Σε νέα βάση η συνεργασία...

1

μετά την καθίζηση του ριάλιτι


Σε νέα βάση μπαίνει η συνεργασία ΣΚΑΪ – Αλιτζαλί. Η χαμηλή πορεία του reality game, «Survivor Ελλάδα – Τουρκία», απογοήτευσε τη διοίκηση του ΣΚΑΪ και η διεύθυνση προγράμματος έχει ξεκινήσει τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στην εκπομπή. Το πρόγραμμα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω από το «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, στερώντας έτσι από τον ΣΚΑΪ τη δυναμική που προσδοκούσε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Τα δεδομένα της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με την ελληνοτουρκική εταιρεία παραγωγής εισέρχονται σε νέα βάση, καθώς δεν έχει ανανεωθεί η συμφωνία, η οποία λήγει στο τέλος της σεζόν. Για παράδειγμα, reality όπως το «Power of Love» φαίνεται πως δεν έχουν ούτε απήχηση ούτε νόημα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και μάλλον δεν θα έχει θέση στην επόμενη σεζόν. Αντιθέτως, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στον ΣΚΑΪ για τη μετεγγραφή του Αντώνη Κανάκη με τις δύο εκπομπές, «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», να έχουν σημαντική απήχηση, δείχνοντας την εκτίμηση του κοινού προς τον παρουσιαστή. Η διοίκηση πάντως προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πως κατι που βλεπαμε σχεδον ολοι οι φιλοι του tvnea και το γραφαμε στα σχολια μας εδω και καιρο δεν το ειχαν αντιληφθει οι φωστηρες της διοικησης και του προγραμματος του ΣΚΑΙ?

    το γραφαμε και σχολιαζαμε οτι φετος το survivor θα παει απατο οχι μονο λογω της κουρασης του κοινου αλλα και λογω του ακαιρου Ελλαδα-Τουρκια που φωναζε απο μακρια οτι θα απομακρυνει το κοινο που εχει κριτηριο να αντιληφθει ποτε γινεται κατι πιεσμενα για την ιντριγκα και την τηλεθεαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !