Έρχεται και άλλη Καρντάσιαν....

0

Έχει γίνει δύο φορές μητέρα, έχει ήδη αποκτήσει την 3χρονη Νορθ και τον 10 μηνών Σεντ, αλλά όλα δείχνουν ότι βάζει πλώρη και για την Τρίτη. Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία μέσα από μια φράση της έριξε λάδι στις φήμες που την θέλουν να είναι έτοιμη να γίνει ξανά μαμά! 

«Κατέληξα στο ότι απλά θέλω να δοκιμάσω την παρένθετη εγκυμοσύνη», είπε η πληθωρική τηλεπερσόνα, παρόλο που οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της δεν ήταν εύκολες. 

Το πόσο δύσκολα έχει περάσει το είχε αποκαλύψει η ίδια, λέγοντας ότι οι εγκυμοσύνες είναι για εκείνη μια δύσκολη και πιεστική περίοδος. Και κάπως έτσι, έχει καταλήξει στο ότι το τρίτο της παιδί θα το αποκτήσει με παρένθετη εγκυμοσύνη. 

Η εν λόγω αποκάλυψη έγινε στο νέο τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου του reality που συμμετέχουν «Keeping Up With The Kardashians», στο οποίο φάνηκε και η μητέρα της να μένει έκπληκτη από τα λεγόμενα της κόρη της. Από την άλλη, ο μπαμπάς της υπόθεσης, Κάνι Γουέστ, δεν έχει θέμα, ειδικά αν πρόκειται η Κιμ να γλιτώσει και… την ταλαιπωρία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !