Αυτά είναι τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα(18/54) στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες, 8/2/2019

13
%252C.%252C.%252C.%252C.%252C.%252C.%252C1021021051054545
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:

Πρόγραμμα- 18/54 

ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 21,6
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 18,4
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 18,6
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 13,3

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 8,8
ΜΑΖΙ ΣΟΥ 9,2
ALPHA ΡΕΠΟΡΤΑΖ 9,5


 *ΜΗ  Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.


ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άλλη μια μερα που η Φαίη ειναι πίσω απο Κούκου και Ζήνα . Η χασούρα της έρχεται πιστεύω απ την άνοδο της Καινουριου οπως επίσης και απο την ίδια της την εκπομπή αλλα και την ίδια . Βαρετή θεματολογία ανικανότητα να διαχειριστεί καλεσμένους και θέματα και τέλος σκαλετα η οποία παραπέμπει πρωινό καφέ 1995 εν έτη 2019. Σίγουρα φέτος δεν ειναι η χρονια της . Παλιότερα δεν υπήρχε περίπτωση να χάνει ουτε σε τέταρτο ποσο μάλλον στο μέσο όρο οπως συμβαίνει φέτος πχ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εβδομάδα τελικά έκλεισε με πρωτιά των Κου Κου. Έχω ξαναγράψει πως η Σκορδά φέτος είναι στα χειρότερα της. Δεν την νοιάζει η εκπομπή της. Θυμίζει την κακή Μενεγάκη πριν δύο τρία χρόνια. Αδιαφορεί για τα θέματα που συζητάνε, είναι αδιάβαστη συνεχώς, δεν έχει άποψη, προσπαθεί να κάνει δημόσιες σχέσεις και οι συνεντεύξεις της είναι αγιογραφίες των καλεσμένων χωρίς να βγαίνει η παραμικρή είδηση (σε αντίθεση με την Μενεγάκη που οι συνεντεύξεις της έχουν πάντα σχεδόν ενδιαφέρον). Σαν να περιμένει να λήξει το συμβόλαιο της και να φύγει από τον ΑΝΤ1.Και είναι κρίμα γιατί για εμένα το πάνελ είναι από τα καλύτερα. Παρόλα αυτά θα επιμείνω ότι η εκπομπή του Σταρ εξαρτάται άμεσα από την prime time του καναλιού. Και φάνηκε αυτό στο ενδιάμεσο των δύο ριάλιτι που κινδύνευε η θέση του ακόμα και από την Κατ Κεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσοι βλέπουν αναλυτικα τα ποσοστα καταλαβαινουν οτι πάλι τς ιδιες ωρες ειναι στην πρωτη θεση οι κουκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:01 και πέρυσι πάντως τις ίδιες ώρες έπαιζαν και η Φαίη και οι Κούκου αλλα παρολ αυτα η Φαίη ήταν πρωτη με διαφορά κατι το οποίο δεν συμβαίνει φέτος ... άρα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντωμεταξύ κάθε μα κάθε μα κάθε μα κάθε μέρα που θα μπω να δω τα νούμερα στα πρωινά υπάρχουν 2 3 σχόλια copy paste από προηγούμενες ημέρες. Το εμπεδώσαμε παιδιά τις άλλες 483 φορές που το γράψατε . Φτάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικα ουτε τα γενεθλια ουτε η σχεση Ουγγαρεζου με Ιλενια αν δεν κανω λαθος το ονομα της κοπελας εδωσε ποντους στην Σκορδα.Τωρα την Δευτερα μπορει να παρει νουμερα απο το σοου της Μπεκατωρου.Βλεπω ομως και η Κουτσελινη ανεβασμενη πολυ.Ανεβηκαν οι κουκου, ανεβηκε και η Κουτσελινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλεος με τα νούμερα της Κουτσελινη. Τόση θανατολαγνεια πια... Ακατανόητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το καλυτερο σχολιο με την θανατολαγνεια...Εδωσες και ωραιο τιτλο για την εκπομπη της Κουτσελινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η διαφορα των κουκου με τη σκορδα ειναι 10.000 θεατες στο κοινο 18-54, δηλαδη σε μηχανακια ειναι αναγωγη δυο (!!!!) μηχανακια τηλεθεασης! Μια χαρα τη βολευει τη σκορδα, που ειναι καθε μερα 100.000 θεατες πισω στον ανταγωνισμο. Κι οσο για τα παπαγαλακια,δυσκολο να μην ειναι η σκορδα του χρονου στον αντ1. Με τετοιο πανισχυρο λογαριασμο στα μιντια μονο εκεινη προσελκυει χορηγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενταξει και η Σκορδα κερδισε τους κουκου στο γενικο 14 η Σκορδα 13 οι ΚουΚου.Βεβαια και οι δυο πισω απο αταιριαστους,Στεφανιδου,Κουτσελινη.Ετσι μην σκατε ολοι νικητες ειτε σε γενικο ειτε σε νεανικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Κου Κου πάντως χθες που τους παρακολούθησα δεν είχαν κοθόλου Masterchef. Αρα μήπως τα καταφέρνουν και χωρίς το Masterchef; Πάντως έχουν μια φρεσκάδα, που νομίζω καμία από τις άλλες εκπομπή δεν έχει. Σαν εκπομπή μου φαίνεται πιο έξυπνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θάνατοι με τη Ζήνα. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !