Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: ''Ο ΑΝΤ1 απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει με τη μυθοπλασία''

4

Το σίριαλ του ΑΝΤ1, ''Η Επιστροφή'', ξεκίνησε με χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, όμως, πλέον είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές με νούμερα που αγγίζουν και το 27%.


Η πρωταγωνίστρια, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, μιλώντας στο Reader.gr και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου, απαντά μέσα σε άλλα και για την άνοδο του σίριαλ...

Πώς βλέπετε την ανοδική πορεία της σειράς, «Επιστροφή»;  
Τα νούμερα ανέβηκαν στο πικ της ιστορίας. Καθώς προχωρούσαν οι εβδομάδες και η αγωνία μεγάλωνε, μεγάλωνε και το ενδιαφέρον του κόσμου. Αυτό, σίγουρα, δεν μπορείς να το ξέρεις, να το περιμένεις από την αρχή. Στην τηλεόραση μπορεί να νομίζεις ότι κάτι θα πάει πολύ καλά και τελικά να μην πηγαίνει, ή και το ανάποδο. Σίγουρα, πάντως, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όλοι στη σειρά γι’ αυτή την πορεία. Είναι μία απαιτητική δουλειά, είμαστε συνεχώς σε γυρίσματα, και μάλιστα πολλά από τα οποία εξωτερικά. Κοπιάζουμε και το κοινό μάς ανταμείβει.  

Η επιτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, αν «μετρήσει» κάποιος το ότι το σίριαλ προβάλλεται στην απαιτητική prime time ζώνη;  
Είναι ένα στοίχημα που κερδήθηκε από το σταθμό, πόνταρε στις σειρές και δεν παρασύρθηκε από το γενικότερο κλίμα. Αργά, αλλά σταδιακά, ο σταθμός απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει με την μυθοπλασία.  

Πιστεύετε ότι φέτος γίνονται φιλότιμες προσπάθειες για ελληνικές σειρές, καθώς οι άνθρωποι των καναλιών έβαλαν αυτό που λέμε λαϊκά «το χέρι στην τσέπη»;  
Θέλει χρήματα αυτή η προσπάθεια και ανθρώπους που την ξέρουν αυτή τη δουλειά. Οι σειρές απαιτούν γνώσεις για να γίνουν όπως πρέπει, δεν μπορεί λοιπόν να δουλεύουν σε αυτές άνθρωποι που μέχρι πέρυσι έκαναν κάτι άλλο. Να πω, βέβαια, ότι τα σίριαλ μπορούν να γίνουν και πολύ καλύτερα, θέλει προσπάθεια. Καλό είναι να μην επαναπαυόμαστε, χωράει κι άλλη προσοχή.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όχι όμως όσο ο alpha που τελικά έγινε το νέο mega στον τομέα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @6:44

    Ο ΑΛΦΑ δεν έχει καμία σχέση με το Μέγκα διότι πολύ απλά έχει 2 σειρές όλες οι όλες κι αυτές χαμηλού μπάτζετ κι αισθητικής. Μέγκα θα γίνουν όταν θα βγαζουν πάνω από 5 σειρές το χρόνο υψηλής αισθητικής και θα κάνουν επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nομίζω οτι έχουμε θεοποιήσει λίγο το mega. Δεν ήταν όλες του οι σειρές επιτυχίες, ούτε καν οι μισές και δεν ήταν όλες ακριβές. Πάρα πολλές σειρές του ήταν γυρισμένες μόνο μέσα σ ενα στούντιο και τα σκηνικά μετριότατα. Σίγουρα εκανε στα 25 του χρόνια και ακριβές και υψηλής αισθητικής,αλλά δεν ισχύει για όλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγγνώμη άλλα οι σειρές του αντ1 φέτος είναι μακράν καλύτερες από του ALPHA. Η επιτυχία είναι συγκυριακή λόγου συνήθειας και συνέχειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !