Mediatown:Αδικία Κοκλώνη,αμίλητη Τζώρτζια, βιάζεται ο ΑΝΤ1,Κοκκινόπουλος σε επανάληψη,Καινούργιου σε απειλή,προβληματισμός Κανάκη,η Παπαρίζου στο Familiar

Κωνσταντίνος Κότσαρης
13


 To "Mediatown" είναι για ακόμη μία φορά εδώ! Πλέον, οριστικοποιείται το ραντεβού μας τις Παρασκευές. Η στήλη έρχεται για ακόμη μία φορά με πολλές αποκλειστικές τηλεοπτικές ειδήσεις, αλλά και φυσικά άποψη για ότι συμβαίνει στον μαγικό κόσμο της TV. Φορέστε τις ζώνες σας και πάμε...


Ο Κοκλώνης αδικείται ξανά....

To Celebrity Travel είναι μια ταξιδιωτική εκπομπή που μπορείς να την χαρακτηρίσεις ως "διαμάντι", διότι αγγίζει την αισθητική και τη σκηνοθεσία ενός ντοκιμαντέρ. Το "Celebrity travel" συνδυάζει τα παραπάνω στοιχεία με μία συνέντευξη εφ' όλης τής ύλης σε κάποιον celebrity. Ο Νίκος Κοκλώνης είναι καλά διαβασμένος για το τι περιλαμβάνει κάθε προορισμός του, αλλά παράλληλα φροντίζει να κάνει τις ερωτήσεις που χρειάζεται στον κάθε καλεσμένο, με αποτέλεσμα να βγαίνουν οι λεγόμενοι "τίτλοι".  Ποιος μπορεί να ξεχάσει την περσινή του συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα που αναπαρήχθη μέχρι και από την Ελένη Μενεγάκη;

Ωστόσο, ο  προγραμματισμός του "Open" είναι κάκιστος όσον αφορά την εκπομπή. Θα ταίριαζε πολύ περισσότερο στο late night ή ακόμη και στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο και ο ANT1 και το "Open" αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη παραγωγή σαν υποχρέωση που πρέπει κάπως να "χώσουν" μέσα στο πρόγραμμα...




Θετικό σημάδι!

Τα καλά να λέγονται! Πολύ σωστός ο Ουγγαρέζος που δεν βρήκε αφορμή στο θέμα "Σεφερλής-Παλλάς" να βγάλει "νύχια" προς τον ηθοποιό, παρά την αμοιβαία αντιπάθεια που υπάρχει!



Δεν μιλά

Το αμίλητο νερό φαίνεται πως έχει πιει η Τζώρτζια Γεωργίου και για αυτό το λόγο είναι αμίλητη στην εκπομπή, "Στη φωλιά των κου κου" ,και αυτό εντοπίζεται κυρίως στην πρώτη ώρα εκπομπής στη gossip ενότητα. Έχουμε φτάσει να ακούμε τη φωνή της μόνο όταν πρέπει να πασάρει κάποιο θέμα, θυμίζοντάς μας λίγο από Λάουρα Νάργες στην εκπομπή, "Το Πρωινό". Πάλι καλά, που φέτος οι "Κου κου"  "χτυπάνε" πολύ υψηλές τηλεθεάσεις, με αποτέλεσμα να μην απαιτούνται αλλαγές. 




Χαμένες προσδοκίες...

O Πάνος Κοκκινόπουλος είναι από τους λίγους Έλληνες σκηνοθέτες που μεταφέρει την κινηματογραφική αισθητική στην τηλεόραση. Τη φετινή σεζόν επανήλθε μέσα από την συχνότητα του "Οpen tv" με την αστυνομική σειρά, "Ου-Φονεύσεις". Δυστυχώς,  αποδείχθηκε  ‘’αντιγραφή’’ των παλαιοτέρων σειρών που είχε κάνει –βλέπε 10η εντολή και Κόκκινος κύκλος  - ,με ελάχιστες διαφορές σε ό,τι αφορά τη δομή του σεναρίου και την οπτική της δολοφονίας. Με αυτό το δεδομένο, πώς τα στελέχη του σταθμού περίμεναν μεγαλύτερες τηλεθεάσεις, όταν  "10η εντολή" πριν 3 χρόνια  στον ALPHA (πολύ μεγαλύτερη δυναμική από το "Open"), πήγε μέτρια;



Βιασύνη

Μέσα Φλεβάρη ήταν ο αρχικός σχεδιασμός του ΑΝΤ1 για να κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά που θα βασίζεται στο χιλιανό «Pituca sin Lucas», και τώρα υπάρχουν πιέσεις για μέσα Γενάρη. Ο λόγος είναι ότι τότε θα ξεκινήσει και ο ανταγωνισμός και δεν θέλουν να μείνουν πίσω. Αλλά ,βρε παιδιά, βρίσκεστε στη φάση που ακόμη "κλειδώνει" σιγά σιγά το cast, και θέλετε να κάνετε μέσα σε 2 μήνες πρεμιέρα;




Η Σκορδά θα "φάει" την Καινούργιου;

Όλα έτοιμα τα θέλουν πια στο "Open". Αντί να κάτσουν να "χτίσουν" σωστά την Κατερίνα Καινούργιου και να φροντίσουν με κάθε τρόπο να την αναδείξουν, μαθαίνω πως διοικητικά στελέχη δεν τη θέλουν και πολύ στο κανάλι! Ναι ,καλά διαβάσατε.Ο στόχος είναι του χρόνου στην πρωινή ζώνη του καναλιού στο 10 με 1 να βρίσκεται η Φαίη Σκορδά. Να σημειώσουμε πως πρόταση είχε γίνει και στις αρχές του καλοκαιριού που μας πέρασε, αλλά το συμβόλαιο της παρουσιάστριας δεν επέτρεπε πολλά πολλά. 

Αλλά σκεφτείτε εσείς που θέλετε μέσω των χρημάτων (και όχι της σκληρής δουλειάς) να φέρετε νούμερα ,πως είναι προτιμότερο και πιο οικονομικό να μετατρέψεις τη δυναμική της Κατερίνας Καινούργιου σε αυτή της Φαίης Σκορδά, από το να κάνεις μεταγραφή την ίδια τη Σκορδά. 



Ο προβληματισμός του Κανάκη για τη μεταγραφή του στο Open

Ισχύει πως ο Αντώνης Κανάκης έχει δεχθεί προτάσεις από όλους τους σταθμούς και εννοείται πως προβάδισμα στις συζητήσεις έχει το "Open" ,για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Το πρόβλημα που προκύπτει είναι μόνο ένα ,και είναι το "lead in". 

Ο παρουσιαστής ενδιαφέρεται πάρα πολύ για το ποια θα είναι η τηλεθέαση του προγράμματος που θα προηγείται των δύο εκπομπών του ("Ράδιο Αρβύλα" και "Βινύλιο") και μέχρι στιγμής βλέπει πως η δυναμική του καναλιού στη συγκεκριμένη ζώνη δεν ξεπερνά το 5%. Η λογική (μας) λέει  πως άμα το 5% κατάφερνε να το κάνει 15%, τότε θα ήταν επιτυχία. Στο μυαλό του Αντώνη Κανάκη όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού ο χειρότερος εφιάλτης του είναι να δει τον...Γρηγόρη Αρναούτογλου ή την Ελεονώρα Μελέτη να τον περνούν στην τηλεθέαση!

Για να δούμε αν στο προσεχές διάστημα θα ξεπεραστεί αυτό το προβληματάκι ή όχι...




Οι πρώτες σκέψεις για την κριτική επιτροπή...

Πάμε στην τελευταία είδηση! Ένα άτομο με πιθανότητες να βρεθεί στην κριτική του "Your face sounds familiar" είναι ο Τόνι Σφήνος, ενώ κάποια πολύ υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΑΝΤ1 επιθυμούν και την παραμονή του Σταμάτη Φασουλή για τρίτη σεζόν. Ένα πρόσωπο που θέλουν στο κανάλι και σκοπεύουν να διεκδικήσουν για αυτή τη θέση είναι και η Έλενα Παπαρίζου. 

Δύσκολο, διότι η τελευταία ενδεχομένως να μη θέλει να χαλάσει τη συνεργασία της με την "Acyn media", ωστόσο ,όλα θα εξαρτηθούν από την προσφορά του ΑΝΤ1, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στο τι μέλλει γενέσθαι μετά το "Y.F.S.F".


Αυτά για σήμερα! Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή με πολύ ενδιαφέρον υλικό. Βλέπουμε πολύ τηλεόραση και κάνουμε συνέχεια ρεπορτάζ, ώστε το περιεχόμενο του "Mediatown" να σας ικανοποιεί....

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λαθος επιλογη αν βαλουν Τονυ Σφηνο στην επιτροπη Yfsf. Θα ηταν καλυτερο να τον κρατησουν εκτος λιγους μηνες και να επανελθει το καλοκαιρι ειτε με το ταιρι ξερει ειτε με καποια νεα εκπομπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τόνυ Σφήνος δεν κάνει για την κριτική επιτροπή του σόου Y.F.S.F. Δεν ταιριάζει. Όσο για την Φαίη Σκορδά είναι καιρός να αποσυρθεί από την τηλεόραση και να κοιτάξει τα του οίκου της. Κάθε χρόνο βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα στα κανάλια. Καμία ανανέωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα από όλα ο Σφήνος δε μιλάει καθαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα απίστευτο πράγμα, κάθε φορά που διαβάζω τη στήλη σου με φέρνεις απόλυτα σύμφωνο με όσα γράφεις και αυτό γιατί είσαι αντικειμενικός και γράφεις πάντα χωρίς εμπάθεια και εμμονή. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μια χαρα λογο εχεθ η τζωρτζια στους κουκου
    μην ειμαστε εμμονικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -To Celebrity Travel μεσημεράκι Σ/Κ είναι πολύ καλά.
    -Η Σκορδά δύσκολα να φάει την καινούργιου kαι αν την φάει,θα την φάει το ίδιο το κανάλι όπως την τρώει φέτος,που εδώ που τα λέμε την χαντάκωσε!
    -Προγραμματισμός του Open:εκεί συμφωνώ με χίλια!
    -Ο Σφήνος Θα είναι στο αντικείμενο που του πάει γάντι και συμφωνώ.
    -Το OPEN έπρεπε να ξεκινήσει χτίζοντας κοινό και μετά από ένα μεγάλο διάστημα να έβαζε τις σειρές του και τα κόνσεπτ του και όχι από το ξεκίνημα όπως τα έβαλε.Καλά ξεκίνησε με ενημέρωση όμως τα υπόλοιπα τα βιάστηκε πολύ να τα ρίξει στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για επιτροπή του yfsf προτείνω ζαχαρατο φασουλη Παπαρίζου και μια γυναικα ηθοποιό με τραγουδιστικες ικανοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @2.31 ένα απίστευτο πράγμα. Τα ίδια γράφεις και στον Τσιχλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ουγγαρέζος μάλλον κατάλαβε ότι δεν τον έπαιρνε για τρίτη φορά. Την πάτησε με Καπουτζίδη, τον άδειασε η Μπαλατσινού, ε δεν έλεγε να ανοίξει και τρίτο μέτωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω παντως για το yfsf θα ηθελα να ξαναεβλεπα την παπουτσακη ή την κοκκινου. Μου αρεσαν και οι δυο τους αρκετα! Επισης, νομιζω οτι πρεπει να επαναφερουν και τον ζαχαρατο. Εδινε αλλη νοτα! Γενικα παντως να σταματησουν να το παιρνουν σοβαρα. Ειναι ενα σοου με καθαρα κωμικο στοιχειο. Ουτε διαγωνισμος ταλεντου ουτε τιποτα. Αν δειτε και στο εξωτερικο οι κριτες σαυτο το σοου ειναι πολυ χαλαροι και κανουν κυριως χιουμορ. Επιπλεον, καλο ειναι να ανανεωθει με καποιες εκπληξεις οπως ντουετα κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το celebrity travel ειναι μια ακριβη στην εικονα αλλα φτηνη στην ουσια της αισθητικη της εκπομπη μακρυα απο καλα δειγματα του ειδους.ο κοκλωνης θελει να κανει απλα κουτσομπολιο.το να βαζεις χιλια πλανα απο drone δεν σε κανει μοντερνα εκπομπη...οπου και να τον βαλουν θα εχει την ιδια μοιρα.ας του δωσουν αυτο που θελει πραγματικα .ενα μεσημεριανο γκοσιπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν θελαμε κινηματογραφικη αισθητικη θα πηγαιναμε κνηματογραφο.η τηλεοραση θελει αμεσοτητα και σεναρια που να αφορουν τον κοσμο.ο αρωστημμενος κοσμος του κοκκινοπουλου δεν προσφερει απολυτως τιποτα.παρα μονο ενα βαθυ κακο συναισθημα .πολυ λογικα τα νουμερα που εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O παραπάνω μάλλον έχει εικόνες μόνο από ελληνική τηλεόραση. Καμία επαφή με την αμερικανική και την ευρωπαϊκή τηλεόραση. Για σαπουνόπερες, τατουάζ είναι και μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !