Η αλλαγή στο "The Voice" που θα συναρπάσει τους τηλεθεατές!


Καινούργιος κύκλος για το talent show στον ΣΚΑΪ αλλά όπως φαίνεται στήνεται με αρκετές αλλαγές, εκπλήξεις και... ίντριγκα που θα προκαλέσει πρόσθετο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, μία από αυτές τις αλλαγές είναι ότι τη φετινή σεζόν κάθε κριτής θα μπορεί να μπλοκάρει κάποιον από τους υπόλοιπους βάζοντας… φρένο στην επιθυμία του να αποκτήσει κάποιον διαγωνιζόμενο στην ομάδα του. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκτός από το κουμπί που έχουν μπροστά τους για να το πατούν και να γυρίζουν την καρέκλα διεκδικώντας κάποιον από τους διαγωνιζόμενους, κάθε κριτής θα έχει τρία ακόμα κουμπιά, το κάθε ένα από τα οποία αντιστοιχεί σε έναν από τους υπόλοιπους κριτές.

Με αυτά τα κουμπιά λοιπόν όταν κάποιος κριτής διεκδικεί κάποιον διαγωνιζόμενο και βλέπει ότι αυτός μπορεί να πάει σε κάποιον άλλον κριτή που επίσης τον διεκδικεί τότε έχει τη δυνατότητα να το πατήσει και να βγάλει τον άλλον κριτή… εκτός αγώνα. Βέβαια μην φανταστείτε ότι θα έχουν τη δυνατότητα να το πατούν συνεχώς, οπότε πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί πότε θα χρησιμοποιήσουν αυτό το «όπλο» τους ενάντια στους άλλους κριτές. Σίγουρα πάντως είναι ένα ακόμα… όπλο για να δυναμώσει η… κόντρα μεταξύ των κριτών που δικαιολογημένα στους προηγούμενους κύκλους έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η πρεμιέρα του μουσικού show προγραμματίζεται για αυτή την Τρίτη στις 21:00 ακριβώς!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια