Σταματής Κραουνάκης: Δεν πήραμε από αυτά τα τηλεοπτικά show κάτι συνταρακτικό!

0
Στο Face2Face στο TVNEA.COM με τον Γιώργο Μπαστουνά μίλησε ο Σταματής Κραουνάκης. Μέσα σε όλα μίλησε για τα talent show και την τηλεόραση αλλά και με ποιον τραγουδιστή ή τραγουδίστρια θα ήθελε να συνεργαστεί και με ποιον θα απευχόταν.

Με ποιον τραγουδιστή ή τραγουδίστρια θα θέλατε να συνεργαστείτε και με ποιόν θα απευχόσασταν; 
 «Δεν έχω τέτοια κολλήματα. Φτάνει να υπάρχει φωνή, ψυχή και να ταιριάζουν τα χνώτα μας. Άλλωστε είχα τη δωρεά να με πουν σημαντικότατοι, και να ζητήσω, μ αρέσει να ζητάω, από απρόβλεπτους, για τα ματιά των πολλών, να έρθουν να πουν κάτι δικό μου, που πίστευα, ότι τους πάει. Ξέρετε υπάρχει μια βλακώδης χρήση από τα media για τις συνεργασίες. Το τραγούδι είναι πολύ πιο απλή κατάσταση. Δύσκολη άλλα πολύ απλή. Γι' αυτό καλύτερα να το φχαριστιομαστε».

Η συνάδελφός σας Δήμητρα Γαλάνη δήλωσε: «Τα μουσικά talent shows είναι του αισχίστου είδους κρεοπωλεία». Ποια η γνώμη σας γι αυτά και επίσης σας έχει γίνει κάποια πρόταση να συμμετέχετε;
 «Ναι μου είχε γίνει στις αρχές στο fame story. Μόλις φτιάχναμε τη Σπείρα. Αρνήθηκα γιατί αυτό που ήθελα, ένα εργαστήριο καλλιτεχνών, μόλις το δημιουργούσαμε, και δεν ήθελα με κανένα τρόπο εκείνη τη στιγμή, να ´´μιάνω´´, αυτή μου την πράξη με κάτι τόσο διαχειρίσιμο μαζικά. Δεν πήραμε πάντως από αυτά τα τηλεοπτικά κάτι συνταρακτικό. Δεν έχω και τηλεόραση, να σας πώ την αλήθεια, δεν έχω άμεση επαφή με το τι παίζει».

Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ εδώ http://www.tvnea.com/2016/08/face2face-tvneacom_23.html

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !