Οι εκπομπές που έχουν κοπεί με τον ίδιο τρόπο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7

Την αυστηρότητά του εξήντλησε χθες το ΕΣΡ επιβάλλοντας την προσωρινή διακοπή της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» με την Ζήνα Κουτσελίνη, αλλά και πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

Στο παρελθόν το ΕΣΡ είχε επιβάλλει κι άλλες διακοπές εκπομπών ακόμα και καναλιών. Συγκεκριμένα, το 2003 είχε ζητήσει την τρίμηνη διακοπή του παιδικού καναλιού 0,6 και είχε επιβάλλει πρόστιμο 200.000 ευρώ στο κανάλι Μagic Πειραιά, ενώ με πρόστιμο 500.000 ευρώ στον Αlter συνοδεύτηκε η απόφαση του ΕΣΡ να διακοπεί προσωρινά για ένα μήνα η μετονομαζόμενη «Με το γάντι» πρώην «Φύλλο και Φτερό» εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, επειδή η εν λόγω εκπομπή δεν μεταφέρθηκε στις 11 το βράδυ, όπως είχε αποφασίσει το ΕΣΡ. Από τη δαγκάνα του ΕΣΡ δεν είχε γλιτώσει ούτε η Ευγενία Μανωλίδου με “Τη Στιγμή της Αλήθειας” στον ΑΝΤ1. Η Ανεξάρτητη Αρχή είχε αποφασίσει τον Ιούνιο του 2009 την διακοπή του ριάλιτι λόγω χαμηλής ποιοτικής στάθμης. Ωστόσο, η ειρωνεία ήταν ότι το πρόστιμο επιβλήθηκε από το Συμβούλιο τέσσερις μέρες μετά την ολοκλήρωση των επεισοδίων από το κανάλι.

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τον Φουρθιώτη και τον Βρυώνη γιατί δεν τον έχει μέσα η Μεσσαροπούλου; Πριν 1 μήνα το ΕΣΡ έκλεισε το νέο epsilon για μια μέρα, δεν μιλάμε για κόψιμο εκπομπής αλλά καναλιού ολόκληρου!!! Και χθες δεν ήταν μόνο το πρόστιμο στη Ζήνα. Ο Βρυώνης και Ο Φουρθιώτης έφαγαν πρόστιμο 100 χιλιάδες ευρώ για τα Αποκαλυπτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να επισημάνω ότι δεν εξάντλησε την αυστηρότητα του το εσρ. Κανονικά θα έπρεπε τέτοιου είδους εκπομπές, όχι μόνο της Ζήνας, να τις κόβει εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία αυτό δεν γίνεται. Αν εννοείς να κόψουν μια συγκεκριμένη εκπομπή με μια διακριτή ονομασία θα επανέλθει με άλλο όνομα. Αν εννοείς να απαγορεύουν σε κάποιον να εμφανίζεται στη τηλεόραση αυτό δεν συμβαίνει ούτε στη βόρεια Κορέα. Ελπίζω να εννοείς το πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοείται ότι εννοώ το πρώτο. Και παρόλο που θα αλλάξει τίτλο και θα ξαναβγεί, φαντάζομαι ότι αυτό θα έχει κάποιο κόστος. Οπότε θα το πάρουν το μήνυμα αυτοί που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με κάλυψε η απάντηση σου Μαρία. Κάποιες εκπομπές μπορούν να τις κόψουν. Πχ το Game of Love του Ant1. Στις περιπτώσεις εκπομπών που έχουν ένα συγκεκριμένο format μπορούν να τη κόψουν. Και αν δεν πάει καλά το κανάλι πχ ο Ant1 με το Game of Love θα προτιμήσει να τη κόψει. Στις προσωποκεντρικές εκπομπές όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και ο καλύτερος τρόπος τιμωρίας είναι με χρηματικά πρόστιμα. Αν είναι συνεχή και τσουχτερά θα αναγκαστούν να συμμορφωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού υπάρχουν αυτές οι εκπομπές και δεν τις κόβουν εντελώς καλό είναι να απαγορευτούν εντελώς να παίζουν αυτά τα θέματα.
    Αμάν με αυτούς τους θανάτους αηδία κατάντησαν.
    Τι καλά είχε ξεκινήσει η Ζήνα την σαιζόν μετά μας τα χάλασε.

    Το πολύ το βαριέται και ο παπάς λέει η παροιμία.

    Το Game of Love του Ant1 μόνο για συνδρομητικά είναι όπως και άλλα πανομοιότυπα και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.Γιατί όχι και της Ζήνας που τελευταία έγινε πολύ σκληρή εκπομπή


    Άσχετο:με το Γάντι ούτε το θυμόμουνα που την είχαν κόψει και είχα γράψει που ήταν το ΕΣΡ για να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ας μαζευτεί και λιγάκι το ΕΣΡ γιατί έχει αρχίσει και γκεμπελίζει επικίνδυνα. Σήμερα έβαλε πρόστιμο 30.000 euro στο Nickelodeon γιατί σου λέει βάζει διαφημίσεις με παιχνίδια. Παιδικό κανάλι τι θέλουν να βάλει; Πόσες διαφημίσεις με φρουτόκρεμες υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !