Στην Ελλάδα η Πάμελα Άντερσον! Οι πρώτες δηλώσεις της

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Στην Ελλάδα έφθασε σήμερα το μεσημέρι η Πάμελα Άντερσον για να εμφανιστεί στο “It’s Show Time” με τον Νίκο Κοκλώνη στο OPEN που κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο.
Την Αμερικανίδα σταρ υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο Νίκος Κοκλώνης. Η ηθοποιός δήλωσε στις κάμερες πως ανυπομονεί για το αυριανό γύρισμα για την πρεμιέρα του σόου. Αμέσως μετά κατευθύνθηκε με λιμουζίνα προς το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει στo κέντρο της Αθήνας, αποφεύγοντας να κάνει περισσότερες δηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, η Πάμελα Αντερσον έχει ζητήσει να στολίζουν το δωμάτιό της λευκά τριαντάφυλλα, ενώ όσον αφορά στη διατροφή της είναι φανατική vegan. Μαζί της έχουν έρθει και πέντε άνθρωποι συνεργάτες της, ωστόσο, το μακιγιάζ της θα αναλάβει η Απολλωνία, ενώ τα μαλλιά της ο Τρύφωνας Σαμαράς κολλητός φίλος του Νίκου Κοκλώνη. Μάλιστα, λέγεται ότι η Πάμελα θα είναι η πρώτη από μια σειρά ξένων σταρ που θα επισκεφτούν τη χώρα μας στο πλαίσιο του συγκεκριμένου σόου που φαίνεται πως επιδιώκει να έχει την αίγλη παλαιότερων σόου όπως αυτών που κάποτε έκανε η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε βίντεο με την άφιξή της στην Ελλάδα:


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πρωτη φορα τον ειδε! χαχαχαχ μα αφου είναι φίλοι! α ρε κοκλώνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι τι, ρε παιδιά; Ποιον ενδιαφέρει σήμερα η Πάμελα Άντερσον; Σα να ξαναζεσταίνεται και να ξανασερβίρεται η λογική των shows της Ρουλας Κορομηλά αλλά αυτή τη φορά όχι απο την ίδια αλλά από τον Κο-κλώνο της. Ποιον ενδιαφέρει αυτή η παλιά τηλεόραση; Ας του πει κάποιος του χαριτωμένου ότι πάει να κάνει μια τρύπα στο νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !