Πάνος Βλάχος- Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Νέες αποκαλύψεις για την κρίση στη σχέση τους...

0

Τελικά τι συμβαίνει με τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου; Έχουν χωρίσει ή παραμένουν ζευγάρι;

Ομολογουμένως αυτό είναι ένα ερώτημα που κανένας δεν έχει απαντήσει μέχρι σήμερα με βεβαιότητα, αφού και οι δυο ηθοποιοί προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση της και το φημολογούμενο φινάλε της - όπως ακριβώς έκαναν και όλα τα χρόνια της κοινής τους πορείας.

Ωστόσο, η στήλη Talk of the Town του περιοδικού DownTown έφερε στο προσκήνιο νέα δεδομένα για το ζευγάρι. Συγκεκριμένα, η «Λουέλα και η Κρουέλα» της γνωστής καυστικής στήλης του περιοδικού αναφέρουν πως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα ενδίδοντας σε κάποια από τις (πολλές) επαγγελματικές προτάσεις που της έχουν γίνει, αναφέροντας πως έχει κουραστεί με τις προσπάθειες να εδραιωθεί στο εξωτερικό.

Από την άλλη, η ίδια στήλη με εμφανώς πιο ειρωνικό τόνο αναφέρονται στις επίμονες προσπάθειες του Πάνου Βλάχου για διεθνή καριέρα, κάτι που δεν ταιριάζει μάλλον με το δισκογραφικό του ντεμπούτο επί ελληνικού εδάφους και το πρόσφατο video clip για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαργαρίτη, στο οποίο πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 «Θα το πω και θα το ξαναπώ. Το θέμα δεν είναι τι πιστεύεις ότι σου αξίζει, αλλά τι κάνεις και τι σου φέρνει η ζωή. Όταν η ζωή σού φέρνει video clip με τον Μπιμπίλα αλλά πιστεύεις ότι κάνεις καριέρα στην Αμερική, δίνεις λάθος μήνυμα» αναφέρεται στο διάλογο των δύο «κοριτσιών» του περιοδικού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !