Ανατροπή! Πέφτουν και άλλα ονόματα στο τραπέζι...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Με ανεξέλεγκτους ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες στον ΑΝΤ1 και το κανάλι μοιάζει με… καζάνι που βράζει!

Οι κλυδωνισμοί στα θεμέλιά του είναι ισχυροί και αρκετά σοβαροί, μιας και κανείς δεν μπορεί από τώρα να προβλέψει το πως ακριβώς θα διαμορφωθεί η επόμενη μέρα. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πως θα είναι η επόμενη τηλεοπτική χρονιά για τον ΑΝΤ1…

Παρόλα αυτά, οι Αντεννικοί προσπαθούν να συγκεντρωθούν στα πρότζεκτ που «τρέχουν» αυτή την εποχή και τα οποία ουσιαστικά βρίσκονται καθ΄οδόν προς τους δέκτες μας, αφού έχει προγραμματιστεί να κάνουν πρεμιέρα μετά το Πάσχα.

Ένα από τα πρότζεκτ αυτά είναι και το ,ήδη, πολυσυζητημένο ριάλιτι του καναλιού, «Βρες το ταίρι σου», το οποίο έρχεται στη καθημερινή, μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1.

Το πρότζεκτ ,λοιπόν, αυτό των Αντεννικών στήνεται με εντατικούς ρυθμούς και παρά το γεγονός ότι είχε ακουστεί πως η Νικολέττα Ράλλη θα ήταν η τυχερή που θα είχε την τιμή να το παρουσιάσει, τελικά φαίνεται πως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ναι μεν η Νικολέττα Ράλλη είναι υποψήφια για να το αναλάβει, όμως, το κανάλι δεν έχει σταματήσει το… σαφάρι της αναζήτησης της ιδανικής παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tlife.gr, χθες στα στούντιο του Καραγιάννη βρέθηκαν και η Μπέτυ Μαγγίρα, αλλά και η Μαρία Κορινθίου.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες κυρίες δεν έκαναν κάποιο απλό ραντεβού, αλλά πέρασαν κι από σχετικό δοκιμαστικό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !