Χθες το βράδυ προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, ''Κάνε γονείς να δεις καλό''. Αν και στα 2 πρώτα επεισόδια σημείωσε εξαιρετική τηλεθέαση, στη συνέχεια τα νούμερα της σειράς είχαν πτωτική τάση, ώσπου έφτασαν ακόμη και στο 7%. Το σίριαλ ,λοιπόν, ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω της χαμηλής απήχησης.Ωστόσο, όπως είναι και απόλυτα λογικό, η δυσαρέσκεια είναι έντονη .
Χθες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o σεναριογράφος, Νίκος Σταυρακούδης, που μαζί με τη Σάρα Γανωτή υπέγραψαν σεναριακά το ''Κάνε Γονείς'', έστειλε το δικό του μήνυμα-καρφί προς τη διοίκηση του καναλιού. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε, όπως και θα δείτε ,''καλή ανάσταση σε όσους διαχειρίζονται την τηλεόραση''.


9 Σχόλια
Η σειρά ήταν συμπαθητική. Μέχρι εκεί. Αν θέλανε να την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα, ας το προσπαθούσαν περισσσότερο. Τωρα δεν ξέρω αν ειχε κανείς τόση επιθυμία να δει Καστάνη και Μιχαηλίδη. Σίγουρα είχε επιθυμία να δει μια ωραία σειρά που όμως κυμάνθηκε σε πολύ μέτριο επίπεδο.