Mediatown: Ανατρεπτικό το Familiar, λάθη στο Survivor, άρτιο το Master chef, Open καλεί...Πολυκατοικία, εξελίξεις στη μυθοπλασία,τα συμβόλαια στον ΑΝΤ1, κουίζ, Ράδιο Αρβύλα!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
20
Πολύ ενδιαφέρουν έχει αυτή την περίοδο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και η τηλεκριτική, καθώς τα νέα προγράμματα είναι πολλά και οι αναταράξεις ακόμη περισσότερες. Για πάμε να δούμε...



Η φετινή ανατροπή!

Δεν ήμουν πολύ σύμφωνος με την επιστροφή του «Your face sounds familiar», καθώς θεωρούσα πως μία πέμπτη εκδοχή του σόου θα κούραζε το κοινό. Το αποτέλεσμα με διέψευσε καθώς το κανάλι φρόντιζε να ετοιμάσει μία παραγωγή πολύ ανώτερη από τους προηγούμενους κύκλους.

Το πλατό είναι εντυπωσιακό και δίνει τη δυνατότητα να λάβουν χώρα πάνω στη σκηνή πολύ πιο φαντασμογικές performances με περισσότερες απαιτήσεις. Σε αυτό φυσικά βοηθούν και οι 10 διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει πολύ δυναμικά και τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά.

Φυσικά, για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις «κλέβει» η Μαρία Μπεκατώρου με την τσαχπινιά της και τον αυθορμητισμό της, ενώ και η κριτική επιτροπή σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά της. Ειδικά ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε ακόμη πιο αισθητή την παρουσία του στο δεύτερο επεισόδιο.

Το σόου έδειξε τις δύο Κυριακές μία συγκεκριμένη δυναμική και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα τη διατηρήσει στην πορεία. Το μόνο σίγουρο είναι πως σιγά σιγά θα δούμε και τις πρώτες guests εμφανίσεις που αδιαμφισβήτητα θα προσδώσουν στο παιχνίδι και άλλη δυναμική.



Πολλά λάθη...

Πρεμιέρα έκανε και το «Survivor Ελλάδα-Τουρκία». Πολλές φορές ακούγεται πως η απόφαση να έρθουν σε κόντρα οι δύο χώρες είναι εκείνη που έχει ισοπεδώσει την τηλεθέαση του σόου. Προσωπικά δεν συμφωνώ απόλυτα καθώς θεωρώ ότι αυτή ήταν η μοναδική ελπίδα να υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον στο παιχνίδι μέσω του φανατισμού, καθώς τα ριάλιτι επιβίωσης πέθαναν.

Το βασικό πρόβλημα του φετινού «Survivor» είναι οι αδιάφοροι χαρακτήρες, καθώς δεν εμφανίζουν κανένα ενδιαφέρον. Ο μέσος τηλεθεατής δεν μπορεί να ταιριάξει με αυτά τα τόσο υποψιασμένα με το παιχνίδι πρόσωπα. Η πρώτη φουρνιά του παιχνιδιού πέτυχε διότι ήταν ανυποψίαστη και πιο αυθόρμητη. Το μοναδικό προσόν στην παρούσα φάση είναι οι αθλητικές τους δεξιότητες και οι επιθετικές τάσεις προς την αντίπαλη ομάδα ,που μόνο πειστικές δεν δείχνουν.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Έλληνας τηλεθεατής δεν είναι τόσο αφελής να παρακολουθήσει μία μάχη με προκαθορισμένο νικητή τον αντίπαλο. Θα ήταν και αδιανότητο ο Τούρκος παραγωγός να αφήσει να κερδίσει Έλληνας, καθώς κάτι τέτοιο θα ξεσήκωνε αντιδράσεις στους συμπατριώτες του.


Άρτια παραγωγή

Ίσως η συγκεκριμένη «μάχη» να πετύχαινε αν τη διοργάνωνε ουδέτερη εταιρεία παραγωγής και το cast συμπεριλάμβανε διάσημους και ανθρώπους της καθημερινής ζωής και όχι επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι.

Το «Master chef» ήρθε ξανά με φόρα και όλα δείχνουν πως θα είναι και ο νικητής στο δεύτερο μισό. Η παραγωγή είναι άρτια και χωρίς να επαναπαύονται τα στελέχη φρόντισαν να ανανεώσουν το concept με ιντριγκαδόρικες ιδέες. Η κριτική επιτροπή «κεντάει» με τα σχόλιά της, αν και ο Κοντιζάς πολλές φορές αγγίζει τα όρια της προσβολής.



Και άλλο κανάλι διεκδικεί την "Πολυκατοικία"!

Στις αρχές του χρόνου είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ο ΣΚΑΪ συζητά να εντάξει στο πρόγραμμά του τη νέα σεζόν το «La que sa avenica», που αποτελεί την εξέλιξη της σειράς ,«Η Πολυκατοικία», που προβλήθηκε με επιτυχία στο Mega την περίοδο 2008-2011.

Το tvnea.com εξελίσσει το ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει πως το συγκεκριμένο φορμάτ έχει μπει στο στόχαστρο και του Open! Μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα τα στελέχη του ΣΚΑΪ το μαθαίνουν από εμάς. Πάντως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως δύσκολα στην παρούσα φάση μπορεί να πάρει έγκριση μία τόσο ακριβή παραγωγή. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Για να δούμε...



Εξελίξεις στον τομέα της μυθοπλασίας

Στον τομέα της μυθοπλασίας, ο SKAI ετοιμάζεται να επενδύσει αρκετά, κάτι που ίσως να προμηνύει το τέλος της συνεργασίας του με τον Τούρκο παραγωγό, κάτι που πρώτο το tvnea.com και η στήλη «Mediatown» έγραψε, και τα στελέχη του σταθμού...μας διέψευδαν.

Και το OPEN επιθυμεί να συνεχίσει να κάνει σήριαλ, αν και η στάση των τελευταίων μηνών έδειξε μία απαξίωση προς αυτά. Για τον ALPHA, οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από το «Κρατάς Μυστικό», σκέφτονται να ρίξουν και μία ακόμη εβδομαδιαία σειρά.

Ο ΑΝΤ1 ακόμα περιμένει να δει πώς θα συνεχιστεί η δυναμική του «Μη ψαρώνεις» για να δουν αν χρειάζεται να αναζητήσουν σειρά για να την αντικαταστήσει τη νέα σεζόν. Πάντως, ο αριθμός των σειρών μυθοπλασίας που επιθυμούν να έχουν στην prime time είναι 4. Από τις 11 και μετά, κάποιες φορές την εβδομάδα κατά πάσα πιθανότητα θα εγκριθεί ένα παιχνίδι σχέσεων που επεξεργάζεται ο σταθμός, με τα στελέχη του σταθμού να μαρτυρούν πως διαφέρει αρκετά από το «Power of love».


Οι σκέψεις του ΑΝΤ1 για τα συμβόλαια

Μένουμε λίγο στον ΑΝΤ1 και πάμε στη Φαίη Σκορδά. Το tvnea.com επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού και μας ενημέρωσε πως στην παρούσα φάση επιθυμούν και την επόμενη σεζόν να βρίσκεται κανονικά στην καθημερινή πρωινή ζώνη η Φαίη Σκορδά, διαψεύδοντας τα όσα γράφονται. Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν μας δόθηκε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, όπως το ίδιο συνέβη και με τον Γιώργο Λιάγκα. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε λίγες μέρες αναλαμβάνει και επίσημα η Στέλλα Λίτου ως γενική διευθύντρια τηλεόρασης του σταθμού και κατά πάσα πιθανότητα θα διαχειριστεί εκείνη τα ισχυρά συμβόλαια του σταθμού...




Κουίζ

Όλη η σοουμπίζ ένα κρεβάτι...Ας το προσέξουν στον ALPHA λίγο αυτό! Ειδικά αν δίνονται υπερεξουσίες χωρίς τα απαραίτητα κριτήρια. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν θα μπορεί και κανείς στην «πιάτσα» να σε πάρει σοβαρά όταν και αυτή η σχέση θα τελειώσει...


Καμία αξιολόγηση...

Μιας που μιλάμε για σημαντικές θέσεις χωρίς τα απαραίτητα προσόντα, ήθελα πραγματικά να ήξερα αν ο Ιβάν Σαββίδης είναι σωστά ενημερωμένος σε ποιους δίνονται πόστα αρχισυνταξίας. Ποιος από το Open πήρε τα βιογραφικά των ανθρώπων αυτών και τους αξιολόγησε περνώντας τους από συνέντευξη; Δεν είναι απλή η θέση του αρχισυντάκτη για να δίνονται σε παιδάκια χωρίς επιτυχίες στο ενεργητικό τους. 


Πολύ δυνατή ήταν η πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα». Η παρέα της Θεσσαλονίκης είχε πολλή όρεξη και προς τιμήν της πέρασε από κόσκινο τον ΣΚΑΪ. Δεν ήταν μόνο η σάτιρα του "Power of love" που συζητήθηκε πολύ, αλλά και το εύστοχο χιούμορ στην αντισυριζαιική πολιτική του ενημερωτικού τμήματος του καναλιού. 

Όσο για την τηλεθέαση, προφανώς και ήταν καλή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν 15 μονάδες κάτω από την περσινή στον ANT1. 


Αυτά για σήμερα! Θα τα πούμε την επόμενη Παρασκευή. Μέχρι τότε να είστε καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας...

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δηλαδή ο ΣΚΑΙ ξεκίνησε από κανάλι ενημέρωσης, μόλις εδραιώθηκε στην συνείδηση του κόσμου ως τέτοιο άλλαξε σε ριαλιτοκαναλο και τώρα θέλει να γίνει MEGA. Οκ λοιπόν. Αντε να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τα μεγαλοστελεχη του άλφα απολύθηκαν λόγω....ερωτικών ατασθαλιών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσα είναι μία φορά την εβδομάδα δεν κουράζουν και καλώς μπήκε το σόου του Αντ1 που φέτος είναι στα καλύτερά του από όλες τις απόψεις.Εκείνο που κουράζει και το βαριέσαι πάρα πολύ είναι το καθημερινό του Σκάι.
    2 Φορές να ήταν την εβδομάδα ούτε θα βαριώμασταν ούτε τίποτα.
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την λογική αυτή του Τούρκου ο οποίος έχει κάνει και χοντρά λάθη εκτός τον προγραμματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αυτή τη στιγμή στον Άλφα και δεν μιλάω μόνο για στελέχη. Είναι ονόματα που βλέπουμε στις οθόνες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως στο Master Chef υπερισχύει το στοιχείο του ριάλιτι και μάλιστα του σκληρού ριάλιτι. Δεν ήταν έτσι στο Mega. Συμφωνώ ότι η παραγωγή είναι άρτια και οι κριτές έχουν φοβερή χημεία και κεντούν με τις ατάκες τους και για μένα αυτά τα δύο είναι οι βασικοί λόγοι που η πλειοψηφία δε στέκεται στο ότι βλέπει ένα σκληρό ριάλιτι αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά πλέον γιατί ο Σκαρμούτσος δεν ήθελε να συνεχίσει και αποχώρησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειδικά για το Survivor, εύχομαι και μονοψήφια.
    Και αν συνεχίσει έτσι, βάζω στοίχημα ότι πολύ γρήγορα θα μπει και η ανεπάγγελτη σύζυγος του Τανιμανίδη σε ρόλο παρουσιάστριας Β, μπας και τσιμπήσουν δυο-τρια τηλεθεατουλίνια ακόμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά μην είστε τόσο απόλυτοι. Όχι και αδιάφοροι όλοι οι χαρακτήρες στο Survivor. Ο Σπύρος ο διδάκτωρ είναι κατ εμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα άτομα σε ριάλιτι τα τελευταία χρόνια. Ένα παιδι με ήθος και με απίστευτο χιούμορ. Αν τον προβάλλουν λίγο παραπάνω, τα νούμερα θα ανέβουν! Μέχρι και οι Τούρκοι τηλεθεατές έχουν κατακλύσει το ινστα με φαν κλαμπ για εκείνον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άγγελε, καμία βοήθεια για το κουίζ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βοήθεια...το ένα μέρος της σχέσης είναι τηλεοπτικό πρόσωπο με νέες εξουσίες το τελευταίο διάστημα. Του τις έδωσε πρόσωπο επίσης γνωστό στο τηλεοπτικού κοινο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με το καφέ της Χαράς τι γίνεται, Άγγελε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φέτος θα υπαρχει ενας νικητής απο την Ελλάδα και ενας απο την Τουρκία αρα το σχόλιο σου ειναι μεγαλο φαουλ σε ολα τα αλλα συμφωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To κουίζ είναι εύκολο... Το πρόσωπο είναι ο Κ.Τ. και τις εξουσίες του τις έδωσε ο Θ.Γ... γνωστή η σχέση τους και η φιλια με άλλη γνωστη τηλεπερσόνα του άλφα κλπ κλπ.. εκτός αν έχει αλλάξει κάτι που το έχω χάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώ γενικά σε πολλά. Στο κουίζ εννοείς αρχισυντάκτη/τρια και το άλλο πρόσωπο είναι άτομο που ήταν παλιά μαζί σε εκπομπή? Η εννοείς το πρόσωπο που είναι μαζί στην εκπομπή τώρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όπως είπε και ο 4:18, σιγουρα το ένα πρόσωπο είναι ο Τσουρος,χάρη και στην βοήθεια που έδωσες. Το άλλο ίσως η Ναταλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΗΓΕ. Κ.Τ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπορει οι εξουσιες να δινονται απο αντρα σε αντρα... μπορει απο γυναικα σε γυναικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άσχετο ο Θέμης Γεωργαντάς θα ξεκινήσει στον Aksi;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To δευτερο προσωπο δεν ειναι ο Θ. Γ. αφου αυτος δεν ειναι στον alpha. Οι φημες λενε οτι προκειται για μαχητικο δημοσιογραφο καποιας ηλικιας στο ιδιο καναλι με συμμετοχη στο δελτιο αλλα και σε καθημερινη εκπομπη με χαρακτηριστικη πριν απο χρονια την ατακα του για τα "αποδημητικα" (Οσοι το θυμαστε πριν απο χρονια απο το ραδιο αρβυλα καταλαβατε). Για να ειμαι δικαιος ξερω μονο για στενες φιλικες σχεσεις, δεν εχω ακουσει κατι αλλο πονηρο κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !