UPDATE: Τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα- Επικράτηση FAMILIAR στην PRΙΜΕ TΙΜΕ

46
Μάχη για την τηλεθέασης έδωσαν ANT1-ALPHA-ΣΚΑΙ, κι όπως όλα δείχνουν, υπήρξε ξεκάθαρος νικητής. Το YOUR FACE SOUND FAMILIAR αλλά και η ελληνική ταινία του ALPHA μετά το τέλος του show κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Από την άλλη τόσο το BAKE OFF GREECE όσο και το SURVIVOR αρκέστηκαν σε χαμηλά ποσοστά ,μέχρι και σε μονοψήφια σε κάποια 15'.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR 23.2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 13,6
BAKE OFF GREECE 12,4
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 23.5
SURVIVOR 16,6
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 12.2
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 9,1
TOTAL FOOTBALL 6.1

* ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

46Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 10:41 π.μ. Το "The Bachelor 2" σε Α' τηλεοπτική προβολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίμενα ένα 30αρι για το YFSF γιατί το αξίζει. Φέτος ο ΑΝΤ1, έκανε την υπέρβαση και έβγαλε ένα πραγματικά αξιοζήλευτο σόου με απίστευτα σκηνικά. Η παραγωγή έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη και πλέον μιλάμε για ένα σόου ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Πολύ σύγχρονο και με εξαιρετική σκηνοθεσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχετα με τα νούμερα, η παραγωγή του yfsf έχει κάνει τρομερή δουλειά! Τα σκηνικά, τα χορευτικά, όλα τα perfomances είναι καταπληκτικά. Προσφέρουν πραγματικό θέαμα και σόου. Απο τα καλύτερα που έχουμε δει από άποψη αισθητικής τα τελευταία χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια χαρα το face..με 25αρια κιολας που χτυπησε στο συνολο χθες...το περσυνο εκανε μονο 14% ..το οτι για ενα τετοιο χιλιοπαιγμενο show εχει σημειωσει τετοια αυξηση στην 5η χρονια του και το βλεπει ακομα 1 εκατομμυριο κοσμος ειναι επιτυχια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω το Survivor σε αυτά τα νούμερα θα κινείται όταν υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός απέναντι. Το Σάββατο μπορεί να ανεβαίνει λίγο αλλά πιστεύω αυτά είναι τα νούμερα του για φέτος. Ακόμα κι αν δουλέψουν οι όποιες αλλαγές επιχειρήσει η παραγωγή δεν πιστεύω ότι τα ποσοστά θα αυξηθούν πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αλφα κλειδωνει την πρωτια της σεζον με αυτες τις επιδοσεις, και αυτη την εβδομαδα πρωτο καναλι. Θα πρεπει να ειναι πρωτος ο αντ1 επι τρεις μηνες με... καλη διαφορα για να ανατρεψει την 4η θεση του πρωτου τριμηνου.we have a winner!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Alpha το πρώτο κανάλι ξεκάθαρα 👏👏👏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί αυτή η εμμονή με τον ΑΝΤ1 Χρήστο Γ.; Ακόμα δεν ξεκίνησε το Β μισό κι έβγαλες εσύ πρωτιά και σε μια μέρα που ο ΑΝΤ1 είχε το show; Από την ταινία Μπατσελορ το κατάλαβες. Μάλλον δε σου βγαίνει με τον ΣΚΑΙ και είπες ας υποστηρίξουμε τώρα τον ALPHA;
    Μα πως μπορείτε. Τα ίδια σχολιάζουν κάποιοι σε όλα τα κείμενα, είναι απίστευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 23,1 έκανε το Familiar και 16,3 το Survivor. Είπαμε βγήκε πρώτο αλλά να μην λέμε και ότι να ναι. Πάντως όσοι νομίζετε ότι θα παραμείνει σταθερό σε αυτά τα νούμερα ας μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματατα απο τώρα μέχρι το καλοκαίρι που θα ολοκληρωθεί. Ο ΣΚΑΙ κερδίζει αλλά ο Τούρκος χάνει. Αν διαλεξουν μια δυνατή ομάδα απο Ελληνες Celebrities θα γίνει η ανατροπή. Το ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ σύντομα θα θα αποτελεί παρελθόν και θα επανέλθει το παλιό και καλό ριαλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. UFO

    Εσενα σε έβαλε ο τουρκος να μας κανεις ντα; UFO ονομα και πραμα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ ΤΟ CONSEPT ΓΕΝΙΚΑ, ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.
    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΣΚΑΙ 2 ΑΠΟ ΑΝΤ1 ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ.

    ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΣΚΑΙ κερδιζει; Απο που βγηκε αυτο το συμπέρασμα; Ένα όλοκληρο καναλι κρεμαστηκε απο αυτο το προγραμμα. Τα διαφημιστιικά πακετα δεν κλειστηκαν στον ΣΚΑΙ αλλα σε ALPHA STAR κι ΑΝΤ1.
    Μην λές οτι να ναι. Απο αυτο κι μονο κάνει μπαμ οτι εισαι άσχετος 1:23 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ανώνυμος UFO έχει κάποιες πληροφορίες για αυτά που λέει: Αν ναι να τις πει ξεκάθαρα, αν όχι από που τα βγάζει από το μυαλό του; Γιατί από προτάσεις και προβλέψεις χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το σόου του Αντ1 είναι από εκείνα που δεν κουράζουν με τίποτα και δεν είναι βαρετά όσα χρόνια και να περάσουν.Ας λένε ότι κούρασε εμάς τουλάχιστον δεν μας κουράζει ίσα ίσα διασκεδάζουμε και περνάμε καλά.
    Από του Χρόνου μόνιμα κάθε Κυριακή από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούνιο Α και β γύρο να κάνουν...
    Ο Αντ1 φέτος έχει κάνει την υπέρβαση με το σόου και έχει πάει ένα βήμα παραπάνω σε θέμα παραγωγής και σκηνικών.
    Το Μαράκι τους την είπε για την Μουσική της και τον χορό της που έκοψαν.
    Εμείς γουστάρουμε η βαθμολογία να γίνει όπως τα προηγούμενα με το τραγούδι της Μαρίας.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λάθος, βαρεθηκες! Γιατί όσο και αν δεν το πιστευεις το συγκεκριμένο κονσπεπτ πουλάει ακόμα αλλιώς δεν θα προβάλλονταν ακόμα στο εξωτερικό. Το YFSF δηλαδή τόσες χρονιές δεν κουρασε? Μη λεμε ότι να ναι. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά ; με άλλο καστ και αν δεν υπήρχε το Ελλαδα- Τουρκια. Επίσης καμία σχέση το Survival και το Nomads με το διεθνές SURVIVOR!! Ο καθένας μπορεί να παρακολουθεί οτι θέλει όχι όμως να μπαίνει ο καθένας εδώ μέσα και να κραζει το αντίπαλο προϊόν επειδή δεν του αρέσει. Εσύ και ο καθενας που θέλει δει το ενδιαφέρον YFSF5! Σεβασμός όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το survivor σε τετοια νουμερα θα κλειδώσει.Το your face παει απλως καλα και ειναι τυχερο που ειναι αδιάφορο το survivor,αυτο καταλαβαινω εγω απο τα νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1:47 πιστεύεις ότι θα κλειδωσει σε αυτά τα νούμερα ακόμα και αν κοπει το Ελλάδα - Τουρκία και μπουν διάσημοι παίκτες? Το YFSF όντως πολύ τυχερο γιατί αν θυμηθουμε τι έκανε πριν δύο χρόνια , αστο καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1:32 φυσικά και δεν τα βγαζω απο το μυαλό μου.
    Τα έχει ως αποκλειστικά ρεπορταζ ενας πολύ γνωστός δημοσιογράφος δεν μπορώ να αναφέρω πουο όμως. Ψάξε και σίγουρα κάτι θα βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 'Ανωνυμε' 1.22 με εντυπωσιαζει που κρατας το σχολιο μου μεσα σε τοσα.... αν βλεπεις καποια εμμονη, σεβαστο, λιγο σοβαρη λεξη οταν κανουμε χαβαλε για τηλεθεαση. Το σχολιο εγινε καθαρα μιας κ ο αντ1 ειναι το καναλι που διεκδικει την πρωτια στο β μισο. Οσο αφορα την αισθητικη, δεν κρυφτηκα, επικροτω τη φιλοσοφια του αλφα ολα αυτα τα χρονια που δεν αλλαζει κατα το δοκουν. Παρακολουθωντας κ γραφοντας για τβ 14 χρονια δεν ξεχνω το ατελειωτο σκουπιδαριο που προσεφερε ο αντ1, αν τα κουκια δεν εβγαιναν στο β μισο θα σας ταιζε ρεαλιτυ ξανα, ενω αυτη τη στιγμη προσπαθουν με.... αρκετους τροπους να μας πεισουν οτι προβαλλουν τον εξαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Sorry UFO αλλά δεν ξέρεις τι λες. Για ποιο διεθνές Survivor μιλάς; Τι σχέση έχει το Survivor που βλέπουμε στα Βαλκάνια και τη Τουρκία με το διεθνές Survivor; Κι αυτό με τους διάσημους. Δεν ξέρεις τι λες. Στα διεθνή survivor δεν μπαίνουν διάσημοι και μαχητές, αυτό είναι το concept του Τούρκου και είναι Survivor μόνο στο όνομα. Επίσης τα διεθνή Survivor παίζουν μόνο 1 ώρα την εβδομάδα και ξέρεις γιατί; Για να μη το σκυλοβαρεθεί ο κόσμος. Εδώ ο κόσμος έχει φάει στη μάπα 15 ώρες Survivor την εβδομάδα για 3 χρόνια και βάζοντας μέσα και τα υπόλοιπα ριάλιτυ επιβίωσης δεν θέλει άλλο. Αν εσύ δεν μπορείς να δεις την πραγματικότητα δεν σημαίνει ότι δεν είναι αυτή η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο αλφα τι τηλεθεαση ειναι αυτη με ταινια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3:02 δεν εχω παρακολουθησει τα υπόλοιπα Survivor αλλά αναφέρθηκα γενικά στην επιτυχία του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Δεν νομίζω να υπάρχει παρόμοιο ριαλιτι επιβίωσης με την ανάλογη επιτυχία. Το Nomads ήταν μία κακή αντιγραφή του Survivor του Τούρκου που δεν βλεποταν με τίποτα. Και το ξαναλεω ότι δεν είναι το κονσπετ κουραστικο αλλά οι επιλογές το παικτών και το ότι χάνουμε συνεχώς απο μία χώρα που μας μισει.
    Ολα τα προγράμματα στο εξωτερικό έχουν λιγότερη διάρκεια και σε αυτό συμφωνώ ότι στην Ελλάδα το παρακανουν. Ξέρω επίσης ότι αναφέρεσε στο Exatlon που προβάλλεται και σε Ρουμανία, Κολομβία Μεξικό , Αμερική. Ισα ισα που το Διάσημοι με αθλητές ( οι άγνωστους) έχει πιό ενδιαφέρον. Ας μη μιλάμε για προϊόντα που κουρασαν , γιατι πολλα εχουν κουρασει .Ολα εξαρτονται απο το καστ. Επίσης ελα και εσύ λίγο στην πραγματικότητα και σκεψου ότι αν δεν έχουν καμία σχέση με το δικό μας Survivor δεν θα παίζαμε με την Κολομβία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σκαστε επιτελους ολοι σας. Λες και σας ταΐζουν τα καναλια. Σα χαϊβάνια γεμάτα φανατισμό κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για σταθείτε ρε παιδιά γιατί εδώ θα τρελαθούμε εντελώς. Για να πει ο UFO από που ως που το NOMADS ήταν αντιγραφή του SURVIVOR ; Άλλους κανόνες και αγωνίσματα το ένα παιχνίδι και άλλα το άλλο παιχνίδι. Το είπε και ο Τούρκος αυτό ότι θα κάνει αγωγή στον ΑΝΤ1 για τις ομοιότητες που κατ΄αυτόν είχε το NOMADS με το SURVIVOR , αλλά σιγά τίποτα δεν έκανε . Για ποιο λόγο άλλωστε γιατί το SURVIVOR είναι πνευματική του ιδιοκτησία, παιχνίδι με όρους είναι διεθνώς γνωστό. Το NOMADS με τη σειρά του είναι reality Κολομβιανό με την ονομασία DISAFIO . Όσο γιατί δεν το βλέπει ο κόσμος είναι γνωστό κούρασε πολύ επειδή παίζεται τρια χρόνια συνέχεια για πολλές μέρες και ώρες. Και μάθετε κάτι ότι ο κόσμος δεν το βλέπει για τα αγωνίσματα , αλλά για τους Διάσημους. Τότε λοιπόν ας το ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι κάνει παιχνίδι Διασήμων και όχι SURVIVOR , γιατί δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. UFO εισαι πραγματικα ουφο....Δεν φταιει το Ελλαδα-Τουρκια,απλως το συγκεκρειμενο consept εχει ΚΟΥΡΑΣΕΙ.Λογικο ειναι να το βαρεθει ο κοσμος μετα απο 5 απανωτους κυκλους ριαλιτυ επιβιωσης τα τελευταια 2 χρονια σε σκαϊ,ant1 και Ε.Και διασημους να βαλουν τα ιδια νουμερα θα κανει γιατι πολυ απλα ο κοσμος το ΒΑΡΕΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. UFO, τo Εxatlon δεν παίζει στην Αμερική.
    Προσπάθησε να το πουλήσει αλλά δεν το αγόρασε κανείς.
    Γίνεται αναμετάδοση το κολομβιανό Εxatlon στο ισπανόφωνο κανάλι Telemundo αλλά άλλο πράγμα αυτό.
    Είναι σαν να λέμε ότι το ελληνικό Nomads παίζει στην Αμερική επειδή το έκανε αναμετάδοση ο Ant1 Pacific.
    Τα ριάλιτυ του Τούρκου παίζουν στα Βαλκάνια, τη Τουρκία και σε χώρες της Νοτίου Αμερικής τύπου Κολομβίας, Βενεζουέλας και Μεξικό.
    Σιγά το τρομερό, μέχρι και ελληνικά κανάλια έχουν καταφέρει να πουλάνε τις σειρές τους στα Βαλκάνια και στις ισπανόφωνες χώρες της νότιας Αμερικής.
    Δεν μπορεί να μπει στις μεγάλες αγορές της βόρειας Αμερικής και της δυτικής Ευρώπης.
    Ένας καλός τοπικός τηλεοπτικός παράγοντας είναι.
    Καταλαβαίνω γιατί έχει κατά κάποιο τρόπο θεωρηθεί στην Ελλάδα ότι είναι ένας μεγάλος τηλεοπτικός παίκτης παγκοσμίως, λόγω της επιτυχίας του πρώτου Survivor εδώ, δεν είναι όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 4:28 φαίνεται πιος ειναι το πραγματικό Ουφο εδώ μέσα . Δεν χρειάζεται να μου απαντάς με διαφορετικά nickname. Σε καταλαβαίνω πολύ καλά αν θες ξα ξέρεις. Μου επιτίθεσαι πολύ απο την προηγούμενη εβδομάδα λόγο Familiar- Survivor. Επίσης ο Τούρκος δεν μπήκε στην διαδικασια της αγωγής αφού το Nomads δεν το έβλεπε ούτε ο ίδιος ο ΑΝΤ1 ! Οπότε? Εσύ που είσαι και ΑΝΩΝΥΜΟΣ και Ιπτάμενο Πλυντηριο γίνεται ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ και όχι το SURVIVOR το οποίο δεν πάει καλά φέτος για 100.001 φορά το λέω λόγω ΚΑΣΤΤΤΤΤΤ!!! Καταλαβε το επιτέλους! Επίσης οι σειρές των υπολοιπων καναλιών ξεκίνησαν απο Σεπτέμβρη μήνα και ο τηλεθεατης δεν αλλάζει εύκολα συνήθεια. Τις προηγούμενες χρονιές δεν είχε σχεδόν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. G5 εννοούσα αυτό που προβάλλεται στο ισπανοφωνο καναλι της Telemundo. Πραγματικά δεν το γνώριζα αυτό που είπες. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αλλά αν δεν γίνομαι αδιακριτος , εσύ πως τα γνωρίζεις όλα αυτά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πρόσεξε ufo μου γιατί με κάτι 13αρια σε κάτι τέταρτα του survivor, το nomads μπροστά του θα είναι επιτυχία. Μας παρουσιάζουν κιόλας σαν νίκη του Σκαι το survivor που έφερε τούμπα όλο του το πρόγραμμα για μια εκπομπή του 15? Για γέλια είστε, η αποτυχία δεν κρύβεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και ακου τι λέει ξεκίνησαν οι σειρες από Σεπτέμβρη και αυτό φταίει αχαχαχαχαχα όταν έκανε 70% την πρώτη σεζόν αρχές Φλεβάρη είχε ξεκινήσει πάλι αλλά συνέχισε να λες εσύ ωραίες δικαιολογίες αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 5:14 επιτυχία λέει που εδωσαν εναν σκασμο λεφτα για αυτο το αδιάφορο πράγμα. Βαλε και τα χιλιαρικα που εδωσαν στους πρωην Survivors. Έλεος! Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι φέτος ο ΣΚΑΙ σκιζει αλλά κοιτα και λίγο τα αλλά προγράμματα που παρακολουθεί τόσους μήνες ο τηλεθεατης. Λογικό είναι! Εκτός απο τον Alpha στην βραδινη ζωνη , τις προηγούμενες δύο χρονιές δεν είχε τίποτα η τηλεόραση. Τέλος παντων πίστευε ότι θες, δεν θα συνέχισω άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συνεχίστε παιδιά. Έχω πάρει και ποπ κορν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "που έδωσαν τόσα λεφτά γι αυτό το αδιάφορο πράγμα" χαχαχαχα αυτό τουλάχιστον ακουγόταν στα social όταν έβαλαν την νέα ομάδα, τώρα που ούτε τους παίκτες δεν ξέρει ο κόσμος πως το λένε με μία λέξη για ένα πρόγραμμα? Ααα ναι, αδιάφορο 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τζάμπα μαλώνετε παιδιά νικητης ειναι ο alpha φέτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όχι μόνο οταν μπήκε η νέα ομάδα. Σε ολα τα κανάλια εκραζαν τον Ποφαντη απο τότε που ξεκίνησε. Τοο καστ και των δυο ριαλιτι ηταν και ειναι αδιάφορο όχι ομως το παιχνίδι. Επειδή ειμαι σε ομάδα στο Fb και το ξέρω. Ας λήξει εδώ παρακαλώ... και ας βλέπει ο καθένας ότι θέλει.Σεβασμός όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. UFO, τα παρακολουθώ αυτά γιατί είμαι μεγάλος φαν του Survivor και του Big Brother. Όχι όμως τον ελληνικών-τουρκικών, των αμερικάνικων. Τα αγγλικά μου είναι πολύ καλά και τα παρακολουθώ χρόνια από διάφορα σαιτ. Παρακολούθησα το πρώτο survivor του Τούρκου, είχε ενδιαφέρον για μένα γιατί δεν είχα παρακολουθήσει ξανά κάτι αντίστοιχο (δεν είναι Survivor, είναι μόνο στο όνομα) αλλά μέχρι εκεί. Δεν άντεξα τα επόμενα και τις ατελείωτες ώρες τους. Τα βαρέθηκα. Έχω δει τόσες seasons του αμερικάνικού και πάει από το καλό στο καλύτερο. Άρχισα να το ψάχνω για τον Τούρκο γιατί μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως αυτός ο άνθρωπος έχει καταφέρει να καταστρέψει τόσο μεγάλα reality franchises, τα κάνει στη κυριολεξία σαπουνόπερες στα πάντα, μέχρι και στη διάρκεια. Και δυστυχώς και τα άλλα κανάλια ακολουθούν τη φόρμουλα του και είδαμε ένα ξεχειλωμένο GNTM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έχει δίκιο ένας ανώνυμος παραπάνω. Γιατί τέτοιος φανατισμός; Δεν μπορεί όλοι εσείς που μιλάτε έτσι και ταυτίζεστε με τον ΑΝΤ1 ή τον ΆΛΦΑ ή τον ΣΚΑΙ να είστε απλοί τηλεθεατές. Προφανώς είστε υπάλληλοι των καναλιών και εξυπηρετείτε τα συμφέροντα τους. Εάν είναι έτσι μιλήστε στο τηλέφωνο, δώστε ένα ραντεβού, πείτε μας που θα είστε και μετρήστε ποιος την έχει μεγαλύτερη την τηλεθέαση. Αλλά αφήστε εμάς τους άσχετους να κάνουμε την πλάκα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 6:21 G5 σίγουρα αισθητικά θα είναι καλύτερο απο του Τούρκου! Καλά κανείς και τα παρακολουθείς με αυτό τον τροπο εφόσον μπορείς. Καλή συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ήττα για τον Αντ1 εχθές αλλά μεγαλύτερη ήττα ο Τούρκος. Πρέπει να χτυπήσει καμπανάκι στον Αντ1 για το ότι το πέρασε η ελληνική ταινία. Κατά τη γνώμη μου εχθές ήταν χάλια οι μεταμορφώσεις και σχεδόν κανείς δεν ήταν καλός σε αντίθεση με το προηγούμενο live . Εξαιρώ την Εύα .όπως και να χει άλφα και Αντ1 καλοί. Πιο μπροστά ο άλφα. Το bake off χάλια ενώ όταν παίζει Παρασκευή πάει μέτρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @Steve, το καμπανάκι πρέπει να χτυπήσει στον ALPHA που το Bake, ένα νέο πρόγραμμα κι όχι κονσέρβα, βουλιάζει.Η διαφορά της ταινίας ,έστω και 0,1 ,που την έφερε πάνω, έγινε γιατί έπαιζε μέχρι 1 παρά 20, συγκεκριμένα 00.41 ,ενώ το FAMILIAR 12.05.Ει δε μη, δεν θα ήταν ''πρώτη''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλησπέρα Μανώλη . Το έγραψα στο τέλος του σχολίου μου αν το είδες ακριβώς το ίδιο όμως. Ναι το πρόσεξα ότι η ταινία πήγε μέχρι τη μια αλλά νομίζω ότι και στην κοινή προβολή έστω για μια ώρα πήγε καλύτερα. Και απλα το συσχετισα με το γεγονός ότι χθες είχε χάλια μεταμορφώσεις σε σχεση με το προηγούμενο live που οι οχτώ στις δέκα ήταν τέλειες. Συμφωνώ πάντως με ο.τι λες. Ευχαριστώ για την απάντηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @Steve, δεν το πρόσεξα, με συγχωρεις! Πάντως το ότι ο ALPHA χάνει λόγω Bake off, είναι πρόβλημα. Χαντάκωσε με τους χειρισμούς του ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να είναι talk of the town.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Για ποια ήττα μιλάτε. Μα το Your Face sounds familiar ήταν πρώτη στην ζώνη μεταδώσεις σε όλα τα 15' . Η ταινία του Alpha όλα τα μεγάλα ποσοστά τα έκανε μετά το τέλος του show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το πρόγραμμα αυτό Μανώλη κατά τη γνώμη μου δε θα μπορούσε να κάνει κάτι γιατί είναι όπως αυτό με τους σχεδιαστές . Είναι συγκεκριμένα πράγματα και συγκεκριμένο ενδιαφέρον για να πετύχει. Πέρα από αυτό θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα αν υπήρχε σκληρό ξεκατινιασμα και να έπαιζε απ' την αρχή τρεις φορές τη βδομάδα . Να ήταν πιο ριάλιτι δηλαδή. Εκεί συμφωνώ μπορούσε να πάει καλύτερα. Όπως και να χει το your face πήγε καλά κατά τη γνώμη μου αλλά το γεγονός αυτό που σου είπα πιστεύω πρέπει λίγο να προβληματίσει. Του τύπου να προσέξουν λίγο τις μεταμορφώσεις και να βάζουν λίγο πιο ενδιαφέροντα τραγούδια. Πχ αυτό το battle δύο φορές η Σερ θα είχε ενδιαφέρον αν γινόταν στο ίδιο τραγούδι αλλά δεν ξεπερνιέται η μίμηση της Μαγγίρα. Μόνο η τσαχρα ήταν ωραια χθες και οι δαίμονες αλλά και εκεί δε μοιάζαν οι διαγωνιζομενοι. Ωραία μεταμφίεση η Στικούδη αλλά όχι τόσο καλή όσο την προηγούμενη φορά. Αν και ενθουσιασε. Εμένα μόνο το κορμί της μαρεσε. Ο Ίαν σα τη Σωσώ ήταν αν και θύμιζε λίγο η φωνή. Ο ζησακης νομίζω δεν περνάει καθόλου καλα. Αλλά η επιτροπή ήταν πολύ αυστηρή. Ψιλοεφερνε σε μουζουρακη στη φάτσα και στο κουπλέ ήταν ίδιος και τον εκραξαν ενώ αποθέωσαν τη Χρύσπα που ήταν άθλια. Είναι πολύ καλή παραγωγή και οι μεταμφιεσεις καρναβάλι δεν την τιμούν. Για αυτό είπα ότι ίσως κόστισε σε τηλεθέαση. Δεν είναι τυχαίο που χθες δεν έκανε πάνω από 26.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καμία ηττα Γιώργο μια παρατήρηση απλά για το χθεσινό live.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !