Τηλεοπτική ανατροπή! Τέλος το ΤΑΤΟΥΑΖ - Ο Κούλλης Νικολάου ενημέρωσε το κανάλι

14

δείτε τι γράφει το mail προς τους ηθοποιούς -
δεν πάει 3η σεζόν




Πρόκειται για μια από τις σειρές με την υψηλότερη τηλεθέαση. Όμως, δεν πρόκειται να συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά. Η τελική απόφαση πάρθηκε από την τριάδα των δημιουργών, τον Ανδρέα Γεωργίου (παραγωγός, σκηνοθέτης, πρωταγωνιστής), τον Κούλλη Νικολάου (πρωταγωνιστής, παραγωγός) και την σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου μετά από συνάντησή τους το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου. Είχαν προηγηθεί αρκετές συζητήσεις και των τριών επί μήνες για εάν η σειρά θα έπρεπε να συνεχιστεί ή όχι. Και το σκεπτικό ήταν να μην συνεχιστεί ώστε να μην κουράσει και να υπάρχει απόλυτος σεβασμός προς τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Εthnos.gr και του δημοσιογράφου, Αλέξη Μίχα, μετά το πάρσιμο της απόφασης ο Κούλης Νικολάου επικοινώνησε αμέσως με τον Alpha και συγκεκριμένα με την διευθύντρια προγράμματος ,Λυδία Μιχαήλ, το στέλεχος του προγράμματος ,Κώστα Σούσουλα, αλλά και την υπεύθυνη μυθοπλασίας του καναλιού ,Δήμητρα Κωστοπούλου. Εν συνεχεία και για  να μην υπάρξουν διαρροές εστάλη mail σε όλους τους συντελεστές της σειράς συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών. «Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το ''Τατουάζ'' μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί»,  αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που συνυπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο συνεργασίας των δημιουργών με τον Alpha ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου το καλοκαίρι.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τους βλέπω να πηγαίνουν open... Ποιος ξέρει πόσα θα τους έταξε ο Ιβάν??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα εκαναν να μην κουρασει κιολας αλλα διαβασα οτι μπορει να πανε και προς Σκαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό μπορεί να είναι πλήγμα για τον ΆΛΦΑ. Για δύο χρόνια κάλυπτε μεγάλο μέρος της prime time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως φαίνεται πλήγμα για τον άλφα αλλά πιθανόν να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Μην ξεχνάμε ότι η συμφωνία τους προέβλεπε και μια ταινια η οποία ακόμα δεν έχει γίνει, αν δεν κάνω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μένα το σκέφτηκαν σωστά. Θα κούραζε μια ακόμα χρονιά. Θα πάνε στο κανάλι που θα τους δώσει τα περισσότερα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν το πιστεύω θα συνεχίσει κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Λάμψη και το καλημέρα ζωή δεν κούραζαν που έπαιζαν τόσα χρόνια,αυτό θα κουράσει? λογική είναι αυτή? άκου εκεί κούρασε.
    Ανάθεμα τα μυαλά σας.
    Τα σκουπίδια του Τούρκου κουράζουν μόνο.


    Σε κανένα άλλο κανάλι μπορεί να το δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χορτασουμε την σύλληψη Ορφέα και Μαργκως αφού το σενάριο θα αρχίσει να τρέχει. Έπρεπε να πάει μέχρι Δεκέμβρη ή να τελειώσει τέλη Ιούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να βγαίνει η είδηση από το ethnos.gr συμφερόντων Σαββίδη μάλλον προς open πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κούρασε,γιατί παίζει πάνω από 2 κάθε μέρα (πλην Παρασκευής). Αν έπαιζε μόνα επεισόδια κάθε μέρα θα μπορούσαν να το τραβήξουν,αλλά τώρα ας είμαστε ειλικρινείς δε γίνεται. Εδώ η απαγωγή της Άννας και της μικρής κράτησε καμία 25-30 επεισόδια. Αυτό και μόνο δείχνει ότι δεν υπάρχουν πολλές ιδέες για την πλοκή.
    Ας ελπίσουμε ότι ο Άλφα στη θέση του θα βάλει κάτι πραγματικά καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ίδιοι οι δημιοουργοί του παραδέχονται το φόβο της κούρασης των τηλεθεατών. Δεν το λένε μόνο όσοι σχολιάζουν εδώ. Ο Γεωργίου λίγες μέρες πριν είχε πει ότι κουβεντιάζουν την εισαγωγή νέων ιστοριών και τη λήξη κάποιων αν τελικά γίνει νέος κύκλος για να μπορέσουν να κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έλεγε ότι χρειάζονταν μια ανανέωση. Μάλλον σε αυτές τις κουβέντες είδαν ότι οι ιδέες δεν ήταν τόσο δυνατές και φοβήθηκαν ότι ο κόσμος μπορεί να μην ακολουθούσε.Το Τατουάζ θυμίζει καθημερινή σειρά. Το κανάλι θέλει να παίζει δύο ώρες σχεδόν όλες τις μέρες της εβδομάδας. Και το Μπρούσκο στον τελευταίο του κύκλο μη σας πω και στον προτελευταίο είχε κουράσει γιατί συνέχεια επαναλάμβαναν τα ίδια και τα ίδια. Μπορεί να μην ήθελαν να γίνει αυτό και εδώ και έτσι αποφάσισαν να το λήξουν. είναι καθαρά απόφαση των δημιουργών το κανάλι με βάση τα άρθρα που είχαν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι ήταν θετικό σε έναν ακόμα κύκλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό ή κακό το τατουάζ, δεν ξέρω γιατί δεν το παρακολουθώ. πηγαίνει εξαιρετικά σε τηλεθέαση. Κανένα κανάλι δεν κόβει μια επιτυχία. Πιέζει για να συνεχιστεί, ακόμη και με τελείως διαφορετικές ιστορίες ή ακόμη και με άλλους ηθοποιούς, πχ η μουρμούρα. Το συμβόλαιο του Γεωργίου και των συνεργατών του λήγει το καλοκαίρι. Φυσικά και θα ψαχτούν για μεταγραφή. Το άρθρο λέει ότι ουσιαστικά το σταματούν αυτοί μονομερώς, δεν ήταν κοινή απόφαση με τον Alpha. Από αυτό συμπεραίνω ότι ήδη έχουν συμφωνήσει με άλλο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο εξωτερικό οι σειρές κάνουν και 10 κύκλους. Τι πάει να πει κούρασε; Ποιόν; Αφού κάνει νούμερα. Ας μας πουν την αλήθεια. Μήπως πηγαίνουν σε άλλο κανάλι και δεν μπορούν να το συνεχίσουν εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τυπικά να σας αναφέρω πως και το κανάλι επιβεβαιώνει την απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !