Έξαλλος ο Μένιος Φουρθιώτης με την Κατερίνα Καινούργιου. Καλεσμένος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά της Κατερίνας Καινούργιου. «Είναι ντροπή η Κατερίνα Καινούργιου η οποία απολύθηκε από τον Τζώνυ Καλημέρη στον Alpha χωρίς καν να την πάρει τηλέφωνο να της πει ότι φεύγει.
Της δώσαμε θέση στο κανάλι, της φτιάξαμε ομάδα της φέραμε τον Θέμη Μάλλη που είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, τη δημιούργησε σε παρουσιάστρια και της παρείχαμε τα πάντα και ήταν η πρώτη που με τον πιο αισχρό τρόπο που έχω δει στη ζωή μου, έδειξε ένα δελτίο τύπου… Είναι ντροπή που είπε δεν ήμουν ποτέ μέλος του καναλιού».


8 Σχόλια
Όλα τα ξέρει κι αυτός...
Ας κοιτάει την πάρτη του και ας αφήσει το κορίτσι ήσυχο.
Η Κατερίνα παρουσιάστρια δεν έγινε ήταν με τον λόγω tivis που ήτανε σχετικά καλή και μόλις ήρθε στο Έψιλον απλά έγινε πολύ καλύτερη σαν νέα παρουσιάστρια που είναι με την βοήθεια του Μάλλη φυσικά.
Τόσο εύκολα μπορεί να διώχνει κόσμο ο Καλημέρης? Άλλος δεν είναι πάνω από αυτόν? Μένιο για κούνα το κεφάλι σου? Τότε εσύ που τα ξέρεις όλα πες μας γιατί έφυγε ο Καλημέρης από όλους τους σταθμούς? μήπως επειδή τα είχε κάνει μπάχαλο και δεν βγάζανε τα αναμενόμενα? εδώ σε θέλω.
Η Καινούργιου λοιπόν ανακοίνωσε την απόκτηση του και είπε όσα της έδωσαν να πει.
Επίσης παρουσιάστρια δεν την έκανε ο Μένιος που υποχρέωνε τον αρχισυντάκτη της εκπομπής να έχει τηλεμάρκετινγκ στη μισή και πλέον διάρκεια της εκπομπής προκαλώντας κράξιμο στο πρόσωπό της.