Λάκης Λαζόπουλος: Έτοιμος να επιστρέψει με σατυρικό αντί-δελτίο!

0

Οι «Δέκα μικροί Μήτσοι»« μπορεί να μας αποχαιρέτησαν από την τηλεόραση, αλλά ο δημιουργός τους επιστρέφει στην επικαιρότητα μέσω Web Tv. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η Μαρία Ανδρέου στην εφημερίδα "Espresso" που συνδυάζει αυτή την επιστροφή με το ενδιαφέρον γύρω από την πολιτική επικαιρότητα που θα προκύψει με τις εκλογές που έρχονται.

Ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος πριν λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Απευθείας στην ΕΡΤ και δήλωσε πως μέχρι να γίνουν εκλογές δεν μπορεί να υπάρξει χώρος για το Τσαντίρι του σε κάποιο κανάλι.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγει όμως στο διαδίκτυο ο πυρήνας του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»… Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Epsresso, ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Γύφτο να λέει τις ειδήσεις, κάτι που αποφάσισε έπειτα από ένα ταξίδι στο Αγκίστρι που έκανε πρόσφατα και είχε την ευκαιρία μνα συνομιλήσει με κάποιους νεαρούς θαυμαστές του. Ο Λάκης Λαζόπουλος σκέφτεται να εμφανίζεται σε καθημερινή βάση στο διαδίκτυο και μάλιστα την ώρα που βγαίνουν στον τηλεοπτικό αέρα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !