Τηλεοπτική εξέλιξη:Κόπηκε το Εpsilon από τον διαγωνισμό-Διάβασε την απόφαση

2

Κανονικά θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις άδειες ο Χρήστος Καλογρίτσας, ενώ εκτός έμεινε και ο ιδιοκτήτης του «Ε», Φίλιππος Βρυώνης, όπως προκύπτει από τα όσα ανέφερε η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.


Σύμφωνα με ανάρτηση στη Διαύγεια ,η υποψηφιότητα του Epsilon κόβεται τελικά γιατί δεν πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις από τον νόμο.

Συγκεκριμένα αναφέρει η ανάρτηση:

Η εγγυητική επιστολή του υποψηφίου ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV), δεν πληροί τις απαιτούμενες από τον νόμο και την προκήρυξη προϋποθέσεις, και για αυτό δεν γίνεται αποδεκτή, επειδή έχει συνταχθεί κατά το πρότυπο ΜΤ 799, έχει διάρκεια ισχύος τριάντα έξι (36) ημέρες και είναι μεταβιβάσιμη, ενώ η υπ’ αρ. 1/2016 Προκήρυξη του Υπουργού Επικρατείας (Παράρτημα ΙΙ) ορίζει ότι αυτή πρέπει να συνταχθεί κατά το πρότυπο ΜΤ 760, να έχει διάρκεια ισχύος τριακόσιες εξήντα πέντε (365) ημέρες και να μην είναι μεταβιβάσιμη.

Έτσι, η τελική λίστα υποψηφίων για τις 4 τηλεοπτικές άδειες γενικού περιερχομένου έχει ως εξής:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)

ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED

ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)

ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ITV CP)

ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κατατέθηκαν οι εγγυητικές επιστολές των υποψήφιων στον διαγωνισμό, ύψους 3 εκατ. ευρώ. Θέμα υπήρξε με την υποψηφιότητα του Ιωάννη Καλογρίτσα, ο οποίος ναι μεν κατέθεσε το παράβολο ύψους 3 εκατ. ευρώ, ωστόσο αυτό έγινε εκπρόθεσμα, καθώς άργησε 40 λεπτά. Ακολούθησε ένταση, με τους νομικούς εκπροσώπους των υπόλοιπων υποψηφίων να καταθέτουν ένσταση ο οποία ωστόσο απορρίφθηκε καθώς όπως διαπιστώθηκε η καθυστέρηση οφειλόταν στην Τράπεζα Αττικής, καθώς κόλλησε το ηλεκτρονικό σύστημα.

Πρόβλημα ,όμως ,υπήρξε και με την εγγυητική επιστολή του ιδιοκτήτη του Φίλιππου Βρυώνη η οποία προέρχεται από τράπεζα του Χονγκ Κονγκ, και είναι διάρκειας 36 ημερών, και όχι 365 ημερών όπως προβλέπει ο νόμος, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός διαγωνισμού, παρά το γεγονός ότι υποστήριξε ότι επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος στο φάκελό του.

Διαβάστε την απόφαση για τον αποκλεισμό του «Ε» από τη συνέχεια του διαγωνισμού,

Παράλληλα, καθορίστηκε η σειρά προσέλευσης των υποψηφίων για τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί αύριο στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, και θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος θα προσέλθει στις 7:10 ο ΑΝΤ1 ,που εκπροσωπείται από τον γενικό διευθυντή του σταθμού Στρατή Λιαρέλλη.

Στη συνέχεια ,και συγκεκριμένα στις 7:20 ,θα προσέλθει ο STAR που θα εκπροσωπείται από τον διευθύνοντα σύμβουλο ,Πάνο Κυριακόπουλο, ή τον γενικό διευθυντή, Κάρολο Αλκαλάι.

Έπειτα, στις 7:40 θα προσέλθει ο ALPHA που θα εκπροσωπείται είτε από τον ιδιοκτήτη του σταθμού, Δημήτρη Κοντομηνά, είτε από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Φουρλεμάδη.

Στις 7:50 θα είναι η σειρά του ΣΚΑΪ, που θα εκπροσωπηθεί από τον διευθύνοντα σύμβουλο του σταθμού Κώστα Κιμπουρόπουλο, ενώ στις 20:20 θα προσέλθει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στις 8:30 αναμένεται στο κτήριο ,ως εκπρόσωπος της Κυπριακής εταιρείας που κατέθεσε υποψηφιότητα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν έχουν τον ΘΕΟ τους!
    Καλά είναι.....Άντε μη πω καλύτερα πως είναι.
    Τσίπα επάνω τους δεν έχουν μου φαίνετε
    Τι τους πείραξε το Ε;
    Μια χαρούλα ήταν ξεδίναμε τουλάχιστον από τα ψέματα που μας πλασάριζαν όλα τα άλλα κανάλια και δεν είχαμε αλλού να πάμε που αφήστε ότι ήτανε και μια χαρά το κανάλι και κάπως περνούσαμε ευχάριστα τις ώρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1:48 π.μ.
    Ελπιζω ν αντιλαμβανεσαι φιλε οτι αυτα που αναφερεις δεν καθιστουν ενα καναλι ικανο να παρει αδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !