Μαρία Σολωμού: «Δεν θα είμαι στο YFSF, δεν το ξανασυζήτησαν μαζί μου»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Μπορεί το όνομα της να είχε ακουστεί για την κριτική επιτροπή του YFSF, ωστόσο η Μαρία Σολωμού απάντησε πως δεν θα την δούμε στο show, αφού δεν υπήρξε συνέχεια στις συζητήσεις της με τον σταθμό.

«Δεν νομίζω να με δείτε στην κριτική επιτροπή του YFSF. Κάποια στιγμή υπήρχε μια πρόταση για φέτος. Δεν ξέρω γιατί όχι. Δεν ήταν δικό μου το φάουλ φέτος. Εγώ είπα το ξανασυζητάω, αλλά προφανώς δεν το ξανασυζήτησαν μαζί μου», ανέφερε συγκεκριμένα η Μαρία Σολωμού στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα».

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι είναι προληπτική….«Η επίσημη έχει μια περίεργη ενέργεια. Ενώ ουσιαστικά από κάτω υπάρχουν άνθρωποι που σε συμπαθούν και κάποιοι που σε αγαπούν. Άθελα τους; Μαζεύονται πάρα πολλοί εγωισμοί από κάτω; Νομίζω άθελα τους. Δεν έχει κανείς κακή πρόθεση θεωρώ. Απόδειξη ότι και στην πρώτη μας πρεμιέρα ότι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε και σήμερα που ήμασταν ήσυχοι ότι δεν μπορεί να πάει κάτι άλλο στραβά, πήγε. Είμαι προληπτική. Το παλεύω λίγο να μην είμαι, αλλά είμαι. Είναι πολλές οι ενέργειες. Και καλά να πει ο πολύς κόσμος, πάλι μάτι είναι.»

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !