Αποστολία Ζώη: Κάνει τον απολογισμό του Nomads...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Αποστολία Ζώη είναι εν δυνάμει γυμνάστρια και προπονήτρια – με πτυχίο, παρακαλώ! Υπήρξε πρωταθλήτρια στις καταδύσεις και στο DNA της είναι γραμμένα το πείσμα και η προσπάθεια να πετύχει τους στόχους της. Δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε το Nomads. Ούτε ότι είναι η δεύτερη γυναίκα στον κόσμο που το καταφέρνει.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σου στο Nomads;
Όταν κάναμε αιματολογικές εξετάσεις και διαπίστωσα ότι όλες μου οι τιμές ήταν πάρα πολύ χαμηλές. Επίσης, με φόβισε πολύ το ότι είχα ταχυπαλμίες διαρκώς τον τελευταίο μήνα. Ήταν σαν να έκανα μόνιμα τζόγκινγκ.

Πώς νιώθεις που είσαι η δεύτερη γυναίκα στον κόσμο που έχει κερδίσει το Nomads;
Δεν το πίστευα όταν μου το είπαν. Μάλιστα, η πρώτη είναι εν ενεργεία αθλήτρια, όχι σαν κι εμένα που τα έχω παρατήσει χρόνια. Σίγουρα όμως στο Nomads δε με βοήθησαν μόνο οι καταδύσεις, καθώς ήταν και παιχνίδι μυαλού, δεξιοτήτων, σκέψης και αντίληψης.

Πώς ένιωσες όταν γύρισες στην Ελλάδα και αντιλήφθηκες όλα αυτά τα αντικρουόμενα συναισθήματα για σένα;
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο πρώτος μήνας ήταν μια τεράστια δοκιμασία για μένα. Το μόνο που υπήρχε στη ζωή μου ήταν ο αγώνας που «περάσαμε» οικογενειακά για να ξεπεράσουμε τη δυσκολία που είχε ο πατέρας μου κι αν αυτό ήταν εφικτό. Δεν «ασχολήθηκα» καθόλου με το παιχνίδι και ακόμη και τώρα δεν έχω δει κανένα επεισόδιο, πέραν του τελικού. Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω, όταν έρχομαι σε επαφή με τον κόσμο, ειδικά με γυναίκες, πόσο ταυτίστηκαν μαζί μου και είναι ακόμα πιο συγκινητικό όταν συμβαίνει με παιδιά στην εφηβεία, που μπορεί γι’ αυτά να είμαι παράδειγμα! Αυτό είναι τεράστια ευθύνη και το σέβομαι απόλυτα.

Το οικονομικό ήταν ένα κίνητρο;
Το πιο σημαντικό ήταν να ανακαλύψω τα δικά μου όρια, να δω καινούρια πράγματα και ζήσω μια μοναδική εμπειρία.


Έχεις μετανιώσει για επιλογές σου;
Γενικά δε μετανιώνω. Θεωρώ ότι οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου, λάθος ή σωστό, είναι για να «πάρεις» ένα μάθημα. Επίσης, πιστεύω ότι αν δεν έκανα τις επιλογές που έχω κάνει, δε θα έφτανα εκεί που έφτασα, τελικά. Θα έπαιρνε άλλη τροπή η ζωή μου. Ωστόσο, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι, αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, μπορεί να έπαιρνα λίγο πιο 
σοβαρά κάποιες αποφάσεις όσον αφορά το ρεπερτόριό μου. Πιστεύω ότι μερικές από τις επιλογές μου ήταν επιπόλαιες. Τώρα, θέλω να επιλέγω λίγο πιο προσεκτικά.

Θα μπορούσες να τα παρατήσεις όλα για έναν έρωτα;
Για μένα η ευτυχία είναι εκεί που χτυπάει η καρδιά μου. Αν έπρεπε να διαλέξω ή το επάγγελμα ή την προσωπική μου ζωή, θα κοιτούσα σε ποιον από τους δύο τομείς είμαι πιο ευτυχισμένη. Ενδεχομένως, αν ήταν τόσο καλά η προσωπική μου ζωή και ένιωθα θαλπωρή, να επένδυα περισσότερο χρόνο σε αυτήν… Αλλά ζούμε στο 2018.


Ποια είναι η σχέση σου με τα social media;
Αν δεν έκανα αυτή τη δουλειά, δε θα τα χρησιμοποιούσα πολύ. Είναι ένα μέσο που σε φέρνει πιο κοντά με ανθρώπους που θαυμάζουν τη δουλειά σου, αλλά το πιο συγκινητικό είναι ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να βοηθήσεις ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, καθώς η διάδοση των μηνυμάτων είναι ραγδαία και η ανταπόκριση του κόσμου εξίσου!

shape

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !