Σε κατήφορο τα νούμερα της ΕΛΕΝΗΣ...

3

Και μπορεί στο επίκεντρο του μιντιακού ενδιαφέροντος να είναι -και δικαιολογημένα-η κατακόρυφη πτώση των ποσοστών του ΑΝΤ1,ωστόσο, άλλο ένα πεδίο που...ζορίζεται αλλά...δεν φαίνεται να συζητιέται, είναι εκείνο της μεσημβρινής ζώνης του ALPHA. Ναι ,η Ελένη με την ''Ελένη'' της έχουν πια ακολουθήσει φθίνουσα πορεία ,και τα νούμερα βρίσκονται σε κατήφορο! Ενδεικτική η χθεσινή μέρα, καθώς η εκπομπή τής Ελένης σημείωσε 11,3 στο σύνολο και μόνο...10,2 στο κοινό 18-54. Λίγο ακόμη, δηλαδή, και θα έπεφτε από τη βάση...

Απέναντι, η Λαμπίρη με το ΕΜΕΙΣ σημείωσε 4,3 στο σύνολο και 3 στο 18-54. Ποσοστά εξ ίσου χαμηλά, όμως, θα έλεγα πως είναι αναντίρρητα περισσότερο κερδισμένη. Κι αυτό ,γιατί πρώτον παίζει  σε ένα κανάλι που διανύει μια μεταβατική περίοδο και λίγο πολύ τα νούμερά της είναι στα επίπεδα του ημερήσιου Μ.Ο. του Εpsilon, και δεύτερον γιατί έχει απέναντι τη  Μενεγάκη.

Πού θα φτάσει ,άραγε, ακόμα η ΕΛΕΝΗ;

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. H Ελενη νομιζω δεν τον παλυει πλεον,τη νοιαζει να μην ειναι μεσημεριαΝΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!!hollywood gossip,μαγειρικη,cinema και ψυχολογοι ειναι ολη η εκπομπη,οταν εχει καλεσμενο τα νουμερα ανεβαινουν λιγακ,π.χ με τη δραγουμε εκανε 17 στο εμπορικο κατα αλλα τις αλλες μερες ειναι στο 11.Εκει που διαφωνω ειναι αυτο για την λαμπιρη,πηγαινει αδικαιολογητα χαλια,το καναλι πλεον ειναι γνωστο,δεν υπαρχουν δικαιολογιες,η καινουργιου γιατι κανει 11 και ο μενιος 12 και η τατιαννα 14??αυτη κανει κανει 4 ενω περυσι τετοια εποχη εκανε 7 και 8.Οποτε χαμενες και οι 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά την γνώμη μου η Ελένη πρέπει να αλλάξει εκπομπή και να πάει στα shows. Νομίζω πως θα ήταν φανταστική. Αλλιώς για να μην καίγεται ας κάνει το πρωινό του σαββατοκυριακου. Πρέπει να λείψει λίγο στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης για την Λαμπιρη συμφωνώ με τον προηγούμενο. Όχι μόνο δεν είναι κερδισμένη, αλλά στην χειρότερη χρονιά της Ελένης κάνει νούμερα μικρότερα από το μέσο όρο του καναλιού και σίγουρα μικρότερα από τα άλλα μεγάλα ονόματα του έψιλον. Αυτό δεν είναι επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !