Μαρία Σολωμού: Πήγε στον Μουτσινά και «άδειασε» εν ψυχρώ τον ΑΝΤ1!


Μπορεί το όνομά της να θεωρείται πλέον δεδομένο για την επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, ωστόσο η Μαρία Σολωμού έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

 Πριν λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε σχεδόν επίσημα την έλευση της ηθοποιού στην κριτική επιτροπή του show, ωστόσο εκείνη σε συνέντευξή της στον Νίκο Μουτσινά έδωσε μία τελείως διαφορετική εκδοχή της συγκεκριμένης πρότασης.

 Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε αν θα είναι στο Your Face Sounds Familiar, εκείνη έδειξε απορημένη με τη συγκεκριμένη φήμη λέγοντας: «Ξέρεις κάτι; Εγώ δεν ξέρω! Μου είπαν οι άνθρωποι κάποια στιγμή, όπως μου είχαν προτείνει και στο παρελθόν και τους είχα πει κάθετα όχι. Τα αποφεύγω αυτά, κάπως νιώθω, ότι δεν είναι η θέση μου εκεί. Εκεί θα μπορούσα να είμαι, όντως επειδή διδάσκω. Υπάρχει ένα "μάτι", αλλά νιώθω πάντα πως υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν καλύτερα από εμένα. Φέτος με πήρανε και δεν τους είπα όχι, τους είπα ότι το συζητάω για φέτος για κάποιο λόγο δικό μου. Αυτό το "το ακούω" είναι το "νέο". Το σκέφτομαι, αν προκύψει ξανά σαν θέμα θα το συζητήσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και η Σμαραγδα Καρυδη θα ηταν τέλεια για την επιτροπή!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά το άδειασμα ρε παιδιά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με τον Αντ1 τίποτα δεν είναι σίγουρο...
Άλλο το συζητάει και το σενάριο ότι και καλά έκλεισε και άλλο να βγει επίσημα και με δελτίο τύπου να πει ότι έκλεισε.

Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Καθόλου δεν άδειασε τον ΑΝΤ1. Τον Ουγγαρεζο που βγήκε στο πρωινό να πει το αποκλειστικό του και το παρουσίασε ως σίγουρο ναι.