Μεταγραφή! Έκλεισε στο KONTRA...

7
αναλαμβάνει τα δελτία Ειδήσεων-Η ανακοίνωση


Η Αναστασία Γιάμαλη αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Kontra Channel της Κυριακής ,δίνοντας το στίγμα της εβδομάδας που πέρασε και πιάνοντας το νήμα της εβδομάδας που έρχεται. Ζωντανό, ανατρεπτικό, αποκαλυπτικό δελτίο και τις Κυριακές με στοχευμένα ρεπορτάζ και τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Η Αναστασία Γιάμαλη προστίθεται στο δυναμικό του σταθμού ενισχύοντας το με τη δυναμική της παρουσία στον Τύπο και στην τηλεόραση.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αλλη μια υπαλληλος της συμμοριας Τσιπρα που βολευτηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12:17μ.μ. να βλέπεις ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, ΣΤΑΡ που έχουν βολευτεί όλα τα υπαλληλάκια του Κούλη και του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που τα τρώμε στην μάπα να παραμυθιάζουν και να τρομοκρατούν τον κόσμο...και να βγάζουν και στημένες δημοσκοπήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τη βλέπω ανελλιπώς! Να μάθω γιατί θα πρέπει να βγει ο Μακεδονικός Αγώνας απ'την ύλη των σχολείων και πόσο τέλεια τα πάει η οικονομία με την αναπτυξάρα του Ηγέτη(της)..Θα βλέπω και φιλοξενούμενο τον Πολάκαρο με κοινοβουλευτικό λόγο πεζοδρομίου καθώς και άλλους κυβερνητικούς Νεάτερνταλ και Αρχικατίνες.. Super!! Δε μπορώ να περιμένω,ελπίζω ν'αρχίσει σύντομα!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Γιώργος άλλος ένας συριζοψεκασμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9:54μ.μ. Ευτυχώς για μένα δεν είμαι με κανένα πολιτικό κόμμα. Ευτυχώς πάλι για μένα μπορεί να μην είμαι με κανένα πολιτικό κόμμα αλλά ενημερώνομαι εδώ και 20 χρόνια και ξέρω ποιος είναι τι...όπως και το ποιοι έχουν κλέψει από το Ελληνικό δημόσιο, έχουν βγάλει εκατομμύρια στην Ελβετία (ειδικά όσο το κόμμα τους ήταν στην κυβέρνηση), ποιοι έχουν πλουτίσει με τις μίζες και το ποιοι χρωστάνε εκατομμύρια στο Ελληνικό δημόσιο. Αυτά βέβαια δεν είναι για αυτό το σάιτ.

    Επίσης αν είσαι αυτός ή αυτή που έγραψε το σχόλιο στις 12:17μ.μ. στο οποίο και απάντησα, θέλω να σε πληροφορήσω σε περίπτωση που δεν διάβασες όλο το σχόλιο μου ότι δεν σε χαρακτήρισα κάπως και απαιτώ συγνώμη για τον χαρακτηρισμό "συριζοψεκασμενος" που μου είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαιτείς κιόλας. Τι λες καλέ; Και λίγος σου είναι ο χαρακτηρισμός. Ασχολήσου με τα ξεχασμένα μύρια του Σαθάκη και του προπαγανδιστή Λάκη και δες Γιάμαλη. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10:36π.μ. είσαι τυχερή μωρή νουΔΟΥΛΑ που δεν γράφεις με το ονοματεπώνυμο σου αλλιώς θα βλέπαμε αν μου ήταν λίγος ο χαρακτηρισμός. Ασχολήσου με τον φασίστα τον μπουμπούκο σου που έχει βγάλει τα φράγκα στην Ελβετία και έκανε πάρτι στην υγεία και με τον Κούλη που τα έχει κι αυτός στην Ελβετία και δες τους προπαγανδιστές των ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, ΣΤΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !