ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έδωσαν τα χέρια με τον ΑΝΤ1 4 σεναριογράφοι - Όλο το ρεπορτάζ για το σίριαλ που ετοιμάζουν...

0
η συμφωνία ,το πρόσωπο της τελευταίας στιγμής και η υπόθεση της σειράς...

Γνωστό είναι εδώ και καιρό πως η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας ετοιμάζουν μια νέα σειρά με τίτλο, ΔΙΠΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, και την οποία έχουν καταθέσει σε STAR - ΣΚΑΪ .Οι δυο δημιουργοί περίμεναν απάντηση τόσο από τον ένα σταθμό όσο κι από τον άλλο,ώστε να καταλήξουν πού θα στεγάσουν το σίριάλ τους. Τα δυο κανάλια, λοιπόν, απάντησαν αρνητικά στους δυο σεναριογράφους, και το tvnea σού παρουσιάζει τι συνέβη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου,λοιπόν, το μεν STAR τούς ζήτησε να βγει η σειρά από το β' μισό της νέας σεζόν, δηλαδή από Γενάρη -Φλεβάρη, ενώ ο ΣΚΑΪ επίσημα είπε πως θα...εξετάσει εκ νέου την πρόταση αφού ολοκληρωθούν οι συμφωνίες με τον Τούρκο παραγωγό. Έτσι, και με δεδομένο πως πρόκειται, όπως σας έχω ξαναγράψει, για μια πολυδάπανη παραγωγή ,το συγγραφικό δίδυμο αποφάσισε οριστικά να παγώσει το σίριαλ και να το βγάλει στον αέρα όταν βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες στα κανάλια.

Ωστόσο, μπορεί προς το παρόν να μένει χωρίς κανάλι η ΔΙΠΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ,αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους δημιουργούς της. Σύμφωνα ,λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες μου, η Ρένα Ρίγγα , ο Κώστας Βαζάκας και ο Λώρης Λοϊζίδης έδωσαν τα χέρια με τον ΑΝΤ1 Κύπρου κι ετοιμάζουν ήδη από κοινού μια άλλη σειρά . Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που φτάνει αυτή την ώρα, μόλις χθες το βράδυ, στην ομάδα της νέας αυτής σειράς προστέθηκε και μια ακόμη σεναριογράφος. Ο λόγος για τη Μαρία Γεωργιάδου, που έχει υπογράψει το Χωρίς Εσένα (ΑΝΤ1) αλλά και το ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ( κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στον ALPHA).  Εν συνεχεία ,σύμφωνα με τις πληροφορίες μου , αξίζει να σημειώσω πως το σενάριο και η ιδέα ανήκουν στους Ρίγγα - Βαζάκα ,και ο Λώρης Λοϊζίδης ,που φέτος εντάχθηκε στον ALPHA με το ''Παραμύθι'' αλλά η συνεργασία τους έληξε πρόωρα ,θα υπογράφει το κομμάτι της σειράς με τους κυπριακούς διαλόγους. Επί πλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, το...γράψιμο ήδη έχει αρχίσει ενώ σε λίγες μέρες θα βρεθούν στο κανάλι ώστε να μπουν και οι τελικές υπογραφές.

Ποιος θα αναλάβει ,όμως, σκηνοθετικά το νέο αυτό σίριαλ που θα φέρει την υπογραφή των τεσσάρων αυτών δημιουργών; Η σειρά ,λοιπόν, θα φέρει ,σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ, τη σφραγίδα δύο σκηνοθετών , του Χριστοφόρου αλλά και του Σωτηρόπουλου, που υπέγραφε τα  5 ΚΛΕΙΔΙΑ αλλά και την ταινία της Ρίγγα, Bachelor...

Τι σειρά θα είναι ,όμως, και ποιοι ηθοποιοί κλείνουν;  Σύμφωνα και πάλι με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μου, το σίριαλ θα είναι κομεντί ,με αστυνομικό...άρωμα αλλά και στοιχεία μυστηρίου ,ενώ θα υπάρχουν και δόσεις...έρωτα μεταξύ Ελλήνων - Κυπρίων(βλ. ''Μπρούσκο)! Ακόμη, όσον αφορά το καστ, στη σειρά πρόκειται να δούμε Κύπριους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στο ''Παραμύθι'' του Λοϊζίδη, ενώ ως προς τους Έλληνες που θα πρωταγωνιστήσουν ,η επιλογή θα γίνει ,όπως ...έπιασαν οι κεραίες μου, την εβδομάδα αυτή. Επιπρόσθετα, να σημειώσω πως ο τίτλος δεν έχει ακόμα βρεθεί αλλά αναζητείται από τους δημιουργούς αυτές τις ημέρες. Τέλος, αξίζει να αναφέρω πως ,η συμφωνία αυτή σε πρώτο στάδιο αφορά μόνο τον ΑΝΤ1 Κύπρου, όμως, αργότερα ενδέχεται να το δούμε και στην Ελλάδα, μέσα από τον ΑΝΤ1, αν και οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !