Τα νούμερα στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες, 18/1/2019

13
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:

Πρόγραμμα- 18/54 

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ  24,9
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 14
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 19
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 9,9
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 11
ΜΑΖΙ ΣΟΥ 13,4
ALPHA ΡΕΠΟΡΤΑΖ 9,5


*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το ξεκατινιασμα οι κοντρες και οι φωνες του αρης στο πρωινο ανεβασαν τα νουμερα σε ολα τα κοινα οχι μονο εδω..αμ τι να το κανεις ομως φαιη μου αν ειναι να ξευτιλιζεσαι για να κανεις νουμερα παντου αστο και ειδικα με αυτο το αισχρο πανελ....αντε τελευταια χρονια στον αντ1..απο ιουνιο μαζεψε τα πραγματα και πανε σε αλλο καναλι και με καλυτερο πανελ και με καλυτερη εκπομπη γενικοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν μπορεί να κάνει καλύτερη-σοβαρή εκπομπή η Σκορδά. Μόνο για κουτσομπολιά, φτυάρια και θάψιμο κάνει, για εκπομπές τύπου άλτερ. Πλέον μόνο τότε κάνει νούμερα. Ούτε το μέγκα ούτε ο αντ1 κατάφεραν να βγάλουν την τρασίλα-αλτερίλα από πάνω της, όσο κι αν την σουλούπωσαν. Για συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του Φουρθιώτη μια χαρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω κλάμα. Πονάει πολύ η Φαίη. Λογικό. Και επειδή πολλοί αναμασάτε συνεχώς το ότι η Σκορδά θα φύγει από τον ΑΝΤ1 φέτος, επειδή τα λέει ο Γουμενίδης, καθίστε μέχρι τέλος της σεζόν να δείτε τι θα γίνει. Μην είστε τόσο σίγουροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρολο που δεν παρακολουθω πρωινες εκπομπες προτιμω μια παρουσιαστρια σαν τη Σκορδα που ποτε δεν υποστηριξε πως τα ξερει ολα και θα μπορουσε να τα κανει ολα η οποια παρουσιαζει μια ψυχαγωγικη εκπομπη (δεν την βαλανε και σε εκπομπη πυρηνικης φυσικης για να δικαιολογειται αυτη η εμπαθεια απο καποιους) παρα κατι αλλες ( βλεπε Ζηνα και Τατιανα) που κατω απο τον μανδυα της "ενημερωτικης- κοινωνικης" τους, εχουν κανιβαλισει προσωπα και οικογενειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είπαμε να γνωρίζει από πυρηνική φυσική. Να μιλάει στοιχειώδη ελληνικά και να είναι ενημερωμένη τουλάχιστον γι' αυτά που παρουσιάζει καθώς και για τους καλεσμένους της. Μια συνέντευξη σχολικής εφημερίδας παιδιών δημοτικού είναι δομημένη πιο σωστά και παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:35:Απο τη στιγμη που φερνει νουμερα σημαινει οτι για καποιους εχει ενδιαφερον. Ενταξει παιρνει ενα πολυ καλο lead in απο τον Παπαδακη αλλα να διατηρεις ενα καθημερινο τριωρο προγραμμα με πολλες τοποθετησεις προιοντων (που κανει καποιους τηλεθεατες να κανουν ζαπινγκ εκεινη τη στιγμη) κοντα στο 20% νομιζω κανει και την παρουσιαστρια και την εκπομπη επιτυχημενη τουλαχιστον για φετος. Τωρα τι θα γινει του χρονου, του παραχρονου , θα δειξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρεπει καποιοι εδω μεσα να καταλαβετε οτι η πρωινη ζωνη,
    χρόνια τωρα ανηκει στον ΑΝΤ1...
    Ολοι οι αλλοι ερχονται και παρερχονται με φουσκωματα και ξεφουσκωματα στην τηλεθεαση! Εχουν δοκιμασει τα παντα ολα οι υπολοιποι σταθμοι,αλλα δεν...Πρώτος και με διαφορα ο ΑΝΤ1 στην ζώνη αυτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Σκορδα θυμηθηκε την παλια της τεχνη το θαψιμο,ξεκατινιαζεται και με τις αλλες "ποιοτητες" εδω γελαμε,Γραμμελη και Καβατζικη και ανεβαινουν τα νουμερα.Μονο να προσεχουν μην παθουν οπως με τον Μακαριτη τον Παντελιδη και μετα θα βγαινει θλιμμενη και γλυκια μανουλα να την λυπηθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @1.24 Το θέμα πολλών δεν είναι ότι δεν τα ξέρει όλα η Σκορδα, είναι ότι δεν ξέρει τίποτα. Δεν ξέρει να μιλάει, δεν μπορεί να φτιάξει πρόταση σωστά δομημένη, αγνοεί την επικαιρότητα, είναι ανενημερωτη για τα θέματα της εκπομπής, για το βιογραφικό του καλεσμένου της κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6:28: Εστω οτι ισχυουν οσα λες. Τοτε ρε παιδια μια απορια εχω: Γιατι καθεστε και την παρακολουθειτε; Δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα αλλα σε οσους ενω κατα τα αλλα δεν βλεπουν την εκπομπη της αλλα ξερουν απεξω και ανακατωτα τι θεματα ειχε, με ποιους τα εβαλε το πανελ κτλ. Πραγματικα απιστευτο!Επαναλαμβανω για ακομα μια φορα δεν ειμαι fun των εκπομπων αυτων και να δεχτω αν μου πει καποιος πως πχ δεν ειναι το δυνατο της σημειο οι συνεντευξεις ή υστερει σε καποιο αλλο σημειο. Αλλο αυτο ομως και αλλο η χολη και η αντιπαθεια που βγαζουν καποιοι. Υπαρχει ενα ποσοστο τηλεθετων που την βλεπει καλως η κακως, για τους υπολοιπους υπαρχει το ζαπινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπραβο Φαιη πολυ καλο ποσοστο. Ξαναεπεσε η καινουργιου αν και δε μου κανει εντυπωση προσωπικα μου ειναι τερμα αντιπαθης και αντιτηλεοπτικη ακομα και η φωνη της. ΟΙ κουκου αξιζουν αλλα η φαιη ειναι σαρωτικη. Νομιζω βοηθησε και ο καυγας με τον αρη εχθες να ανεβει κι αλλο. Αρη καημενε τι τραβας με ολη την πλεμπα που ασχολεισαι. Η γραμμελη προσωπικα μαρεσει αν και ειχα πιο αυστηρη εικονα για εκεινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @7.22 άλλο fun κι άλλο fan. Δεν είμαι fan είναι το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχεις δικιο για το fan, το εγραψα λαθος. Μα να προσεχω τα ορθογραφικα μου στα ελληνικα και να την πατησω απο τα αγγλικα χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !