La Casa De Papel 3: Η συμμορία εθεάθη με νέες στολές, τι ετοιμάζουν; (PHOTOS)

5
Η αναμονή για την 3η σεζόν του La Casa De Papel έχει φτάσει στο ζενίθ με την γιγαντιαία διεθνή επιτυχία του Netflix να πραγματοποιεί αυτόν τον καιρό τα γυρίσματά της εντός της Ισπανίας και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη. Εκεί όπου επικράτησε χάος στους δρόμους της αφού η παραγωγή γύρισε μια τεράστια εξωτερική σκηνή έξω από την Εθνική Τράπεζα της Ισπανίας και φυσικά οι παπαράτσι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές.

Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα τα όσα θα διαβάσετε και θα δείτε παρακάτω να αποτελούν spoilers για τη συνέχεια, όσοι δεν επιθυμείτε μπορείτε να σταματήσετε το σκρολάρισμα σε αυτό το σημείο.



SPOILER

Όσοι θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το τι κατά πάσα πιθανότατα θα γίνει στο La Casa De Papel 3 τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Η παραγωγή, λοιπόν, πριν από μερικές μέρες έκλεισε τους δρόμους της Μαδρίτης και με τη βοήθεια μερικών εκατοντάδων κομπάρσων γύρισαν μια μεγάλη σκηνή έξω από την Εθνικη Τράπεζα, όπως προαναφέραμε. Αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις από τα γυρίσματα είναι πως το cast της σειράς εθεάθη να φοράει νέες στολές!

Οι χαρακτηριστικές κόκκινες φόρμες με τις μάσκες του Νταλί που έγιναν σήμα κατατεθέν της "Τέλειας Ληστείας" δίνουν τη θέση τους σε στρατιωτικές στολές παραλλαγής, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν οι φήμες για το που θα οδηγηθεί η ιστορία, μιας και οι αγαπητοί συμμορίτες την έβγαλαν καθαρή με μερικά δισεκατομμύρια στα χέρια τους και ένα happy ending.

Τα στιγμιότυπα των γυρισμάτων που κατέγραψε ο φακός είναι εντυπωσιακά και δείχνουν τους Tokyo (Úrsula Corberó), Monica πλέον Stockholm (Esther Acebo) και Denver (Jaime Lorente), μαζί με τη νέα προσθήκη του cast τον Rodrigo de La Serna ο οποίος υποδύεται τον "The Engineer", ενώ από τη δράση δεν λείπει και ο Helsinki (Darko Peric).


Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ενός ισπανικού περιοδικού γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις για το σενάριο της άκρως αναμενόμενης 3ης σεζόν του "Money Heist". Καταρχάς γίνεται λόγος για την εμπλοκή του Berlin (Pedro Alonso) στη νέα σεζόν, αφού εμφανίστηκε ως η μεγάλη έκπληξη εκείνου του teaser. Εκτός απροόπτου ο Berlin δεν επέζησε της τελικής σκηνής στο νομισματοκοπείο ούτε από τις δεκάδες σφαίρες ούτε από την έκρηξη και οι σκηνές που θα τον δούμε θα είναι τύπου flashbacks που θα εξηγούν τη σχέση του με τον El Profesor.

Αναρωτιέστε ακόμη, όμως, τι συμβαίνει ακριβώς σε αυτές τις φωτογραφίες και το περιοδικό αποκαλύπτει ότι οι δυνάμεις ασφάλειας της Ισπανίας ζητούν την βοήθεια της τρομερής και λατρεμένης συμμορίας, με σκοπό να διελευκάνουν μια άλλη ληστεία που επιχειρούν κάποια άλλοι -πιθανότατα μια αντίπαλη συμμορία;- στην Τράπεζα της Ισπανίας.

Εξού και η προσπάθεια του Denver και της Tokyo να μπουν στην τράπεζα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες παρακάτω.

Επομένως, εάν ισχύει το δημοσίευμα, τότε πρόκειται για μια εντελώς απροσδόκητη τροπή στην ιστορία, που μέχρι στιγμής κανένα από τα πιθανά σενάρια δεν συμπεριλάμβανε. Εν αναμονή των όσων μας έχει επιφυλάξει ο δημιουργός της σειράς, Alex Pina.


Εμείς βρισκόμαστε εν αναμονή του πρώτου trailer της νέας "Τέλειας Ληστείας", μέχρι τότε μπορεί να ξεκινήσει ένας νέος γύρος θεωριών για την συμμορία του Professor.

 Το La Casa De Papel 3 θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019 αποκλειστικά στο Netflix.
Πηγή:unboxholics

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πραγματικά απορώ γιατί κανενα Ελληνικό κανάλι δεν εχει παρει τα δικαιωματα αυτής της σειρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως γιατί είναι λίγα τα επεισόδια; Πάντως είναι μια δυνατή σειρά που θα μπορούσε να καλύψει πολλά κενά με σίγουρα ποσοστά τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 23 επεισοδια ειναι.ο αντ1 καθε Τεταρτη και πεμπτη θα μπορουσε να το παιζει στις 11.ακομη και αυτοι που Την εχουν δε θα την.ξαναεβλεπαν ανετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομιζω οτι ειναι μονο τα επεισοδια. Ειναι και οτι ειναι σιγουρα πανακριβη (οι περισσοτερες ξενες σειρες που ερχονται στην Ελλαδα ερχονται αρκετο καιρο μετα την πρεμιερα τους).Επισης, δεν νομιζω το netflix ευκολα να αφηνε σε οποιονδηποτε να παρει τα δικαιωματα. Θα του δημιουργουσε ''ζημια''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα είναι πανάκριβη όπως και οι περισσότερες ξένες σειρές για αυτό και δεν αγοράζουν τα κανάλια. Οι προσιτές είναι οι Τουρκικές και αυτές που είτε έχουν τελειώσει στις χώρες τους είτε είναι στην 4η+ σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !