Χαμός στον ΣΚΑΪ: Ποιοι είναι οι 12 που απολύθηκαν;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Αναβρασμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ μετά την απόλυση 12 δημοσιογράφων από την ενημέρωση. Μάλιστα, το περιστατικό αυτό έρχεται μια εβδομάδα μετά την απομάκρυνση του Νίκου Φιλιππίδη από το τιμόνι της διεύθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, η οποία επίσης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα δημοσιογραφικά γραφεία. Μάλιστα, το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι και οι 12 δημοσιογράφοι που απομακρύνθηκαν από το κανάλι δεν προέρχονται από το ΣΚΑΪ 24 που τελικά δεν θα βγει ποτέ στον αέρα κι αυτό είναι κάτι που διεγείρει πολλά ερωτηματικά.

Αναλυτικά οι δημοσιογράφοι που απολύθηκαν είναι οι εξής: Ιουλία Βελισσαράτου, Κλειώ Νικολάου, Μαρία Δουρουδή, Βίκυ Κατεχάκη, Βασίλη Τάνη, Μαρία Καραγιώργου, Κατερίνα Μπακογιάννη, Σταύρο Σαμουηλίδη, Σοφία Τσίπα, Σταύρο Οικονομόπουλο, Ζωή Κατζαγιαννάκη και Μαρία Φαρμακιώτη.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων η ΕΣΗΕΑ η οποία εξήγγειλε 3ωρη στάση εργασίας σήμερα από τις 19.00 – 22.00 πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα βγει στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεν με τη Σία Κοσιώνη, ενώ για τα Σαββατοκύριακο εξήγγειλε 48ωρη απεργία.

Οπως σας είχα ενημερώσει, η διοίκηση του καναλιού είναι πεπεισμένη ότι ο αριθμός των δημοσιογράφων πρέπει να μειωθεί καθώς η ενημέρωση δεν αποφέρει κέρδη.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κι επειδη δεν αποφερει κερδη προσελαβε τον Παπαδροσο, τονΣτραβελακη κι αλλους και παραλιγο να πεταξει ενα σκασμο λεφτα στο Σκαι24!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολύστε όσους χρειάζεται αρκεί να συνεχίσει να έχει 4ωρη καθημερινή παρουσία στον αέρα του καναλιού η Κωνσταντίνα η Σπυροπούλου μας! Η queen μας! <3 <3 <3

    ΣΚΑΙ24, 24ωρα ενημερωτικά κανάλια και αηδίες τώρα. Δώστε όλες τις ζώνες στον Τούρκο παραγωγό με full ριάλιτι πρόγραμμα απο ξημέρωμα ως βράδυ να τελειώνει.

    ACUN24!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Τσίπα πάντως αφήνει να εννοηθεί σε post της στο φμπ ότι το ήθελε και η ίδια, αλλά δυσκολευόταν να το αποφασίσει. Τέλος πάντων, μικρή σημασία έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !