Μαρία Σολωμού: «Δεν θα είμαι στο YFSF, δεν το ξανασυζήτησαν μαζί μου»


Μπορεί το όνομα της να είχε ακουστεί για την κριτική επιτροπή του YFSF, ωστόσο η Μαρία Σολωμού απάντησε πως δεν θα την δούμε στο show, αφού δεν υπήρξε συνέχεια στις συζητήσεις της με τον σταθμό.

«Δεν νομίζω να με δείτε στην κριτική επιτροπή του YFSF. Κάποια στιγμή υπήρχε μια πρόταση για φέτος. Δεν ξέρω γιατί όχι. Δεν ήταν δικό μου το φάουλ φέτος. Εγώ είπα το ξανασυζητάω, αλλά προφανώς δεν το ξανασυζήτησαν μαζί μου», ανέφερε συγκεκριμένα η Μαρία Σολωμού στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα».

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι είναι προληπτική….«Η επίσημη έχει μια περίεργη ενέργεια. Ενώ ουσιαστικά από κάτω υπάρχουν άνθρωποι που σε συμπαθούν και κάποιοι που σε αγαπούν. Άθελα τους; Μαζεύονται πάρα πολλοί εγωισμοί από κάτω; Νομίζω άθελα τους. Δεν έχει κανείς κακή πρόθεση θεωρώ. Απόδειξη ότι και στην πρώτη μας πρεμιέρα ότι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε και σήμερα που ήμασταν ήσυχοι ότι δεν μπορεί να πάει κάτι άλλο στραβά, πήγε. Είμαι προληπτική. Το παλεύω λίγο να μην είμαι, αλλά είμαι. Είναι πολλές οι ενέργειες. Και καλά να πει ο πολύς κόσμος, πάλι μάτι είναι.»

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Μακάρι να ήταν είναι υπέροχη .