Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τρεις προτάσεις απέρριψα»

1

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, εξακολούθησε να βρίσκεται στο επίκεντρο του μιντιακού ενδιαφέροντος, κι αυτό γιατί σχεδόν από όλα τα ριάλιτι δέχτηκε πρόταση. Τελικά, η παρουσιάστρια είπε το ''ναι'' σε εκείνο του ΣΚΑΪ.
Η ίδια μιλά για όλα στον Κώστα Μπουρούση και το People...

«Γιατί πήγα στο Survivor; Δεν ξέρω. Μου είχαν κάνει προτάσεις για πολλά reality αυτή τη σεζόν. Με τιμάει αυτό και χαίρομαι γιατί πέρναγα δύσκολα μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου με τον Alpha. Αλλά πάντα κάτι γινόταν και χάλαγε το πράγμα. Έκανα κι εγώ πίσω σε κάποιες προτάσεις. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα. Κάτι με κράταγε. Οι φίλοι μου συνηθίζουν να μου λένε ότι πάντα όταν φτάνω στο χείλος του γκρεμού υπάρχει ένα αόρατο χέρι που με σώζει. Δεν ξέρω γιατί είπα όχι σε όλα αυτά. Τρεις προτάσεις απέρριψα. Με όλο το κόστος να μείνω εκτός, να μην έχω δουλειά. Είχα βρει διέξοδο στο πανεπιστήμιο. Ξανάνοιξα έναν άλλον ορίζοντα για μένα. Το είχα πολλή ανάγκη να επικοινωνήσω με άλλους ανθρώπους και να διαβάσω. Είχα παχύνει αρκετά. Δεν πρόσεχα τόσο όσο την περίοδο που ήμουν στην τηλεόραση. Έτρωγα και το απολάμβανα. Ταξίδεψα πολύ, κανόνιζα με τους φίλους μου τι θα κάνουμε τα Σαββατοκύριακα. Προηγουμένως δεν υπήρχαν Σαββατοκύριακα για μένα. Ξύπναγα στις 6 το πρωί και κοιμόμουν πολύ νωρίς. Τον τελευταίο χρόνο της εκπομπής είχα αρχίσει να βγαίνω».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. είναι στεναχωρο αυτό που γίνεται με το φαινόμενο Κωνσταντίνας Σπυρόπουλου από τα Media τις περασμένες σεζόν μας έφταιγε ότι ήταν το καλομαθημένο παιδί του Alpha καιι ότι έκανε τηλεοπτικά φροντιστήρια και δεν ήξερε να μιλήσει και τότε είχαν κάθε λόγο να ασχολούνται τα Media τα site με εκείνη τώρα γιατί όλοι ασχολούμαστε με αυτή γιατί όλοι πήγαν και την καλοδέχτηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος λες και έχει φέρει το χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα εμείς αυτή τη στιγμή της φτιάχνουμε μία γυάλα και τις δείχνουμε ότι ο κόσμος σε θέλει με αυτή την αντιμετώπιση.Ο χώρος των media είναι ένας χώρος που άτομα τα οποία έχουν τελειώσει πανεπιστήμια δημοσιογραφίας η ΙΕΚ και έχουν τις δυνατότητες ή έχουν παλέψει στο ρεπορτάζ τους τρώει ανεργία Ενώ από την άλλη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που δεν ξέρει να αρθρώσει τηλεοπτικό λόγο έχει τρεις προτάσεις αυτά τα πράγματα είναι τραγικά…..στη συγκεκριμένη περίπτωση φταίει όλο το σύστημα όχι η ίδια η ίδια καλά κάνει οι δυνατότητες που της δίνονται θέλει να της αρπάξει από τα μαλλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !