Βίκυ Καγιά: O όρος που έθεσε στην παραγωγή του GNTM για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Οι εντυπωσιακές επιδόσεις που κατέγραψαν οι πίνακες της Nielsen αλλά και το γεγονός ότι κάθε επεισόδιο γινόταν αντικείμενο συζήτησης στα social media του έδωσαν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι η κριτική επιτροπή θα συνεχίσει με την ίδια σύνθεση.

Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής για βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους.

Πρώτη και καλύτερη βέβαια η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει συνδέσει το όνομά της με το ριάλιτι μοντέλων αφού ήταν και τις δύο σεζόν που μεταδιδόταν από τον ΑΝΤ1. Ωστόσο όπως αναφέρει το περιοδικό «Ciao» έθεσε πολύ σκληρούς όρους προς την παραγωγή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό η Βίκυ Καγιά θέλει να είναι εκείνη που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Άλλωστε όπως βλέπαμε και στα επεισόδια δεν ήταν λίγες οι φορές που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παραγωγή είναι σε τρομερά δύσκολη θέση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θεωρείται δυνατό χαρτί. Μην ξεχνάμε ότι αναζητήθηκε περισσότερο από τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου το 2018.

Όπως φαίνεται οι σχέσεις των δύο γυναικών της κριτικής επιτροπής δεν είναι καλές παρά τις διαψεύσεις. Όπως αναφέρει το «Ciao» η Βίκυ Καγιά έθεσε βέτο στην παραγωγή για την παρουσία της Ηλιάνας στην επιτροπή και μένει να δούμε αν τελικά θα επικρατήσει η δική της επιθυμία.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι κρίμα ένα έγκριτο σάιτ σαν το δικό σας να μεταφέρει δημοσιεύματα ενός περιοδικού που δεν έχει γράψει ποτέ μισή αλήθεια. Δεν έχετε ανάγκη από τέτοια τεχνάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !