Εκτός ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το τέλος του "My Style Rocks";

4

Εκτός ΣΚΑΪ αναμένεται να βρεθεί μετά το τέλος του "My Style Rocks" η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να ισχύει, σύμφωνα με το ρερπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη "Φωλιά των Κου-Κου". Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου, ενώ δεν πρόκειται να παρουσιάσει ούτε τον τρίτο κύκλο του "My Style Rocks".

Μάλιστα για την παρουσίαση του επόμενου κύκλου γίνονται ήδη συζητήσεις με τη Σάσα Σταμάτη.

«Οι πληροφορίες μου λένε πως δεν υπάρχει κάτι στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Για να δούμε... Πάντως, η Κωνσταντίνα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η Σπυροπούλου και μου είναι πολύ αντιπαθής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι από ένα σημείο και μετά ήταν καλή στο msr. Όχι τέλεια, αλλά καλή, και δεν νομίζω ότι δεν πήγε καλά σε νούμερα εξαιτίας της, άλλωστε είναι διεκπεραιώσεις ρόλος. Ιδανικό θα ήταν να μην υυπηρχε καν τρίτος κυκλος. Αλλά ρε παιδιά, Τιουλειά έχει τώρα η Σταμάτη σαυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ είμαι από αυτούς που έχουν κράξει την Σπυροπούλου, αλλά στο Msr είναι πολύ καλή. Έχει καλή επικοινωνία με κριτές και παίκτριες, βγάζει χιούμορ και μια ανεμελιά που μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά ήταν στο msr από όταν άρχισε να τσαλακώνεται κλπ. Μια χαρά θα είναι και η Σταμάτη γιατί θα τις τσιγκλάει με τον τρόπο της... Πάντως αν τη Σπυροπούλου την πήραν στο msr λόγω surv, μάλλον θα μας αφήσει χρόνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χτες ρώτησα επειδή κάπου το διάβασα αν τελειώνει η Ντίνα και σήμερα το διαβάζω και από εδώ....(Σταρ δεν είδα Όπεν έβλεπα...).
    Η Ντίνα παρόλο που έφαγε πολύ κράξιμο (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) τελικά σε αυτήν την εκπομπή είναι τελείως διαφορετική και κάπως έχει στρώσει τον τελευταίο καιρό.
    Οπότε καλό είναι να κρίνουμε παρουσιαστές/τριες μετά από τρεις τέσσερις μήνες διότι συνήθως πέφτουμε έξω και μας βάζουν τα γυαλιά...Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που πέφτουμε μέσα 100% όλοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !