Παράταση έναν μήνα πήρε η Τσολάκη - Όλο το ρεπορτάζ...

2

Ο Φεβρουάριος θα δείξει αν μείνει στον αέρα μέχρι Ιούνη



Η αλήθεια είναι ότι η Ελένη Τσολάκη και το «Τι λέει;» βρίσκονται συχνά στις τηλεοπτικές στήλες των Μέσων από τον Νοέμβρη μέχρι σήμερα, με τίτλους που συνδέονται συνήθως με το ρήμα «κόβεται». Αλήθεια είναι, επίσης, ότι η πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης δεν είναι η προσδοκώμενη από το κανάλι, και όπως έχουμε δει άπειρες φορές στο παρελθόν -στην πολύπαθη απογευματινή ζώνη του Alpha- το νήμα για τις μονοψήφιες επιδόσεις κόβεται πολύ πριν από τον τερματισμό του Ιουνίου.

Στη σύσκεψη, το κανάλι έδωσε μια παράταση ακόμη στην Ελένη και την ομάδα της εκπομπής, σε μια προσπάθεια να αντιστρέψουν την κατάσταση. Έτσι, το «Τι λέει;» συνεχίζεται κανονικά και τον Φεβρουάριο, μήνας καθοριστικός για το μέλλον του.  Η παρουσιάστρια, ο αρχισυντάκτης και όλοι οι συντελεστές έχουν μια τελευταία ευκαιρία να κερδίσουν ένα μεγαλύτερο μερίδιο του κοινού, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στο καλοκαίρι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η εκπομπή πέρασε από μια δαιδαλώδη διαδρομή δομής και θεματολογίας μέχρι να φτάσει σε έναν πιο σαφή χαρακτήρα. Πλέον, σχεδόν καθημερινά πετυχαίνει να προβάλει πρωτογενή θέματα που αναπαράγονται από τα υπόλοιπα ΜΜΕ, όπως και να βγάλει στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές από θέματα της lifestyle επικαιρότητας που συζητιούνται πολύ. Μένει να δούμε αν η αξιόλογη αυτή προσπάθεια -σημαντικό μέρος της οποίας γίνεται από τον Κώστα Τσουρό- θα βρει ανταπόκριση…

ZappIT - Γιώργος Σκρομπόλας

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η σασα εφυγε κατευθειαν και σε αυτην δινουν 100 ευκαιριες ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύσκολα τα πράγματα.Απο Δευτέρα θα πάει απόγευμα το power of love που υποθέτω ότι θα τα πάει καλύτερα από το msr και άρα θα πιέσει κι άλλο την Τσολάκη.
    Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί χαίρονται κάποιοι και ανυπομονούν να κοπεί μια εκπομπή.
    Τους έπιασε ο πονος για το μέσο όρο του Άλφα ή ευχαριστιουνται με την αποτυχία των άλλων;Ούτε εγώ τη βλέπω την εκπομπή ....λλωστε εκείνη την ώρα σπάνια βλέπω τβ και 9/10 φορές επιλέγω Μουτσινά,αλλά δε μετρω και αντίστροφα για να χαθούν δουλειάες!
    Πάντως οι σελεμπριτις 2ης και 3ης κατηγορίας που φέρνει για καλεσμένους δε νομίζω ότι βοηθάνε την κατάσταση.Απλως γεμίζουν την ώρα.
    Στο σχολιαστικο κομμάτι από τα λίγα που έχω δει στο γιουτιουμπ μου αρέσει ο μακαλιας.Γενικα θέματα όπως "τα ζευγάρια της σοουμπιζ,οι φωτογραφίες των "διασήμων" στο ινσταγκραμ" κλπ μόνο κακό κάνουν και αυτό για δύο λόγους:πρωτον γιατι ποιος δεν έχει ινσταγκραμ σήμερα,ώστε να περιμένει τις εκπομπές να του δείξουν τι κάνουν εκεί οι σελεμπριτις;Και δεύτερον γιατί ο κόσμος έχει βαρεθεί το lifestyle τους,πόσο μάλλον το να παίζει ένα βίντεο και μετά τα μέλη της εκπομπής να μας λένε πόσο καλοί άνθρωποι είναι οι εκάστοτε ανθρώπου του χώρου.
    Μπορούν να μας κάνουν να περνάμε καλά και να γελάμε;Ξέρετε ο Μουτσινάς το έχει ναι και κάνει 20%.Το υπολοιπο κοινό όμως δε βλέπει Μουτσινά,γιατί δεν του αρέσει το χιούμορ του.Απο την άλλη αν βάλει την Τσολάκη θα τον πάρει ο ύπνος.Αυτο που μου λείπει εμένα εν τέλει είναι να δω και αυτούς τους ίδιους να είναι παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !