Εξώδικο του Acun στον ΑNT1 –Survivor εναντίον Nomads

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6
Σε εμπόλεμη ζώνη το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο λόγω ριάλιτι επιβίωσης. Εδώ και πολύ καιρό -από πέρυσι που το Nomads ξεκίνησε να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1- υπήρχε έντονη φημολογία ότι η τούρκικη εταιρεία παραγωγής «Acun Medya» του Acun Iliacali, που έχει τα δικαιώματα του Survivor για τη χώρα μας σκόπευε να κινηθεί νομικά εναντίον του σταθμού του Αμαρουσίου για... κλόπι-ράιτ. Κάτι που δεν έγινε πέρυσι φαίνεται λοιπόν ότι γίνεται τώρα.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο λόγω της… κατρακύλας που σημειώνει ο φετινός κύκλος του Nomads κάποιοι από το σταθμό του Αμαρουσίου αποφάσισαν να… ενδυναμώσουν (?!?) το ριάλιτί τους χρησιμοποιώντας διαγωνιζόμενους που είχαν πάρει μέρος στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Αποτέλεσμα; Οι τούρκοι της εταιρείας παραγωγής έγιναν περισσότερο… τούρκοι από τα νεύρα τους και έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες απέστειλαν εξώδικο στον ΑΝΤ1 αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το Nomads είναι αντιγραφή του Survivor και ότι κακώς χρησιμοποιούν πρώην παίκτες του δικού τους ριάλιτι.

Από την άλλη κύκλοι από τον ΑΝΤ1 υποστηρίζουν πως οι πρώην Survivors και σύντομα Νομάδες δεν δεσμεύονται πλέον με συμβόλαιο με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής αλλά και ότι το Nomads δεν είναι δημιούργημά τους αλλά παίζεται διεθνώς. Ενώ λοιπόν ο ΑΝΤ1 με τις αποφάσεις του εμφανίστηκε «παραδομένος» στις επιλογές του ΣΚΑΪ σε σημείο να τις αντιγράφει ξαφνικά η τούρκικη εταιρεία παραγωγής αποδεικνύεται θορυβημένη για το αντίπαλο ριάλιτι.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μα πραγματικα μπορει να ισχυριστει ο αντ1 οτι ακολουθει τη φορμουλα του ξενου νοματζ. συν οτι δε θα εψαχνε ο αντ1 αν υπαρχει νομικη υποχρεωση των παικτων με την εταιρεια? Θορυβημενοι γιατι? αφου παλι 14 τοις εκατο θα κανει χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παίκτες δεν είναι ιδικτοισία κανένος και αν θέλουν να πάνε σε όλα τα ριάλιτι θα πάνε και δεν θα δώσουν κανέναν λογαριασμό στον Τούρκο και στον κάθε Τούρκο.
    Αν όμως υπάρχει όρος τέτοιος στο συμβόλαιο που υπέγραψαν που να τους απαγορεύει να πάνε σε άλλα τέτοιου τύπου ριάλιτι μετά το πέρας του Survivor Λογικό να κάνει καταγγελία.
    Εγώ δεν γνωρίζω να υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει παρόμια ριάλιτι να γίνοντε.
    Εδώ τόσα και τόσα με μόδα έχουμε,της επιβίωσης πείραξε τον Τούρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί δέχτηκαν να μπουν ξανά σε ένα ριάλιτι. Δουλειά δεν έχουν; Υποχρεώσεις; Είναι τόσα πολλά αυτά τα λεφτά; Από την άλλη δεν τους έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό ούτε και τους απείλησαν. Αν είχαν βάλει όρο να μην πάνε σε άλλο ριάλιτι γιατί δεν κινούνται εναντίον αυτών που έσπασαν τον όρο;; Καλά αυτό για το ότι είναι αντιγραφή εντάξει. Να πάει ο Τούρκος να ζητήσει αποζημίωση από τους ξένους που έχουν τα δικαιώματα. Σιγά πια πόσο νομίζει ότι θα ανέβει η τηλεθέαση; Έλεος. Βρήκαμε τώρα να ασχολούμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα τα reality τα ίδια χάλια εχουν.Όμως η αληθεια ειναι πως τα αγωνισματα δεν ειναι πιστη αντιγραφη,απλως θυμιζουν λιγο survivor.Και οι παικτες μπορουν να βρεθουν στο nomads(μετα το survivor εχουν παει παντου),γιατι τον πειραξε το nomads τον τουρκο;Μηπως θεωρει μονοπωλιο την ελληνικη τηλεοραση;Να ξεκαβαλησει γιατι δεν τον βλεπω καλά.Ακου εκει απαγορευει....Υπαρχει συμβολαιο;Απ'οτι ειπε ο Πριαμος δεν υπαρχει.Γιατι τοση μανια και κακια με το nomads....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επισης αν τους δευσμευε με κάτι τετοιο(δεν θα ετρεχε μόνο τον ant1)αλλά και τους ίδιους για αθετηση συμβολαιου κλπ...Όποτε δεν νομιζω να ηταν τόσο χαζοί και να συμμετειχαν....Παρ'ολα αυτα ποτέ δεν ξερεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως το κανει επειδή μπορεί να γίνει κάποια στιγμή Survivor All stars;Στη Τουρκία εχει γίνει και μάλιστα 2 φορές,μια στη 10η σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης και μια πέρυσι όπου μια ομαδα αποτελούνταν από τους best star & η άλλη από νέους παίκτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !