Ρώμας: «To νέο ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ θα είναι φρέσκο και vintage μαζί»


Aπόλυτα ταλαντούχος, δραστήριος και επιτυχημένος. Κοινό συστατικό κάθε δουλειάς του Χάρη Ρώμα, η αφοσίωση, γι' αυτό και ό,τι και αν έχει κάνει στέφεται με επιτυχία. 

Aυτήν την περίοδο ο ηθοποιός παράλληλα με το θέατρο έχει στα σκαριά την επανεμφάνιση του σίριαλ, «Το Καφέ της Χαράς».

«Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα! Εγώ, η Άννα, και οι υπόλοιποι συντελεστές είμαστε χαρούμενοι που θα το κάνουμε. Θα είναι οι ήρωες 13 χρόνια μετά. Κάποιοι... ιδιαίτεροι λόγοι θα τους φέρουν πάλι κοντά. Θα είναι φρέσκο και vintage μαζί. Ανυπομονώ να ξαναδούλεψω μαζί με όλους. Πιστεύω, τελικά, ότι επανέρχομαι την πιο κατάλληλη στιγμή».

Όσο για το πώς βλέπει το τηλεοπτικό τοπίο,απαντά...

«Είναι ευχάριστο που η μυθοπλασία παίρνει πάλι πόντους. Είναι το μόνο είδος τηλεόρασης που μπορεί να άπτεται της Τέχνης. Αυτό που δεν βλέπω με τίποτα είναι τα trash realities. Μου φαίνεται λυπηρό νέοι τηλεθεατές να βλέπουν κάποιους αργόσχολους, συχνά χαμηλής νοημοσύνης και οπωσδήποτε μηδενικής κουλτούρας, που κλείνονται σε ένα σπίτι και χαριεντίζονται. Βλέπω κάθε μέρα κάποιο δελτίο ειδήσεων. Η επικαιρότητα με απασχολεί, γιατί θέλω να είμαι ενεργός πολίτης και στις επάλξεις για ένα καλύτερο αύριο».

Secret- Παραπολιτικά

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης perastikos είπε…
Αχ Χάρη... Μακάρι να μην είναι κάτι σαν το ντοκτορ Ρούλης και να είναι πραγματικά η συνέχεια αυτού που αγαπήσαμε... Μακάρι!!