Αποκαλυπτικό: Οι εξελίξεις για την κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Σε πρώτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να οριστικοποιηθούν οι δύο θέσεις της τετραμελής κριτικής επιτροπής του "Dancing with the stars". Οι σίγουρα είναι η Ελεονώρα Μελέτη (έκλεισε οριστικά χθες) και η Γκαλένα Βελίκοβα, ενώ αναζητούνται δύο άντρες.

Το όνομα του Γιώργου Λιάγκα ακούγεται πολύ έντονα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ίδιος έχει "δώσει" τα χέρια με τον Γιάννη Λάτσιο. Το κανάλι τον θέλει και δεν αποκλείεται να τον δούμε σε εκείνο το πόστο. Όσο για το τέταρτο μέλος, για λόγους ισορροπίας, θα πρέπει να έχει σχέση με τον χορό. Είναι οριστικό πως δεν θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ενώ οι αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com αναφέρουν πως στις συσκέψεις έπεσε και το όνομα του Πάνου Μεταξόπουλου, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις με την περσινή συμμετοχή του στο "So you think you can dance". Τέλος, να σημειώσουμε πως δεν θεωρείται δεδομένο ότι ο Αλέξης Κωστάλας δεν βρίσκεται στη λίστα με τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να κατοχυρώσουν την πολυπόθητη τέταρτη θέση.

Μάλιστα, πηγές μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου αναρωτιούνται πως έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που θεωρούν σίγουρο πως δεν θα βρίσκεται εκεί.

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !