ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αποχωρούν από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 - Όλο το ρεπορτάζ...

0
Καιρό τώρα σας έχω ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ(θυμηθείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ)
για το ότι  4 σεναριογράφοι βρίσκονταν σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 Κύπρου για ένα νέο σίριαλ .

Ο λόγος για τη Ρένα Ρίγγα, τον Κώστα Βαζάκα, τη Μαρία Γεωργιάδου και τον Λώρη Λοϊζίδη, που ετοιμάζουν ένα νέο σίριαλ με κωμικά κι αστυνομικά στοιχεία. Μάλιστα, ο τίτλος εργασίας της σειράς είναι Tomato juice ,ενώ στο προσεχές διάστημα θα καταλήξουν  τόσο στον τελικό τίτλο όσο και σε περισσότερες λεπτομέρειες για το καστ κ.λπ. .

Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν πλήρως. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο tvnea.com, οι Ρένα Ρίγγα - Κώστας Βαζάκας πήραν την απόφαση να αποχωρήσουν από την ομάδα της νέας αυτής σειράς. Κύρια αιτία της αποχώρησης αυτής είναι ,σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, το γεγονός ότι  το εν λόγω σίριαλ τελικά καταλήγει να ετοιμάζεται με νέα δεδομένα.Έτσι,οι 2 δημιουργοί,κι αφού διαπίστωσαν πως τελικά δεν έχει νόημα η συμμετοχή τους μια και το σενάριο παίρνει άλλη τροπή και εισάγονται σχεδόν αποκλειστικά μόνο κυπριακά στοιχεία, δεν συνεχίζουν στο team.Για να σας προλάβω, όχι ,δεν συνέβη κάτι μεταξύ των δημιουργών και του ΑΝΤ1 ,απλώς ,με τη νέα τροπή του σεναρίου, είδαν πως δεν θα τους δινόταν το ''βήμα'' να προσφέρουν σεναριακά αυτά που εκείνοι θέλουν.

Να σας πω ακόμη ότι το σίριαλ κατά πάσα πιθανοτητα θα συνεχίσει να στήνεται κανονικά με τους Λοϊζίδη - Γεωργιάδου να παραμένουν στο πόστο τους.Ωστόσο, φυσικά κι αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !