Γιώργος Μαυρίδης: Όλη η αλήθεια για τη συμμετοχή του στο Survivor Πανόραμα


Το Survivor έρχεται σε λίγες εβδομάδες στην οθόνη μας και αναμένεται να μας απασχολήσει για μία ακόμη χρονιά. Παράλληλα με το reality επιβίωσης ,όμως ,θα ξεκινήσει και το Survivor
Πανόραμα.

Πολλά έχουν ακουστεί για τη συγκεκριμένη εκπομπή, με τη Μπάγια Αντωνοπούλου να είναι η επικρατέστερη για την παρουσίαση της εκπομπής.

Ωστόσο δίπλα της, θα βρίσκονται δύο ακόμη άτομα. Σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το «Για την Παρέα», δήλωσε πως ένας εξ αυτών θα είναι ο Γιώργος Μαυρίδης!


Για τον παρουσιαστή έχουν ακουστεί πολλά το τελευταίο διάστημα, αλλά από τον ΣΚΑΪ είναι κατηγορηματικοί: «Δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα είναι στο Survivor Πανόραμα!», αναφέρει πρόσωπο από τον σταθμό. Μετά από επικοινωνία του Peoplegreece.com με άνθρωπο από το κανάλι, έγινε γνωστό ότι Γιώργος Μαυρίδης δεν θα βρίσκεται στη συγκεκριμένη εκπομπή, ούτε κάποια αντίστοιχη με το παιχνίδι. «Αρχή του ΣΚΑΪ είναι να μην χρησιμοποιήσουν ποτέ σε ό,τι αφορά το Survivor, ανθρώπους που συμμετείχαν στο Nomads», έγινε γνωστό από τον σταθμό.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο παρουσιαστής και tattoo artist να κάνει συζητήσεις με τον σταθμό για κάποια διαφορετική συνεργασία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια