Update: Αυτά είναι τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα(18/54) στην απογευματινή ζώνη για χθες ,11/2/2019

8
%252C.%252C215150
Αναλυτικά η τηλεθέαση των εκπομπών που μεταδόθηκαν στην απογευματινή ζώνη για χθες 11/2/2019. Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:
Πρόγραμμα - 18/54  

STILL STANDING   23,8
ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ 
21,2
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ (E) 7,8
DEAL 19,4
ELIF 8,6
Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ 
14,8
ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ 9,7
SURVIVOR ΠΑΝΟΡΑΜΑ 5,8

* Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. παραξενα νουμερα εχθες για ολους με εκπληξεις ..αλλοι ανεβηκαν,αλλοι κατεβηκαν..ας πουμε δε περιμενα διψηφιο απο ζαριφη οταν μας εχει συνηθισει στα 5αρια....και ο φερεντινος απ το δεκεμβρη εχει να δει 20αρι και να παει κοντρα στη γυναικα...βεβαια ο αντ1 κρατησε τη πρωτια στην απογευματινη ζωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Alpha είναι απαράδεκτος. Έκοψε μια ωραία τηλενουβέλα όπως το "Total Dreamer" και το σοι σου δεν λέει να ξεφύγει απο το 7% . Μέγα λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eλεος και συ το χεις πει 100 φορες κανεις δεν εβλεπε την χαζοσαπουνοπερα του αλφα και κανεις δε βλεπει το κακιστο survivor που εσυ υποστηριζεις..γουστα του καθενος αλλα αυτα τα προγραμματα δεν ειναι καλα και δεν τραβανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε Σάκη μην εκνευρίζεσαι. Ούτε εγώ έβλεπα την σειρά αλλά έχει ένα δίκιο το Ufo. Είναι εκνευριστικό να βλέπεις κάτι και να στο κόβουν. Και μάλιστα για να βάλουν μια σειρά που την έχεις δει πεντακοσιες φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι σαπουνόπερες είναι μόνο για σταρ κανονικά ασχέτως που έπαιζε ο Α και το έκοψε...Έναν καιρό όλοι σταρ έτρεχαν και ειδικά οι γυναίκες για να δούνε.
    Για το σαρβάιβορ είπαμε μία φορά την εβδομάδα άντε δύο πρέπει να παίζετε κανονικά και όχι έτσι με τα κόλπα που κάνει ο Τούρκος για να το ανεβάσει.Αφήστε που παίζεται επάνω στα θηρία των δύο/τριών καναλιών που του ρίχνουν "σφαλιάρα" καθημερινά.Αν παιζόταν έτσι όπως είναι μετά τις 12 μπορεί να τα πήγαινε πολύ καλύτερα,λέω μπορεί διότι δεν έχει και μεγάλο ανταγωνισμό εκείνη την ώρα.
    Το καθημερινό είναι βαρετό και κουραστικό κακά τα ψέμματα.
    Λύσεις υπάρχουν αρκετές για να πας μπροστά,αν όμως είσαι κολλημένος και έχεις πεισμώσει τότε τι να πω κακό του κεφαλιού σου!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε παίδες έχουμε 2019 όχι 1995 αφου σας αρεσει τοσο πολυ η σειρά που έκοψε ο άλφα κατεβάστε την και δείτε την . 3% έκανε πιο κανάλι που κανει πρωταθλητισμό οπως ο άλφα θα κρατούσε μια σειρά που δεν την έβλεπε άνθρωπος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:22 Σακη, 100 φορές είναι λίγες αυτό που έκαναν. Να ξέρεις ότι βρίσκεται στην μοναδική χώρα που σταματάει μία σειρά μέσα σε 5 μέρες και που δεν δινει χρόνο για την γνωρίσει ο κόσμος. Ολα για την τηλεθεαση! Να μην την εξασφάλιζαν τότε! Ρεζιλι γινόμαστε. Σε αλλά προγράμματα ξέρουν να δίνουν χρόνο . Όσο για το Survivor την έχω πει την άποψή μου και δεν αλλάζω. (Επειδή εσύ μπορεί να βλέπεις το Τατουαζ η την επιστροφή π.χ, που δεν το παρακολουθώ εγώ δεν σημαίνει ότι κανένας δεν βλέπει το ριαλιτι) πάει χειρότερα απο τις προηγούμενες χρονιές, ναι το δέχομαι.
    6:31 Χάιρω πολύ! Η σειρά αυτή δεν βρίσκεται εύκολα στο διαδίκτυο με υποτιτλους. Αν έπαιζε τωρα σίγουρα θα είχε ανέβει η τηλεθεαση. Ότι δεν έχει μεγάλη ανταπόκριση δηλαδή προβάλλουμε τα σοια και τις μουρμουρες όλη μέρα. Όχι δεν πάρουμε. Ευτυχώς έχουμε και άλλες επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !