ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το νέο όνομα του Εpsilon tv...

7
Σε τροχιά προετοιμασίας βρίσκεται αυτό το διάστημα το Ε ,καθώς όχι μόνο έχει να δομήσει το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με το οποίο θα συστηθεί στο κοινό, αλλά πρέπει και να διευθετήσει ένα ακόμη πιο κομβικό ζήτημα,εκείνο του νέου ονόματός του. Όπως είναι γνωστό , το κανάλι από Ε μετατρέπεται σε κάτι εντελώς καινούργιο, και από Οκτώβρη γυρίζει κυριολεκτικά σελίδα.

Τι γίνεται ,λοιπόν, με το θέμα του νέου brand name; Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι φυσικά πολλά, καθώς θέλουν η απόφαση να μην είναι βιαστική κι επ' ουδενί πρόχειρη. Ωστόσο, το ζήτημα του καινούργιου ονόματος μάλλον οδεύει σιγά σιγά προς τη λύση του και απόψε το tvnea σάς παρουσιάζει ρεπορτάζ γύρω από αυτή τη λύση!

Σύμφωνα ,λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν αυτή την ώρα στα γραφεία του tvnea.com , το επικρατέστερο όνομα του Ε είναι...Open tv . Αυτή τη στιγμή σάς μεταφέρουμε το νέο όνομα χωρίς να μιλάμε για κάτι οριστικό ή κλειδωμένο .

Ωστόσο,αξίζει να σημειώσουμε πως σαν όνομα ακούγεται επίσης και το Μεγάλο κανάλι,όμως, αυτό  συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες να επιλεγεί. Εν αναμονή, συνεπώς, της απόφασης...

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σαν να λέμε ανοίξαμε και σας περιμένουμε μου κάνει αυτό το open tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAX TV - Το μέγιστο κανάλι
    OMEGA TV (Θυμίζει mega)
    GALAXY TV
    SUPER TV
    BEST TV
    TOP CHANNEL Το κορυφαίο κανάλι
    STATUS
    και άλλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γιατί να αλλάξει όνομα ρε παιδιά μια χαρά είναι το Εψιλον. Σημασία έχει το περιεχόμενο που δεν θα θυμίζει κάτι από το παλιό κανάλι. Στη χειρότερη ας το πούμεν το Νέο Έψιλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Omega μου πέρασε και εμένα απο το μυαλό. Καλύτερη επιλογή θα ηταν αυτή. Το Omega Channel ειναι σαφώς καλύτερο, γιατί θα θυμίζει σε όλους το Μεγαλο Καναλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντελως ηλιθιο ονομα για καναλι.Θυμιζει τοπικο καναλι της επαρχιας.Καλυτερα να κρατουσαν το Εψιλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν το ονομάζουν Mega να τελειώσει η υπόθεση αφού θέλουν τόσο να του μοιάσουν και δηλώνουν ότι θέλουν να γίνουν σαν αυτό ξεκινώντας από τους δημοσιογράφους που πήραν με μεταγραφή μέχρι και δημιουργούς σειρών; Ας προσέξουν όμως γιατί συνήθως η απομίμηση είναι χειρότερη του πρωτότυπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μόνος τρόπος για να γίνει το Epsilon TV MEGA πρέπει να γίνει εκκαθάριση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και το brand name να βγει σε πλειστηριασμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !