"Μία Κυρία Στα Μπουζούκια": Γίνεται θεατρικό! - Ποια τραγουδίστρια φημολογείται ότι θα ενσαρκώσει το ρόλο της Μαίρης Χρονοπούλου;


Στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά Live" μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής, ο Γιώργος Βάλαρης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι τον επόμενο χειμώνα θα ανεβάσει στο θεατρικό σανίδι το έργο «Μία Κυρία Στα Μπουζούκια», με μία τραγουδίστρια έκπληξη στον πρωταγωνιστικό ρόλο και συγκεκριμένα της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Σκέφτομαι να βάλω στο ρόλο της Μαίρης Χρονοπούλου μάλλον τραγουδίστρια. Να μπορεί να ερμηνεύσει υποκριτικά και τα τραγούδια της παράστασης. Ιδανικές είναι και η Έλενα Παπαρίζου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πέγκυ Ζήνα και η Πάολα. Ο τίτλος λέει μία κυρία στα μπουζούκια, δεν υπάρχει πιο ιδανικό από μία τραγουδίστρια να κάνει αυτό το ρόλο, η Πάολα είναι ένα φωνητικό σπουδαίο ταλέντο, μία εκρηκτική γυναίκα και με το πάθος που έχει θεωρώ ότι θα είναι σπουδαία και υποκριτικά. Δεν ξέρω αν θα είναι η Πάολα αλλά η πρόταση θα της γίνει. Το έχουμε συζητήσει και θα ορίσουμε ακόμα ένα ραντεβού», είπε χαρακτηριστικά ο πετυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Μαρια είπε…
Νομιζω οτι θα ταιριαζε και η Βανδη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο βαλαρης θα κάνει ΟΛΕΣ τις παλιές ταινίες;Αν του τελειώσουν να του φέρουμε κ τα θεατρικά που γράφαμε στο σχολείο.