Έρχονται με «Διπλή ταυτότητα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Ενα νέο σίριαλ, που έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας, ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Η crème de la crème των νέων πρωταγωνιστών: Νικόλας Μπράβος, Γιάννης Αθητάκης (το αγόρι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη), Γιάννης Χατζηγεωργίου, αλλά και οι... παλιοί, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Πηλιχού και Αννα Μενενάκου, είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν τη «Διπλή ταυτότητά» τους.

Οι σεναριογράφοι Ρένα Ρίγγα και Κώστας Βαζάκας Και σε αυτό θα βοηθήσει το πολύ ενδιαφέρον σενάριο της Ρένας Ρίγγα και του Κώστα Βαζάκα, οι οποίοι, όπως έχουν αποδείξει και στο παρελθόν, ό,τι πιάνουν γίνεται επιτυχία!

Το τηλεοπτικό δίδυμο έχει βρει το μυστικό που κάνει τους τηλεθεατές να καθηλώνονται μπροστά στην οθόνη τους, μόνο που σε αυτή την περίπτωση πρώτη φορά θα επενδύσει σε κάτι δραματικό. Φροντίζοντας να δώσουν προσοχή στη λεπτομέρεια, τα γυρίσματα του «πιλότου» θα γίνουν στην Κρήτη -και συγκεκριμένα στα Χανιά, πατρίδα του Κώστα Βαζάκα- αλλά και στην Αθήνα. Οσο για το κανάλι που θα φιλοξενήσει τη σειρά, η πρόταση έχει κατατεθεί στο Star, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλους σταθμούς, που θέλουν να συνεχίσουν να επενδύουν σε καλές ελληνικές σειρές.

Μιλάμε για μια παραγωγή της οποίας όσοι έχουν δει το πρώτο δείγμα λένε τα καλύτερα! Και πώς θα γινόταν διαφορετικά, αφού η ιστορία έχει έρωτα και στοιχεία δραματικά, που μερικές φορές αγγίζουν ακόμη και τα όρια του θρίλερ, μια και οι πρωταγωνιστές δεν είναι αυτό που δείχνουν... Ολοι έχουν μια διπλή ταυτότητα που κρύβουν. Σημείο αναφοράς της ιστορίας είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο, στους κόλπους του οποίου λειτουργεί και κινηματογραφική σχολή. Εκεί όπου τα όνειρα «παλεύουν» με τον ανταγωνισμό και τις φιλοδοξίες του καθενός. Ολα αυτά μέχρι να δούμε τον... φτερωτό θεό Ερωτα να εισβάλει στις ζωές των ηρώων και να φέρνει ανατροπές, αλλά και περίεργα παιχνίδια της ζωής, που άλλους τους βοηθούν να πετύχουν τους στόχους τους «κλέβοντας» την ταυτότητα κάποιων, οι οποίοι με τη σειρά τους χάνουν τη ζωή τους.

Τόσο η Ρένα Ρίγγα όσο και ο Κώστας Βαζάκας ξέρουν να προβάλουν το κοινωνικό στοιχείο, δημιουργώντας σειρές στις οποίες ο τηλεθεατής βλέπει και κάποιο κομμάτι από τον εαυτό του. Επιστρατεύοντας δε και πολλά εξωτερικά γυρίσματα, θέλουν να δώσουν άλλο αέρα στην παραγωγή - γι’ αυτό, άλλωστε, θεωρείται μια ακριβή παραγωγή για τα σημερινά δεδομένα και ακόμη δεν έχει πάρει το... πράσινο φως για να αρχίσει γυρίσματα. Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, πολλοί είναι οι «μνηστήρες» που διεκδικούν το σίριαλ. Δεν αποκλείεται, βεβαίως, μέχρι το σενάριο να πάρει τον δρόμο των γυρισμάτων, να υπάρξουν αλλαγές στο καστ ή και σε κάποιες ιστορίες, χωρίς ωστόσο να αλλάξει ο κεντρικός σκελετός, που είναι κι αυτός που ιντρίγκαρε τους υπευθύνους των καναλιών που πήραν το σενάριο στα χέρια τους.

Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !