Τέρμα τα ψέματα-Σε 90 μέρες πέφτει ''μαύρο'' στα κανάλια που δεν...

0

Απόψε είναι το τελευταίο βράδυ πριν την κρίσιμη διαδικασία της δημοπρασίας των αδειών,ενώ πριν από περίπου 2 ώρες έγινε κι επισήμως γνωστό πως το Ε κόπηκε από τον διαγωνισμό(δες εδώ).
Η εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Όλγα Γεροβασίλη,μιλώντας στον ρ/σ,''Real FM'',και τον δημοσιογράφο,Νίκο Στραβελάκη, τοποθετήθηκε για το κρίσιμο ζήτημα των αδειών.

Ερωτηθείσα,λοιπόν,απ' τον δημοσιογράφο για το πότε θα σταματήσουν να εκπέμπουν όσα κανάλια δεν πάρουν τελικά τηλεοπτική άδεια,ξεκαθάρισε το εξής:''προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής, ανάλογα με το ποιοι θα πάρουν και άδειες. Θα είναι μέχρι 90 μέρες μάξιμουμ και όποιος δεν έχει άδεια, δεν θα μπορεί να εκπέμψει".

Ακόμη,αναφορικά με το -επίσης κρίσιμο-θέμα των θεματικών τηλεοπτικών σταθμών, είπε πως "στη συζήτηση (για τα θεματικά κανάλια) εγώ δεν είπα ότι θα υπάρχουν ή δεν θα υπάρχουν. Δεν σας έχω απαντήσει καν σε αυτό το ερώτημα, γιατί ακριβώς δεν έχει ανοίξει τέτοια συζήτηση…". Στο σημείο εκείνο ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε δήλωση του Νίκου Παππά για τις θεματικές άδειες,και  της είπε:"Δεν ισχύει η δήλωση του Νίκου Παππά ότι θα προκηρυχθούν και θεματικές άδειες;"με την Όλγα Γεροβασίλη να απαντά: "ακριβώς δεν είπε αυτό. Είπε ότι αργότερα θα δούμε. Εάν θα υπάρχουν θεματικές άδειες θα το συζητήσουμε".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !