Η Τζένη Διαγούπη αναστατώνει τα «Χωρισμένα παλικάρια»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Στα επόμενα επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», εμφανίζεται ακόμα ένα νέο πρόσωπο.  Η Τζένη Διαγούπη , υποδυόμενη τη «κυρία Φωτεινή», έρχεται και αναστατώνει  τους πάντες!

 Η Κατερίνα είναι αποφασισμένη να διαλύσει τη σχέση του πρώην συζύγου της, Πέτρου, με τη Δανάη. Η ίδια δεν θα ησυχάσει εάν δεν το καταφέρει! Για να το πετύχει, μάλιστα, δεν διστάζει να στείλει μια γνωστή της, την Φωτεινή, να ζητήσει δουλειά στο σπίτι των αντρών για να έχει τον πλήρη έλεγχο. Τον ρόλο της «Φωτεινής» υποδύεται η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη και τηλεοπτικά θα εμφανιστεί με την επιστροφή στην κανονική ροή του προγράμματος, μετά το Πάσχα, και συγκεκριμένα στο 66ο επεισόδιο. «Με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο συναντηθήκαμε θεατρικά, τον Σεπτέμβρη, για τις ανάγκες της παράστασης «Όταν σβήνουν τα φώτα». Κάποια στιγμή μου είπε ότι έχει έναν πολύ ωραίο ρόλο, αυτόν της «κυρίας Φωτεινής», και ότι θέλει να τον κάνω εγώ. Πραγματικά είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος, με ένα πολύ καλό κείμενο της Βίκυς Αλεξοπούλου και της ομάδας της. Είχα χρόνια να διαβάσω τόσο καλό κείμενο, εξαιρείται βέβαια η Τίνα Καμπίτση που πέρσι συνεργαστήκαμε στο «Daddy cool» αποκαλύπτει η ηθοποιός για το πώς προέκυψε η συνεργασία. Στη συνέχεια, μας συστήνει την ηρωίδα που υποδύεται: «Η κυρία Φωτεινή είναι, γύρω, στα 50 και έχει ατυχήσει στη ζωή της ερωτικά. Έχει ένα παιδί που αγαπά όσο τίποτα άλλο από τον πρώην σύζυγο της, τον Θεόφιλο ο οποίος ήταν ένα… ρεμάλι (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ερωτεύτηκε ποτέ γιατί δεν την άφησαν να παντρευτεί τον πρώτο της έρωτα, τον Ξενοφώντα». Όπως θα δούμε, η κυρία Φωτεινή καταφτάνει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι των αντρών και είναι αποφασισμένη να τους βάλει τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι, πάντα υπό τις οδηγίες της Κατερίνας. «Είναι λίγο επεμβατική στη ζωή των άλλων αλλά “θέλει να κάνει το καλό, γιατί καλό δεν έχει δει”, όπως λέει. Να σημειώσουμε δε ότι είναι μεγάλη φαν της Δέσποινας Βανδή και τραγουδά όλο τον καινούριο δίσκο της» διευκρινίζει η ηθοποιός. Μπορεί η γυναίκα να προσλαμβάνεται και να καταφέρνει να φέρει τα πάνω-κάτω, δεν αργεί όμως η στιγμή που αντιλαμβάνεται το «παιχνίδι» που παίζει η Κατερίνα. Αποφασίζει, λοιπόν, να αντιστρέψει τους… όρους και να πάρει το μέρος του δίκιου. Όπως επισημαίνει στην Κατερίνα «δεν μπορώ να διαλύσω ένα ζευγάρι το οποίο αγαπιέται τόσο πολύ». Στο μεταξύ, συμβαίνει ένα ατύχημα το οποίο βρίσκει σαν πάτημα η Κατερίνα για να εκβιάζει τη Φωτεινή. Ωστόσο, η τελευταία, αποκαλύπτει στη Δανάη τι ακριβώς συμβαίνει, αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν και φεύγει.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός εξομολογείται στο «MYtv» και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο πόσο κοντά ξανά ήρθε με τη Μαρία Σολωμού και τον Νίκο Μουτσινά με τους οποίους είχαν συνεργαστεί, θεατρικά, στο παρελθόν. «Είχαμε περάσει τρεις σεζόν μαζί, ζήσαμε πολλά πράγματα και, όπως καταλαβαίνεις, η χημεία μας ήταν δυνατή. Θεωρώ ότι ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν πολύ σε αυτό που κάναμε. Οι κοινοί κώδικες επικοινωνίες που είχαμε και έχουμε φαίνονται…».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !