Η επιθυμία του Opentv...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6

Όλα έτοιμα τα θέλουν πια στο "Open". Αντί να κάτσουν να "χτίσουν" σωστά την Κατερίνα Καινούργιου και να φροντίσουν με κάθε τρόπο να την αναδείξουν, μαθαίνω πως διοικητικά στελέχη δεν τη θέλουν και πολύ στο κανάλι! Ναι ,καλά διαβάσατε.Ο στόχος είναι του χρόνου στην πρωινή ζώνη του καναλιού στο 10 με 1 να βρίσκεται η Φαίη Σκορδά. Να σημειώσουμε πως πρόταση είχε γίνει και στις αρχές του καλοκαιριού που μας πέρασε, αλλά το συμβόλαιο της παρουσιάστριας δεν επέτρεπε πολλά πολλά.

Αλλά σκεφτείτε εσείς που θέλετε μέσω των χρημάτων (και όχι της σκληρής δουλειάς) να φέρετε νούμερα ,πως είναι προτιμότερο και πιο οικονομικό να μετατρέψεις τη δυναμική της Κατερίνας Καινούργιου σε αυτή της Φαίης Σκορδά, από το να κάνεις μεταγραφή την ίδια τη Σκορδά.

Δείτε ολόκληρη τη στήλη "Mediatown' πατώντας εδώ

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Καινούργιου δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ποτέ παρουσιαστρια πρωινής εκπομπής, προσιτή στο κοινό εκείνης της ώρας. Επομένως από την μεριά του Open είναι μία σοφή κίνηση όσο και εάν κοστίσει. Και στο ποδόσφαιρο εάν ψάξεις υπάρχει η Μπαρτσελονα παρτσελονα με την μασία και η Σιτυ με τα λεφτά. Η Καινούργιου δεν είναι Μπαρτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καινούργιου-Σκορδά, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ θα διαφωνήσω. Το open είναι νέο κανάλι και για να συνηθίσει ο τηλεθεατής να πατάει το κουμπί πρέπει να "κλέψει" εκπομπές και παρουσιαστές από τα υπόλοιπα. Εδώ είμαστε και θα δούμε τι νούμερα θα κάνει το xfactor στο open και πόσο παραπάνω θα είναι από τις υπόλοιπες εκπομπές σε τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη θεωρειτε οτι η καινουριου εχει τα φοντα να περασει τη σκορδα στο διαφημιστικο κομματι; Λυπαμαι αλλα η εικονα της καινουριου δεν νομιζω οτι της επιτρεπει κατι παραπανω απτο να παρουσιαζει τα διλημματα και να βγαζει ψευτικες τηλεφωνικες γραμμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι θέλει αλλαγές και φτιάξιμο το Κατερινιώ το ξέρουν και οι πέτρες.
    Λάθη γίνανε και πολλά μάλιστα.
    Λάθος στούντιο,προσθήκη ενός η δύο μελών στην παρέα που να τα λένε,αλλαγή στα πρόσωπα των διλημμάτων και λίγο βελτίωση στην σκαλέτα και όλα καλά θα πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι που το λέω αλλά η Καινούριου έπρεπε να είχε φύγει μαζί με την Πανια, την Σεφανίδου και τον Φουρθιώτη αφού ήθελαν να αλλαξουν την φυσιογνωμία του καναλιού. Είναι ένα κατάλοιπο του Έψιλον και της trash tv. Η εκπομπή που κάνει είναι για τρίτης κατηγορίας περιφερειακό κανάλι και αν. Στο μόνο πράγμα που θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμη είναι να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι στυλ ρουκ ζουκ. τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !