Εφαρμόστηκε η απόφαση από το Star...


“Το Star υιοθέτησε πρώτο τις προβλεπόμενες από την υπουργική απόφαση ενέργειες για την ισότιμη
πρόσβαση των ΑμεΑ σε Ενημέρωση & Ψυχαγωγία. Μεταδίδει πλέον δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα & με την αναγραφή υποτίτλων”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Παππάς.

Photo από typologies

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Mary είπε…
Δεν ξέρω αν πρέπει να πω μπράβο στο star που έκανε το αυτονόητο να δώσει πρόσβαση και σε άτομα ΑμεΑ στην ψυχαγωγία και στην ενημέρωση αυτό επρεπε να γίνει σε όλα τα κανάλια πριν χρόνια από την αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης ..Αλλά δυστυχώς τίποτα δεν αυτονόητο σε αυτήν την χώρα (και όχι μόνο )για τα άτομα ΑμεΑ αυτά μάλλον είναι πολυτέλεια δυστυχώς και όχι δικαίωμα..
Ο χρήστης maria13 είπε…
Ας παραδειγματιστουν και οι υπόλοιποι. Και όχι μόνο για τα δελτία. Αλλά και για τις σειρές,τις ταινίες και τις υπόλοιπες εκπομπές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο Σταρ αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί είναι ένα κανάλι που κοιτάει πολύ μπροστά.
Να μπούνε σε όλα προγράμματα υπότιτλοι ακόμη και στα παιδικά διότι υπάρχουν και παιδάκια που είναι ΑΜΕΑ ξέρετε και είναι κρίμα να μην μπορούνε να τα παρακολουθούν όπως εμείς.
Στην Ελλάδα πρέπει να περάσουν καμιά 20ρια χρόνια για να το κάνουν πράξη.
Μια ζωή τελευταίοι είμαστε.
Όλα τα κανάλια λοιπόν ας παραδειγματιστούν και ας το κάνουν άμεσα.

ΣΗΜ.Οι υπότιτλοι είναι καλοί για όλους μας γιατί αν έχει φασαρία από εργασίες ας πούμε δεν θα βάζεις τέρμα τον ήχο από την τηλεόραση μπας και την καλύψει για να ακούς καλύτερα,απλά έχεις τον ήχο όπως τον είχες και βάζεις τους υπότιτλους και διαβάζεις μέχρι να περάσει η φασαρία....
Τι το καλύτερο!