UPDATE- Αυτά είναι τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα τηλεθέασης(18/54) στη χθεσινή μάχη της PRIME TIME.

19
Συνεχίζεται η μάχη στο PRIME TIME των καναλιών...
Αναλυτικά για χθες, 30/1/2019:


Πρόγραμμα 18-54

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 20,4
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 20,0

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 16,1
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 19,7

POWER OF LOVE 13,1

ΜΙΑ ΖΩΗ 8,0

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ  OPEN 4,5

TOTAL FOOTBALL 5,3
CRIMINAL MINDS 7,4


MASTER CHEF 26,8
ΤΗΕ 2NIGHT SHOW 12,9

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 18,1


*Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σκιζει το master chef μεγαλη πτωση για το μην ψαρωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Master chef ήταν καινούργιο επεισόδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλη πτωση για το μη ψαρωνεις οπως και ο Αρναουτογλου.Μελετη, μαστερ σεφ εσκισαν και η Μουρμουρα πολυ καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ειναι θεμα μαστερ σεφ ειναι θεμα σειρας διοτι η επιστροφη εσκισε με 20αρια αν επαιζε και η φριτεζα τεταρτες ο αντ1 θα χε δυο ωρες σερι 20αρια...οποτε ειναι θεμα σειρας και οχι του απεναντι ανταγωνισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μη ψαρωνεις πολυ κατω που να αρχισει και το survivor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μη ψαρωνεις πολυ χαλια και στο γενικο συνολο.Τελικα μηδενα προ του τελους μακαριζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεφουσκωσε το μην ψαρωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για το "Μη ψαρώνεις". Το πρώτο επεισόδιο μου άρεσε, γέλασα αρκετά. Το δεύτερο δεν μου άρεσε, δεν γέλασα καθόλου, βαρέθηκα, δεν με ένοιαζε τι θα γίνει παρακάτω. Το τρίτο επεισόδιο το ξέχασα, με κράτησε η ταινία του open.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν γέλασα λέει το βούρλο. Θεέ μου δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ μου την σπάει να κρίνονται από τα πρώτα τρία επεισόδια τις σειρές.
    Στο κάτω κάτω το ζουμί της ιστορίας δεν φαίνεται από πολύ νωρίς και είναι κρίμα να την πετάμε στα "σκουπίδια" επειδή δεν μας άρεσε στην αρχή.Και εμένα δεν με άρεσε πολύ αλλά έχει δρόμο ακόμη να διανύσει.Ας περάσουν τα πρώτα 7-9 επεισόδια και ύστερα βλέπουμε πως θα την κρίνουμε...
    Το μην ψαρώνεις είναι μία καινούργια εκδοχή των λατρεμένων γειτόνων και ευτυχισμένοι μαζί με άλλο τίτλο ο οποίος μόνο που δεν ταιριάζει και τόσο που από την μία έχουμε την κόντρα του μπαμπά με την μαμά λόγο του τρακαρίσματος που όσο πάνε θα ερωτευτούν κατά την μέση,από την άλλη έχουμε τους γιούς που έχουν ερωτευτεί τα κορίτσια και μία γιαγιά που είναι στον κόσμο της.
    Πάνω κάτω ίδιο στυλ και μόνο η υπόθεση αλλάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και η φριτέζα ήταν 15-16-17 στα πρώτα επεισόδια και ξαφνικά 20ρια παίρνει..
    Άντε να βρεις άκρη τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς τι ο χαρακτηρισμός; Υπάρχει και κόσμος που δεν γελά με το "μη ψαρώνεις". Εσύ γιατί θίχτηκες; Του καναλιού είσαι, της παραγωγής ή του καστ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η φριτέζα βγάζει γέλιο αβίαστα, οι ατάκες έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Στο μη ψαρώνεις δεν συμβαίνει αυτό. Προς το παρόν δηλαδή, στο μέλλον θα δούμε τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @1:33
    Aκριβως γι αυτο ειναι εξ'αρχης μια αποτυχημενη σειρα,γιατι αντι να παρουσιασει πρωτοτυπο σεναριο οπως το "πετα την φριτεζα" ,ειναι απλως μια ξαναζεσταμενη εκδοχη των "λατρεμενων γειτονων",των "ευτυχισμενων μαζι",του "ταμαμ" και των "βασιλιαδων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νωρις ειναι ακομα θα δειξει πως θα παει το μη ψαρωνεις.Απλα να μην εκθειαζουμε επειδη εκανε στην αρχη καλα νουμερα ουτε να το ριχνουμε στα ταρταρα επειδη επεσε.Ολα με μετρο.Και να μην πανηγυριζουν τα καναλια χωρις λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρατηρώ με προσοχή όλα τα σχόλια και διαπιστώνω , ότι τελικά αδικιόμαστε εδώ στην Ελλάδα, γιατί όλοι είναι ειδικοί τελικά, μεταφράζουν τα νούμερα με μεγάλη ευκολία, έγιναν διευθυντές προγράμματος, κάνουν μετρήσεις και όλα τα σχετικά. Αλλά με μια προυπόθεση ....ότι όλοι γίνονται ειδικοί όσον αφορά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και προεξοφλούν τις αποτυχίες...Προσέξτε προβλέπουν αποτυχίες από ένα επεισόδιο και μόνον...αυτό θα πει ...ειδικός άμα είσαι να είσαι όχι ψέματα....
    Προβλέπουν με άνεση τον πάτο του Μην ψαρώνεις από το τρίτο επεισόδιο, όπως με άνεση μέχρι τώρα προέβλεπαν το πέσιμο του Ππαδάκη από το Σήμερα που αυτό βέβαια δεν έγινε παρά μόνον το αντίθετο, το πέσιμο της Σκορδά από τους Κου κου που αυτό έγινε και άλλα πολλά. Οι ίδιοι λοιπόν αυτοί θεωρούν τη Μενεγάκη Βασίλισσα του μεσημεριού ενώ πρώτη και με διαφορά είναι η Μακρυπούλια και άλλα πολλά. Τώρα φυσικά προβλέπουν το πέσιμο της prime time του ΑΝΤ1 γιατί αρχίζει του τούρκικο Survivor άσχετα αν οι ίδιοι κατηγορούν την τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1 που είναι κλάσεις ανώτερη από το παιχνίδι , αλλά όμως προσέξτε αυτοί οι ίδιοι μέχρι τώρα κατηγορούσαν το NOMADS γιατί αντέγραφε δήθεν το SURVIVOR , ΑΥΤΟΙ λοιπόν οι ίδιοι θα βλέπουν τώρα το παιχνίδι του Τούρκου. Η τρέλα στο μεγαλείο της με έναν τίτλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρατηρώ οτι εδώ μέσα κάποιοι είναι πολύ ευαίσθητοι με τον αντ1, μην τους τον θίξει κανείς! Δεν ξέρω γιατί. Μέχρι που ξέρουν ακριβώς (χαχαααααα!) τις προτιμήσεις άλλων σχολιαστών. Προσωπικά τρελαίνομαι για τη φριτέζα και το τούρκικο του αντ1, δεν τα χάνω με τίποτα. Εξακολουθεί να μου αρέσει η μουρμούρα, το σόι σου αδιάφορο. Δεν μου αρέσει καθόλου η επιστροφή και το τατουάζ, πρόκειται για δραματικές σειρές που βγάζουν γέλιο. Το μη ψαρώνεις μου άρεσε στην αρχή αλλά μετά με απογοήτευσε όπως και το κάνε γονείς. Για τα τουρκοριάλιτι του σκάι τι να πω; Επίπεδο κάτω του μηδενός. Αξιοπρεπή προγράμματα το bake off και το τούνελ της Νικολούλη. Καλύτερες παρουσιάστριες στην τιβί θεωρώ τις Μπεκατώρου, Μακρυπούλια και φυσικά την σταθερή αξία Μενεγάκη. Η Σκορδά απορώ γιατί ακόμα υπάρχει στην τιβί, πολύ αντιτηλεοπτικη, Παπαδάκης μια ακόμα κλασσική αξία και στα νεανικά σκίζει. Ο οικονόμου και η ξυνή δίπλα τους δεν βλέπονται από την πολύ προπαγάνδα τους. Ζήνα Στεφανίδου πατάνε επί πτωμάτων, Νομίζω πως το σκάι το σώζουν οι αταίριαστοι. Μακάρι απόψε η ΕΡΤ να κάνει την έκπληξη με το η ζωή εν τάφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οτι σκουπιδι εχει παρουσιαστει στην τβ ε ει περασει απο ολα τα καναλια, πλην ισως του αλφα λιγοτερο. Να θυμηθουμε περσι τι αντεγραφε ο αντ1? Το ρεαλιτυ γνωριμιων που ειχε παλιοτερα πριν το δελτιο?? Τα κροουλ " μην ανησυχειτε σε λιγη ωρα η πρεμιερα του ντανσινγκ" ενω ειχαμε εινικες τραγωδιες κ προορες εκλογες? Πλεον ολοι βραζουν στο ιδιο καζανι, που ολα ειναι αναλωσιμα κ γρηγορα. Τσακωνεται το μισο μπλογκ για το 18-54 κ αυτο το κοινο θα δει η "ζωη εν ταφω"?? Ξερει τον συγγραφεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !