Κωνσταντίνου κι Ελένης μόνο 13...καλά για σειρά που έχει προβληθεί 150.000 φορές σε επανάληψη ότι κάνει 13 με διπλό επεισόδιο είναι φανταστικό.ο Πέτρος στο open δεν αποτελεί απειλή ναι εγώ περίμενα ότι θα κανει κι αυτός 5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Όλα μάπα χάλια μαύρα...!
    Το Όπεν είπαμε ένας φταίει που πάει πάτο ότι και να βάλει.
    Να μην τα ξαναλέμε!

    Μυστήριο είναι το Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέτε για τη Ναταλία αλλά για να τα λέμε όλα, πέρυσι ο Alpha στη ζώνη αυτή είχε οικογενειακές ταινίες της Disney και έκαναν αντίστοιχα νούμερα, 20αρια χτύπαγαν. Τις έκοψε όμως και πήγε στη λύση του φθηνότερου προγράμματος για οικονομικούς λόγους. Οι ταινίες της Disney είναι πανάκριβες. Του βγήκε πάντως. Το Open από τη νέα χρονιά πρέπει να κόψει αυτές τις εκπομπές, τύπου Ναταλίας κλπ. Φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα να ρίξει χρήμα λόγω της νέας ιδιοκτησίας που θέλει οπωσδήποτε να το ανεβάσει. Πρέπει να κινηθεί σε άλλου είδους πρόγραμμα. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο της Nova με το Campionato. Αν το πάρουν και βάλουν τους απογευματινούς αγώνες του Campionato στη ζώνη αυτή θα κάνουν 20αρια. Να δίνει πάσα το Open Sport στους αγώνες. 19,1 έκαναν χθες στη prime time και ήταν πρώτοι με τον αγώνα της εθνικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικα εκει στο Open οτι επιλογη εχουν κανει στο προγραμμα τους ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ (με εξαιρεση τον Μουτσινα και τη Μαυραγανη). Προς 12:53: Δεν νομιζω πως ενα ξενο πρωταθλημα θα εφερνε νουμερα εκτος απο τα ντερμπυ. Το οτι σου αρεσει (και σε μενα επισης) να βλεπεις ξενο πρωταθλημα, δεν σημαινει πως αρεσει και στο συνολο του κοινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:07, να σου θυμίσω κάτι. Το Open πήρε και το κύπελλο Ισπανίας. Οι αγώνες του έπαιξαν στη prime time Τρίτης και Τετάρτης και έκαναν μέχρι και 15αρια απέναντι στο βαρύ πυροβολικό όλων των καναλιών, σειρές, reality κλπ. Μην υποτιμάς τους ποδοσφαιρόφιλους, είναι πολλοί και βλέπουν τηλεόραση ειδικά το ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μηπως ο αγωνας που λες ηταν το Μπαρτσα-Ρεαλ;Τοτε ναι λογικα τα ψηλα νουμερα. Αυτο που πουλαει ειναι το champions league, αγωνες εθνικης, και μεγαλες ελληνικες ομαδες (παο, οσφπ, αεκ, παοκ). Απο ξενα πρωταθληματα μονο καποια ντερμπυ θα φερουν υψηλα νουμερα (τουλαχιστον ετσι νομιζω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ο αγώνας Μπέτις-Βαλένθια έκανε διψήφιο στο δυναμικό. Καλά το Μπάρτσα-Ρεάλ είχε φτάσει στο 24% Ο τελικός Μπαρτσελόνα-Βαλένθια δεν έχει γίνει ακόμη. Και μιλάμε για prime time. Όσον αφορά το ΣΚ το απόγευμα, υπάρχει κενό. Το γυναικείο δυναμικό κοινό βλέπει τη Ναταλία. Όταν βγάζουν εκεί στο Open μια αντίστοιχη εκπομπή τι περιμένουν να γίνει; Με τη Ναταλία, τα DOT κλπ το ανδρικό δυναμικό κοινό δεν έχει τι να δει. Ας μας δείξουν τα ποσοστά της Ναταλίας στο ανδρικό δυναμικό κοινό. Δεν νομίζω να φτάνουν ούτε το 10%. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει κοινό που βλέπει αυτά τα προγράμματα αναγκαστικά γιατί δεν έχει τίποτε άλλο να δει. Και ο αγώνας Λαμία-Λεβαδειακός δεν είναι επιλογή. Είναι κακοποίηση του αθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν λεω κατι το διαφορετικο. Το Ρεαλ-Μπαρτσελονα αποτελει κορυφαιο ντερμπι της Ευρωπης. Ο αλλος αγωνας, οπως ειπες και εσυ, τα πηγε απλα συμπαθητικα, δεν εσκισε. Υποθετω πως οι διαφημιστες ενδιαφερονται πιο πολυ για το γυναικειο δυναμικο κοινο αφου οι γυναικες πιο πολυ καταναλωνουν κτλ.Ειπα και στο προηγουμενο σχολιο ποιοι αγωνες πουλανε, αγωνες που εχουν υψηλο κοστος τηλεοπτικων δικαιωματων γι αυτο και δεν ειναι ευκολο για τους τηλεοπτικους σταθμους να κανουν μια τετοια κινηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα με βάση αυτή τη λογική μιλάω, ότι το Open έχει δείξει διαθέσεις του να θέλει να κάνει οικονομικά ανοίγματα. Αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να το θεωρήσω σαν επιλογή. Αν θέλουν να ανεβάσουν τα νούμερα το ΣΚ πρέπει να βάλουν κάτι που να απευθύνεται σε άλλο κοινό. Το γυναικείο δυναμικό κοινό έχει κάνει τις επιλογές του. Ότι και να βάλουν άντε να φτάσει στο 10% στη καλύτερη. Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες για το γυναικείο κοινό. Σίγουρα όμως είναι τρις χειρότερο να κάνεις 5% στο γυναικείο δυναμικό από το να κάνεις 20% στο ανδρικό δυναμικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα δεν το συζητω σε σχεση με τον Κωστοπουλο θα πηγαινε καλυτερα, εμενα η ενσταση μου ηταν για τα 20αρια του campionato στο αρχικο σχολιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περιμενε κάποιος η εκπομπή της Ιωάννας Λίλη να πιάσει κάτι παραπάνω από τον μέσο όρο του σταθμού;;;Και μάλιστα στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου που κανείς δε δίνει ραντεβού με κάποια εκπομπή;(μια Αννίτα υπήρχε,αλλά πλέον είναι σε περιφερειακό κανάλι)
    Αυτό που πρέπει να κάνει το Όπεν κατ'εμέ είναι να το βάζει σε επανάληψη στις 12 το βράδυ κάποιας καθημερινής μέρας (όχι Δευτέρα που έχει αρβύλα) , μήπως και το δουν περισσότεροι τηλεθεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι κακή και θυμίζει πολύ παλιά ριάλιτι ξεχασμένα από όλους. Δεν θα πιάσει παραπάνω όποτε και να την βάλουν. Τα λεγα εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !